BMW Reparasjon og vedlikehold medarbeider serviceverksted

HOS OSS ER DIN BMW I DE BESTE HENDER.

BMW REPARASJON OG VEDLIKEHOLD.

HOS OSS ER DIN BMW I DE BESTE HENDER.BMW REPARASJON OG VEDLIKEHOLD.

STOL PÅ KVALITET FOR REPARASJON OG VEDLIKEHOLD.

Enten en liten ripe eller større skade etter en ulykke: Hverdagen kan sette mange spor. Men uansett hva som skjer, har våre BMW sertifiserte karosseri- og lakkeringsverksteder eksperter som sørger for at kjøretøyet ditt raskt blir feilfritt igjen. Fordi ingen kjenner en BMW som vi gjør.

Les mer

DINE FORDELER.

 • 01 Verdibevaring takket være sertifisert reparasjonsprosess.
 • 02 Kjøretøyet består alle sikkerhetskontroller.
 • 03 Feilfri funksjonalitet.
 • 04 Rask og smidig saksbehandling.
 • 05 Den gode følelsen av å være i de beste hender.

BMW SERTIFISERTE KAROSSERI- OG LAKKERINGSVERKSTEDER.

BMW reparasjon og vedlikehold BMW sertifiserte karosseri- og lakkeringsverksteder

Velg reparasjonsarbeid med den nyeste test- og diagnoseteknologien. Våre standarder kvalifiserer BMW sine egne og uavhengige karosseri- og lakkeringssentre og sikrer våre høye kvalitetsstandarder. Spesialutdannede eksperter sørger for at din BMW beholder sin verdi, blant annet med BMW Originaldeler eller BMW ColorSystem. Dette gjelder både BMW med forbrenningsmotor og våre elektriske biler.

BMW SKADEREPARASJON.

BMW Reparasjoner og vedlikehold BMW skadereparasjoner Nærbilde bytte av BMW frontgrill

Uhell kan skje. Men ikke vær bekymret: Våre eksperter står ved din side med rask og profesjonell hjelp. Selv etter en ulykke med komplekse skader på karosseri, lakk, kjøretøyets elektronikk eller sikkerhetssystemer. Med ekspertise, BMW Originaldeler eller deler av samme kvalitet og den beste individuelle reparasjonsmåten. Dette sikrer både et feilfritt utseende og problemfri bruk av alle funksjoner i ditt kjøretøy.

Les mer
BMW Reparasjon og vedlikehold karosseriereparasjon medarbeider serviceverksted

BMW karosseriereparasjon.

Karosseriet er av avgjørende betydning for passasjerenes sikkerhet. Hvis det er alvorlige skader etter en ulykke som er større enn bare en bulk, bestemmer våre spesialister først skadeomfanget ved hjelp av de nyeste analyse- og diagnoseverktøyene og reparerer deretter ditt kjøretøy. På den måten opprettholdes bilens ytre, og fremfor alt sikkerheten.

BMW reparasjon og vedlikehold lakkreparasjon medarbeider serviceverksted

BMW lakkreparasjon.

For omfattende lakkarbeider bruker våre eksperter den nyeste lakkpoleringsteknologien samt det miljøvennlige, vannbaserte BMW ColorSystem. Fargerøyaktighet og presist arbeid i henhold til de nyeste BMW lakk- og reparasjonsstandarder fører til et strålende resultat som varer lenge og bevarer verdien til din BMW.

BMW KOSMETISKE REPARASJONER.

BMW reparasjon og vedlikehold BMW kosmetiske reparasjoner medarbeider serviceverksted

Selv et lite uhell trenger stor kompetanse. Derfor finnes BMW kosmetiske reparasjoner. Enten det er en liten ripe i lakken eller sprekk i setetrekket – ved hjelp av innovative reparasjonsteknologier eliminerer våre spesialister små feil raskt og uten komplikasjoner. Og sørger for at din BMW forblir en original BMW.

Les mer
BMW Reparasjon og vedlikehold BMW Reparasjon av ruter

BMW reparasjon av ruter.

En liten stein kan gjøre mye skade. For eksempel blir en iøynefallende steinsprut raskt til en sprekk i frontruten, og et kostbart vindusbytte er nødvendig. Men hvis steinsprutskadene ikke er direkte i førerens synsfelt, reparerer ekspertene våre det raskt og enkelt.

BMW reparasjon og vedlikehold BMW reparasjon av bulker medarbeider serviceverksted

BMW reparasjon av bulker.

Har din siste tur satt spor etter seg? Våre eksperter er der for deg og fjerner bulker med en diameter på opptil 60 mm fra karosseriplater. Moderne omformingsteknikker sikrer reparasjoner uten å skade lakken.

BMW reparasjon og vedlikehold BMW lakkreparasjon medarbeider serviceverksted

BMW lakkreparasjon.

Våre eksperter fjerner raskt og presist minimale lakkskader i perifere soner og kantområder med en diameter på opptil 25 mm og riper med en lengde på opptil 100 mm. Takket være en spesiell behandling er det ikke nødvendig å utmontere delene for reparasjonen.

BMW reparasjon og vedlikehold BMW reparasjon av kunststoffskader medarbeider serviceverksted

BMW reparasjon av kunststoffskader.

Takket være BMW reparasjon av kunststoffskader kan mindre skader på plastdeler utvendig med en diameter på opptil 25 mm – f.eks. en liten sprekk i støtfangeren – repareres raskt og enkelt. Våre eksperter reparerer også riper eller skrammer med største forsiktighet.

BMW reparasjon og vedlikehold BMW felgreparasjoner medarbeider serviceverksted

BMW felgreparasjoner.

Et øyeblikks uoppmerksomhet ved parkering kan føre til skade på felgen. I tilfelle skader opp til en maksimal dybde på 1 mm og ikke lenger enn 5 cm fra felghornet, reparerer våre spesialister felgen med et innovativt fyllstoff og lakkerer den slik at den passer perfekt til utseendet til din BMW.

BMW reparasjon og vedlikehold BMW innvendige reparasjoner medarbeider serviceverksted

BMW innvendige reparasjoner.

Livet setter sine spor. Det være seg en rift, hull i setetrekket eller små skrubbsår, f.eks. på betjeningselementer. Vi reparerer disse merkene, med en diameter på opptil 15 mm eller en lengde på opptil 40 mm. Forstyrrende smuss og misfarging fjernes også.

BMW REPARASJON OG VEDLIKEHOLD: DE VIKTIGSTE SPØRSMÅL OG SVAR.

 • Hvordan når jeg BMW Veihjelp?

  I tilfelle en ulykke er vi bare en telefonsamtale unna: BMW sin ulykkesadministrasjon tar seg av alt – fra rapportering av ulykken til reparasjoner og fullstendig skadeoppgjør. BMW Veihjelp er der for deg hele døgnet. Bare kontakt oss via iDrive-menyen, berøringsskjermen eller ring oss: 800 32 062

 • Hvilke fordeler har BMW skadereparasjon?
 • Når er en BMW kosmetisk reparasjon et alternativ?
 • Hva er BMW ColorSystem?

BMW TJENESTER.

BMW reparasjon og vedlikehold BMW Service Hub BMW Servicemedarbeider gir kunde råd

Hele tilbudet fra BMW Service.

Hos ditt BMW Serviceverksted er du og din BMW i de beste hender. Det varierte utvalget omfatter langsiktige servicepakker, attraktive all-inclusive priser og flere andre individuelle tjenester.

Finn ut mer
BMW reparasjon og vedlikehold BMW Mobile Care Mann telefonerer

BMW Veihjelp.

Den kostnadsfrie BMW Veihjelp er tilgjengelig døgnet rundt – 365 dager i året. Kontakt oss på telefon, via My BMW appen eller direkte fra bilen.

Finn ut mer
BMW garanti BMW reparasjon og vedlikehold Kvinne sittende med BMW katalog i handen

BMW garanti.

Hvis et uhell skulle skje, kan du dra nytte av omfattende tjenester som raske reparasjoner med BMW Originaldeler og nyte tryggheten som kommer av å være forberedt på alt.

Finn ut mer
BMW reparasjon og vedlikehold My BMW app Kvinne med smarttelefon i hendene lener seg mot en BMW

My BMW App.

Du kan også administrere vedlikeholds- og serviceterminer raskt og enkelt via My BMW appen.

Finn ut mer