BMW Garanti

BMW GARANTI.

Rustet for alt.

Når du kjøper en ny BMW i Norge, får du kjøregleden med på kjøpet. Nybilgarantien gjelder for den bil og det utstyr som kjøpekontrakten omfatter, med unntak av utstyr som er omfattet av særskilte garantiordninger. Nybilgarantien gjelder i fem år fra første gangs registreringsdato (overdragelse), og er begrenset oppad til 200 000 km kjørelengde. Nybilgarantien gjelder som et tillegg til de rettigheter kjøperen har etter forbrukerkjøpsloven eller kjøpsloven, og begrenser ikke kjøperens rettigheter med hensyn til disse lovene.

Les mer
BMW Garanti.Rustet for alt.
  • Oversikt over tjenestene
Forlenget BMW-garanti

DENNE FØLELSEN KAN JEG BLI VANT TIL.

Med forlenget BMW-garanti er du forberedt på det meste.

DENNE FØLELSEN KAN JEG BLI VANT TIL.

Med forlenget BMW-garanti er du forberedt på det meste.

FORLENG TRYGGHETSFØLELSEN.

Med BMW garanti unngår du uforutsette reparasjonskostnader i 24 måneder. Hvis du ikke syns det er lenge nok, kan du forlenge garantien til 5 år mot et pristillegg når du kjøper bilen. Dermed kan bilen repareres uten ekstra kostnader på alle BMW-verksteder over hele verden dersom uhellet skulle være ute.

Les mer
  • Fordeler

BMW PREMIUM SELECTION GARANTI.

BMW Premium Selection garanti

Trygghet er en god følelse.

BMW Premium Selection garanti er en garanti som gis av selgende forhandler. Garantien følger ikke bilen ved eierskifte, den gjelder for den eieren som er oppført i BMW Premium Selection-sertifikatet. Garantien er kun gyldig i Norge.

DEKKFORSIKRING.

DEKKFORSIKRING

OPP TIL 100% ERSTATNING.

Med BMW dekkforsikring får du opp til 100% erstatning av kostnaden for å kjøp ett nytt dekk i forbindelse med en forsikringssak.**

Garantien gjelder i 3 år f.o.m.
innkjøpsdato av dekk kjøpt hos en autoriserte BMW servicepartner. Forsikringen gir 100% kostnadsdekning det første året etter innkjøp, deretter 75% for år 2 og 50% for år 3.

Med denne forsikringen kan du kjøre videre i vissheten om at du får en veldig bra erstatning for dine dekk dersom uhellet skulle være ute, og du kan ha glede av dine originale BMW-dekk i lang
tid.

** For fullstendige vilkår, kontakt din BMW servicepartner.