BMW iX- elbil

ELBILER FRA BMW.

Ekte elektrisk kjøreglede.

Elbiler fra BMW.Ekte elektrisk kjøreglede.

SPENNING. ENERGI. STYRKE.

Oppdag elbilene som forenkler livet og vekker oppmerksomhet på veien.

I flere tiår har vi utviklet, foredlet og gjort kjøregleden til vår egen. Vi går aldri på akkord med kjøreopplevelsen, vi gjør den elektrisk. 100 prosent elektrisk fremdrift kan åpne dører til nye muligheter – uansett hvor du bor.

Les mer om våre modeller BMW iX, BMW i4, BMW iX3, BMW iX1 og BWW i7, bygg bilen i konfiguratoren og gjør elbildrømmen til virkelighet.
BMW iX and BMW iX3.
BMW i4
BMW i4, BMW iX and BMW iX3.
BMW iX3
BMW iX and BMW iX3.
BMW i4
BMW i4, BMW iX and BMW iX3.
BMW iX3

OPPDAG ALLE VÅRE ELBILER.

BMW iX

THE iX

EN BIL DU MÅ OPPLEVE.

 

BMW iX er et fremtidsikon som med sin rekkevidde på opptil 633 km gir livet på veiene en helt ny mening.

Les mer
BMW iX1

THE iX1

VÅR FØRSTE HELELEKTRISKE BMW SUV I X1-SERIEN.

 

Den etterlengtede og ettertraktede SUV-en for deg som ønsker å kombinere fremtidens drivstoff med dagens behov for plass, komfort og kjøreglede. Bilen har en rekkevidde på opptil 439 km.

Les mer
BMW iX3

THE iX3.

SUV PERFEKT FOR FAMILIELIVET.

 

Sporty og praktisk kraftpakke med rekkevidde på opptil 461 km og 286 hk. Her får du en bil som gjør turen til fotballtreningen, handlerunden eller naturopplevelsen til mer enn bare en transportdistanse.

Les mer
BMW i4

THE i4

USLÅELIG KRAFTPAKKE MED ATTITUDE.

 

Lettvektskonstruksjon, aerodynamisk design, opptil 590 km rekkevidde og en ekte head turner. Oppgrader den til M-modell med 544 hestekrefter og la farten tale for seg selv.

Les mer
BMW i5

THE i5

ELEKTRISK KJØREGLEDE SOM IMPONERER.

 

Si hei til historiens første helelektriske BMW 5-serie Sedan. Med imponerende ytelse, topp moderne teknikk og magisk kjørekomfort også på lange reiser, er dette elbilen for deg som ikke nøyer deg med noe ordinært.

Les mer
BMW i7

THE i7

BUSINESS PÅ ET NYTT NIVÅ.

 

Opplev en luksuslounge på hjul, en bil for deg som bryr deg mest om baksetet. Her slapper du av på en forbløffende 31-tommers skjerm med stjernehimmel gjennom panoramaglasstak. Elektrisk rekkevidde på over 600 km.

Les mer

HVILKEN ELBIL PASSER MEG?

5 spørsmål for å hjelpe deg å komme nærmere svaret.

Å finne den perfekte elbilen er ikke helt lett. Bruk derfor denne guiden som et hjelpemiddel for å finne ut hvilken elbil som er best egnet til å bli din nye venn på veien.

Les mer

1. KJØRER DU OFTE KORT ELLER LANGT?

Vit BMW iX1 som kör på en landsväg.

Rekkevidden for elbiler kan variere veldig. Ta derfor utgangspunkt i hvordan livet ditt ser ut og hvilken rolle bilen spiller i det. Bruker du bilen primært til hverdags hvor arbeid, handel og transport til og fra trening står i fokus? Eller pendler du lange avstander, kanskje hver dag og trenger å kunne kjøre noen timer uten å tenke på lading?

2. KAN DU LADE HJEMME ELLER BARE BORTE?

 Laddning av en BMW i7 på publik laddstation.

Dine lademuligheter påvirker ikke nødvendigvis hvilken elbil du velger. Men de påvirker absolutt hvor lett du vil at eierskapet til elbil skal føles. Et eksempel: Har du en ladeboks hjemme kan du lade akkurat når du vil, kanskje hver kveld om ønskelig. Hvis du i stedet kun bruker offentlige ladestasjoner, må du planlegge lading i større grad. Spørsmålet blir dermed følgende: Hvor mye tid vil du bruke på å TENKE på lading?

3. HVOR MANGE OG HVOR MYE SKAL DET VÆRE PLASS TIL?

Laddning av BMW i4 hemma på uppfart.

Ulike modeller passer til ulike livssituasjoner. BMW iX3 tiltrekker seg ofte deg som er på jakt etter en klassisk familiebil hvor minst fire personer og tilhørende bagasje er standardsituasjonen. For deg som bryr deg mindre om barneseter og mer om kjøring i kurver, er nok BMW i4 et passende valg. Når det er sagt, er antall personer som generelt skal sitte i bilen og mengden bagasje som vanligvis skal inkluderes greit å tenke gjennom. Målet er å finne en bil som gjør livet på veiene enkelt.

4. TRENGER DU EN ELBIL MED FIREHJULSDRIFT?

BMW iX1 med fyrhjulsdrift som kör på landsväg.

 

Firehjulsdrift er vanskelig å slå hvis veiforholdene er vanskeligere enn vanlig. Det klassiske eksemplet er selvfølgelig om vinteren, men selv et kraftig regnvær endrer forholdene på veibanen. Firehjulsdrift er derfor ikke bare bra når du fra tid til annen bor i, eller skal til fjellverdenen. Du får maksimal framkommelighet under alle forhold. Bilen blir imidlertid alltid litt tyngre og noen synes også at kjøredynamikken blir mindre sportslig.

Et tips er å sammenligne tekniske data mellom biler du er interessert i. Via lenken under kan du se tekniske data for BMW iX3, klikk deretter på knappen Sammenlign modell og du kan se opptil tre modeller samtidig:

5. TRENGER DU EN ELBIL MED TILHENGERFESTE?

BMW iX körandes på landsväg.

Ved flytting eller oppussing, når båten skal opp og ned i vannet eller når campingvogna skal ut og luftes... listen kan gjøres lang for når hengerfestet er din beste venn. Men kanskje ikke alle trenger det likevel? Tenk derfor over om, hvor ofte og hvor tungt du må trekke. Fabrikkmontert hengerfeste kan generelt trekke tyngre og er et godt valg for deg som bruker hengerfestet ofte.

 

Ta en titt på BMW iX, den kommer med fabrikkmontert hengerfeste og har en maksimal tilhengervekt på 2500 kg (12 % helning med bremset tilhenger).

BESTILL PRØVEKJØRING.

Bestill prøvekjøring ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

PRIVATLEASE ELLER EIE ELBIL, DET ER SPØRSMÅLET.

Uansett hvilken finansieringsløsning du lander i, hjelper vi deg fra start til slutt.

Kvinna som laddar sin BMW iX1 på uppfarten hemma.

SLIK KJØPER DU BIL MED BMW BILLÅN.

Med BMW Billån kan du finansiere kjøregleden på spesielt gunstige vilkår. Vårt billån er et annuitetslån, som gir en jevn kostnad gjennom hele nedbetalingsperioden. 

BMW Billån
Laddning hemma på uppfarten av en BMW iX.

SLIK PRIVATLEASER DU FRA BMW.

Privatleasing er perfekt for deg som ønsker et bekymringsfritt bilhold – uten egenkapital og med gratis service i 36 måneder. Her kan du finne ut hvordan det fungerer og hvilke aktuelle tilbud som er tilgjengelige akkurat nå:

BMW Privatleasing

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR OM ELBILER.

 • Hva koster det å kjøre elbil?
 • Hvor lang rekkevidde har en elbil?
 • Hvor lang tid tar det å lade en elbil?
 • Hva er forskjellen mellom en elbil og en ladbar hybrid?
Nysgerrig på hybrid?

Nysgerrig på hybrid?

BMW rekkevidde

Mer om rekkevidde.

Alt om milde hybrider.

Alt om milde hybrider.

BMW eAcademy.

BMW eAcademy.

NYSGJERRIG PÅ LADBAR HYBRID?

NYSGJERRIG PÅ LADBAR HYBRID?

Milde hybrider

ALT OM MILDE HYBRIDER.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.