BMW Service 2024 Oversikt

BMW SERVICE.

RELAX. WE CARE.

Du og ditt kjøretøy er i de beste hender hos ditt BMW Serviceverksted. Med vårt serviceløfte Proaktiv Care sørger vi for at du alltid er mobil. Len deg tilbake og dra nytte av våre skreddersydde servicepakker fra BMW Service Inclusive. Eller dra nytte av de attraktive all-inclusive prisene med BMW Service 5+. Vi har det perfekte tilbudet til deg. For dine behov, for alle BMW modeller og for mange bekymringsløse kilometer som ligger foran deg.

FORDELER

DINE FORDELER MED ET BLIKK.

BMW Service 2024 Proaktiv symbol

Proaktiv.

BMW Service 2024 Beste kvalitet symbol

Kvalitet Og Ekspertise.

BMW Service 2024 Stort servicenettverk symbol

Stort Servicenettverk.

BMW Service 2024 BMW Originaldeler symbol

BMW Originaldeler.

BMW Service 2024 Stort servicetilbud symbol

Omfattende Servicetilbud.

BMW PROAKTIV CARE

VÅRT SERVICELØFTE TIL DEG.

BMW Proaktiv Care 2024

Vi tar oss av problemer før de oppstår. BMW Service med Proaktiv Care ser behovet for tiltak på et tidlig tidspunkt, fra vedlikehold og slitasje til tekniske feil. Avhengig av dine personlige preferanser vil du få profesjonell støtte fra våre eksperter. Vi sørger for at du alltid er mobil.

BMW INSPEKSJON & VEDLIKEHOLD

PREMIUM KVALITET OG VERDIBEVARING FOR DITT KJØRETØY.

BMW Service Inclusive 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Betal en gang, og kjør bekymringsfritt. Med BMW Service Inclusive velger du en løpetid eller kjørelengde etter eget ønske og betaler en fast engangspris. Dette dekker alt inkludert servicearbeid. Din BMW er alltid i de beste hender. Hos alle deltakende BMW Serviceverksteder over hele verden.

BMW Service 5+ 2024

BMW SERVICE 5+.

Er din BMW eldre enn 5 år? Dra nytte av prisfordeler og eksklusive BMW serviceytelser for sikkerhet, verdibevaring og ekte kjøreglede. Både bruk av BMW Originaldeler til bremser, motorolje eller mikrofiltre og arbeidskraften til våre eksperter dekkes av de attraktive prisene.

BMW Repair inclusive 2024

BMW REPAIR INCLUSIVE.

Gjør det enkelt. Med BMW Repair Inclusive kan du kjøpe ekstra sikkerhet. Avtalen er gyldig i opptil 5 år og 200 000 km*. I løpet av avtaleperioden kan du dra nytte av omfattende tjenester utført av våre eksperter som benytter BMW Originaldeler.

 

*Kontakt ditt BMW Serviceverksted for mer informasjon om hva pakken inneholder.

FLERE BMW TJENESTER

DEN RIKTIGE SERVICEN FOR ENHVER SITUASJON.

Enten det gjelder kosmetiske reparasjoner, dekkskift eller BMW veiassistanse, din sikkerhet er vårt fokus.

MY BMW APP

DEN DIREKTE FORBINDELSEN TIL DIN BMW.

Med My BMW App er du alltid koblet til din BMW og har kontroll over all relevant informasjon. Uansett om det dreier seg om ventende vedlikehold, en feilmelding eller vårt omfattende servicetilbud, holder du deg godt informert.

OFTE STILTE SPØRSMÅL.