0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

REKKEVIDDEN TIL ELBILER.

KOMFORTABEL I HVERDAGEN.

BMW iX3: Elektrisk forbruk, blandet kjøring WLTP i kWh/100 km[1]: Elektrisk rekkevidde 18,0–17,6; WLTP i km[2]: 461–471

Langt. Lengre. Elektrisk rekkevidde. Den avgjør hvor egnet og fleksibel en elbil er til hverdagsbruk. Takket være innovativ teknologi har BMW sine elbiler høy batterikapasitet. BMW i7 eDrive50 og i7 xDrive60 samt BMW iX xDrive50 oppnår for eksempel en ren elektrisk rekkevidde på over 600 km i henhold til WLTP. Du kan lade i et av Europas største ladenettverk, som også stadig vokser. Smarte og innebygde teknologier optimaliserer kjøretøyets rekkevidde ytterligere. På lange strekninger tar ladeoptimaliserte ruter automatisk over ladeplanleggingen.

REKKEVIDDE

SAMMENLIGNING AV REKKEVIDDEN FOR ELBILER.

Mer informasjon

Eksempel på rute

Stopp
t
t

Ladeytelsen avhenger av ladetilstand, omgivelsestemperatur, individuell kjøreprofil og bruk av andre forbrukere samt det valgte kjøretøyet. Ladetidene gjelder for omgivelsestemperaturer på 23 °C etter forrige kjøring og kan variere avhengig av bruksatferd. Verdiene som vises er eksempelverdier for basiskonfigurasjonen til den valgte modellen. Verdiene kan avvike for andre utstyrsvarianter av kjøretøyet.
 

Med My BMW appen kan du følge med på rekkevidde og ladestatus når som helst og hvor som helst. Ladeoptimaliserte ruter kan også enkelt planlegges og sendes til kjøretøyet. Last ned appen nå og prøv den i demomodus.

NÅ DINE DESTINASJONER UTEN BEKYMRINGER.

My BMW ruteplanlegger

RUTEPLANLEGGEREN VED DIN SIDE.

My BMW App tar seg av ladestopp og ruteplanlegging for deg før lange turer. Du angir destinasjonen, og den ladeoptimaliserte ruteplanleggeren finner den beste ruten. Inkludert tidsoptimaliserte ladestopp for din elbil langs ruten. På denne måten vet du alltid hvor mye tid du bør planlegge for den lange reisen, og at du kan legge av gårde uten bekymringer eller stress. Med demoversjonen kan du få et innblikk i funksjonene til My BMW App selv uten din egen BMW. Bare last ned appen, logg inn og prøv den.

Rekkevidde Range circle

ALLTID HA KONTROLL OVER REKKEVIDDEN.

Få et raskt overblikk over hvor langt du har igjen: En blå sirkel rundt den aktuelle kjøretøyposisjonen angir den aktuelle rekkevidden som en radius på kartet. På denne måten kan du enkelt og greit beregne hvor langt du kan kjøre uten å stoppe for å lade.

Rekkevidde elbil tips

SLIK ØKER DU REKKEVIDDEN. TIPS FOR ELBILER.

Det er flere ting du kan gjøre for å maksimere rekkevidden. Kjør forutsigbart, spesielt på motorvei. På lange reiser er det best å kjøre mellom 80 og 110 km/t. Unngå kraftig bremsing. Ta i stedet foten av "strømpedalen", dvs. gasspedalen, eller trå moderat på bremsen. Kjøle eller varme opp elbilen mens den lades. Og bruk BMW Efficient Mode.

Rekkevidde

MAKSIMAL REKKEVIDDE MED MINIMAL INNSATS.


Slik kommer du videre. Efficient Mode støtter deg med tips om hvordan du kjører mer effektivt. På displayet kan du se hvor effektivt du kjører. Ved en effektivt kjøremåte, lyser effektindikatoren blått. Ved ineffektiv kjøring blir den grå. Hvis den gjenværende rekkevidden blir knapp, kan du aktivere MAX RANGE-modusen og bruke ytterligere effektivitetstiltak for å øke den gjenværende rekkevidden med opptil 20%.[1] Du kan også få et grovt estimat av gjeldende rekkevidde som en farget sirkel på kartet i My Track BMW App. 

[1] Den ekstra rekkevidden som kan oppnås, avhenger av kjørestil og omgivelsesforhold.

OM ELEKTROMOBILITET.

OFTE STILTE SPØRSMÅL.

MER INFORMASJON.

BMW elbiler prøvekjøring

PRØVEKJØR DIN BMW.

Vil du selv oppleve hvordan din elektriske drømmemodell føles å kjøre? Bare avtale en prøvekjøring online med ønsket dato. Din lokale BMW forhandler vil kontakte deg med all ytterligere informasjon.

BMW elbiler rådgivning BMW Serviceverksted

ØNSKER DU EN PERSONLIG RÅDGIVNING?

For spørsmål eller ønsker om ytterligere informasjon eller konkrete tilbud, vennligst kontakt en BMW-forhandler i ditt område. Vi har flinke BMW-servicemedarbeidere som kan gi deg gode råd per telefon eller ansikt til ansikt.

BMW elbiler BMW kundeservice

BMW KUNDESERVICE.

BMW kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg med alt som gjelder BMW – slik at ingen spørsmål forblir ubesvarte. Det spiller ingen rolle om du allerede kjører BMW eller planlegger å kjøpe en ny BMW. 

Forbruk og CO₂-utslipp.

BMW iX3: Elektrisk forbruk, blandet kjøring WLTP i kWh/100 km[1]: Elektrisk rekkevidde 18,0–17,6; WLTP i km[2]: 461–471

[1] Offisielle verdier for drivstofforbruk, CO₂-utslipp, strømforbruk og elektrisk rekkevidde er blir beregnet i henhold til foreskrevne målemetoder og i henhold til EU-forordning (EF) nr. 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. WLTP-angivelsene tar hensyn til spennvidden av eventuelt ekstrautstyr (i dette tilfellet for det tyske markedet). For nye kjøretøyer typegodkjente etter 01.01.2021 eksisterer det offisielle angivelser kun i henhold til WLTP. I tillegg, i henhold til EU-forordning 2022/195, vil NEDC-verdiene i EF-samsvarssertifikatene utelates fra 01.01.2023. Du finner mer informasjon om målemetodene NEDC og WLTP på www.bmw.com/wltp

Mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og offisielt spesifikt CO₂-utslipp for nye personbiler finner du i “Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, som er gratis tilgjengelig hos alle forhandlere, hos Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern-Scharnhausen eller på https://www.dat.de/co2/.

[2] Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, spesielt: personlig kjørestil, kjørebaneforhold, utetemperatur, oppvarming/klimatisering, forhåndstemperering.