BMW Garanti

BMW GARANTI.

Klar for alt. Også det uforutsette.

BMW Garanti.Klar for alt. Også det uforutsette.

BMW NYBILGARANTI.

Når du kjøper en ny BMW, kan du stole på ren kjøreglede og pålitelighet. I tilfelle en feil, har du omfattende beskyttelse gjennom BMW Nybilgaranti.

 

Garantien omfatter:

 

  • Dekning i 5* år eller 100 000 km, det som inntreffer først.
  • BMW Veihjelp døgnet rundt (les mer på vår side om BMW Veihjelp).
  • 12 års korrosjonsbeskyttelse for karosseriet.
  • For BMW ladbare hybrider: 6 år eller 100 000 km garanti på høyvoltbatteriet.
  • For elbiler fra BMW: 8 år eller 160 000 km garanti på høyvoltbatteriet. 
  • Når du kjøper BMW Originaltilbehør eller BMW Originaldeler, dekkes disse med garanti i 2 år.

 

Med BMW kan du stole på et nettverk med over 150 autoriserte BMW Serviceverksteder i Norden og hundrevis til i Europa, som er klar til å løse alle dine servicebehov og eventuelle reparasjonsbehov.

 

* De første to årene regnet fra bilens registreringsdato er bilen dekket under fabrikkgarantien, og reklamasjoner kan fremmes overfor ethvert autorisert BMW Serviceverksted verden over. Når bilen passerer to år, kan en garantisak kun fremmes mot et autorisert BMW Serviceverksted i Norge. Garantien er gitt på biler importert av BMW Norge. Garantien er bare gyldig så lenge bilen er registrert i Norge.

Les mer
Forlenget BMW-garanti

DENNE FØLELSEN KAN JEG BLI VANT TIL.

Med forlenget BMW-garanti er du forberedt på det meste.

DENNE FØLELSEN KAN JEG BLI VANT TIL.

Med forlenget BMW-garanti er du forberedt på det meste.

FORLENG TRYGGHETSFØLELSEN.

Med BMW garanti unngår du uforutsette reparasjonskostnader i 24 måneder. Hvis du ikke syns det er lenge nok, kan du forlenge garantien til 5 år mot et pristillegg når du kjøper bilen. Dermed kan bilen repareres uten ekstra kostnader på alle BMW-verksteder over hele verden dersom uhellet skulle være ute.

Les mer
  • Fordeler

BMW PREMIUM SELECTION-GARANTI.

BMW Premium Selection garanti

Kjøring uten bekymringer. En herlig følelse.

En trygg sak. Når du kjøper en nesten ny bil fra BMW Premium Selection, har du automatisk 24 måneders garanti på mekaniske og elektroniske komponenter. På den måten får du ingen uønskede overraskelser med din nesten nye BMW – bare ønsket kjøreglede.

BMW DEKKFORSIKRING.

BMW DEKKFORSIKRING

Opp till 100% erstatning.

Med BMW Dekkforsikring får du opptil 100% kompensasjon for kostnadene ved å kjøpe et nytt dekk i forbindelse med en forsikringssak*.

 

Garantien gjelder i 36 måneder ved kjøp en ny BMW med registreringsdato fra 01.03.2020, ved kjøp BMW-godkjente hjul eller dekk. Perioden regnes fra kjøpsdatoen hos en autorisert BMW-forhandler. Forsikringen gir 100% dekning det første året, 75% i det andre året og 50% i det tredje året.

 

Med denne forsikringen kan du kjøre videre med bevisstheten om at du vil få kompensasjon for dekkene dine i tilfelle et uhell, og kan glede deg over de BMW-godkjente dekkene dine i lang tid.

 

* Kontakt en autorisert BMW Serviceverksted for fullstendige vilkår.

BMW REPAIR INCLUSIVE.

Din kjøreglede – vårt fokus.

BMW Repair Inclusive er reparasjonsavtaler som gir dekning for feil eller mangler i opptil 5 år. Du kan velge å kjøpe ekstra bekvemmelighet. Hvis det oppstår behov for å reparere bilen i løpet av kontraktsperioden, dekkes kostnaden av din reparasjonsavtale *. Avtalen er gyldig i opptil 5 år, begrenset oppad til 200 000 km. BMW Repair Inclusive kan bestilles fra bilen er ny til bilen er 2 år.

 

* Kontakt ditt BMW Serviceverksted for mer informasjon om hva pakken inneholder.

BMW Service My BMW App

DEN NYE
MY BMW APP.

Funksjoner direkte fra smarttelefonen.
BMW Felger og Dekk.

BMW FELGER OG DEKK.