BMW M Performance Parts BMW i4

AKKURAT NÅ: FORDELAKTIGE M PERFORMANCE PAKKER TIL BMW i4.

BMW M Performance Parts BMW i5.

AKKURAT NÅ: FORDELAKTIG PAKKE MED M PERFORMANCE TIL BMW I5.

AKKURAT NÅ: FORDELAKTIGE M PERFORMANCE PAKKER TIL BMW i4.

AKKURAT NÅ: FORDELAKTIG PAKKE MED M PERFORMANCE TIL BMW I5.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Med våre BMW M Performance Parts får hver eneste BMW uttrykksfulle detaljer og eksklusivitet. Et bredt utvalg av tilbehørskomponenter skjerper det visuelle uttrykket, forsterker lyden eller øker smidigheten ytterligere.

Les mer

i5 med BMW M Performance deler.

BMW i5 G60 2023 BMW M Performance deler eksteriørdesign

Den første BMW i5 setter nye standarder: Den elegante komforten til en business sedan, kombinert med den kraftige akselerasjonen fra det elektriske drivverket. Eksklusive BMW M Performance deler, som lette karbonkomponenter, innvendig ventilerte bremser og gulvmatter med BMW M logo, løfter den sportslige karakteren til nye BMW i5 til et nytt nivå.

Les mer

KARAKTER: ELEKTRISK. UTSEENDE: DYNAMISK.

BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance frontkomponent i karbon

M Performance frontkomponent i karbon.

Sett et kraftig statement: M Performance frontkomponent i karbon fremhever kjøretøyets maskuline utseende på en spesielt eksklusiv måte. Individuell motorsport utseende som tilfredsstiller de høyeste krav.

Les mer
BMW M Performance deler 2023 BMW i5 G60 M Performance hekkdiffusor

M Performance hekkdiffusor.

100 prosent Hightech. 100 prosent motorsport-karakter. 100 prosent begeistring. M Performance hekkdiffusor i aramid gir et enda mer moderne utseende – og forsterker kjøretøyets sportslige utseende på en imponerende måte. Bruken av den berøringsfrie baklukeåpningen opprettholdes.

Les mer
BMW M Performance deler 2023 BMW i5 G60 M Performance sideskjørtforlengelse i karbon, venstre

M Performance sideskjørtforlengelse i karbon, venstre.

Dynamisk eleganse møter individuell sportslighet. M Performance sideskjørtforlengelse i karbon fremhever kjøretøyets sportslige utseende betydelig. Den imponerer med spesielt lav vekt, høy stabilitet og en perfekt passform.

Les mer
 M Performance innstigningslister i karbonfiber.

M Performance innstigningslister i karbonfiber.

M Performance innstigningslister har et deksel av eksklusiv karbonfiber og fremhever bilens sportslige stil. De er perfekt tilpasset bilens design med M Performance-logo og er testet etter BMWs strenge kvalitetskrav.

Les mer
BMW M Performance deler 2023 BMW i5 G60 21" M Performance lettmetallfelg krysseke 943 M tofarget

21" M Performance lettmetallfelg krysseke 943 M.

Høykvalitets 21" M Performance lettmetallfelger krysseke 943 M er utført i tofarget Jet Black, maskinpolert med M Performance inskripsjon. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll, felgstørrelse 8,5J x 21 med dekkdimensjon HL 255/35 R21 101Y XL foran og 9,5 J x 21 med dekkdimensjon HL 285/30 R21 103Y XL bak.

Les mer
BMW M Performance deler 2023 BMW i5 G60 M Performance gulvmatter

M Performance gulvmatter.

Utseende av høy kvalitet, utmerket grep: M Performance gulvmatter gir også kjøretøyet et individuelt, sportslig preg på kupeen. Med brodert M Performance signatur. Kanting i skinnfinish med dekorative sømmer i kontrastfarger og et innsydd bånd i M farger avrunder det eksklusive utseendet.

Les mer

THE M2 med BMW M Performance Parts.

BMW M Performance Parts BMW M2 Coupé G87 Video

Hentet direkte fra motorsport, senterlåsfelgen er et høydepunkt som bringer racing til veien med en uvanlig og sporty design.

Les mer
BMW i4.

M PERFORMANCE PAKKER TIL BMW i4.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor karbonfiber er nummer en når ekte motorsportfølelse skal oppnås. Derfor har vi satt sammen tre forskjellige pakker som oser av motorsport i hver detalj: M Performance Basic Package, M Performance Interior Upgrade og M Performance Carbon Exterior.

Oppdag nå
BMW i5.

M PERFORMANCE PAKKER TIL BMW i5.

Få en dynamisk motorsportfølelse i alle detaljer . Oppdater eksteriøret på din BMW i5 med komponenter til støtfanger foran og bak sammen med bakspoileren, sideskjørtforlengelsen og dørspeildekslene.

Oppdag nå
BMW M Performance Parts sett skrått forfra

OPPDAG BMW M PERFORMANCE PARTS.

BMW M Performance Parts gir en spennende motorsportfølelse på veien: Med det eksklusive tilbehøret kan du individualisere din BMW. De tilbyr høyeste kvalitet for optimal ytelse og et markant sportslig design samt maksimal sikkerhet og holdbarhet.

THE M3 Competition Touring med BMW M Performance Parts.

BMW M Performance Parts BMW M3 Touring G81 Video

Den første BMW M3 Competition Touring med M xDrive kombinerer den enestående ytelsen til en BMW M3 med fleksibiliteten og funksjonaliteten til en Touring. En rekke teknologier som opprinnelig ble utviklet for motorsport gir økt ytelse og dynamikk. Avrundet med de eksklusive, skreddersydde BMW M Performance Parts. 

Les mer

BMW M Performance Parts for flere modeller.

Fra motorsport til hverdagsliv.

BMW X7 G07 BMW M Performance Parts Eksteriørdesign

THE X7.

BMW X7 fascinerer med sin kombinasjon av kraft, luksuriøs komfort og uttrykksfullt designspråk. Sammen med høykvalitets BMW M Performance Parts, der noen er håndlaget, er resultatet en individuell Sports Activity Vehicle med en uttrykksfull karakter. 

M Performance sidespeilhus i karbonfiber BMW M Performance Parts nærbilde

M Performance sidespeilhus i karbonfiber.

Håndverk av høy kvalitet i karbonfiber: Markante M Performance sidespeilhus understreker bilens hightech-karakter. Det dynamiske designet gir kjøretøyet et ekstra sportslig preg.

Til produktet
M Performance enderørsdeksler mattsort BMW M Performance Parts nærbilde

M Performance enderørsdeksler mattsort.

Sette markante aksenter: Med høykvalitets mattsort forkrommet rustfritt stål understreker M Performance enderørsdeksler den sportslige karakteren til kjøretøyhekken. 

M Performance grill i sort BMW M Performance Parts nærbilde

M Performance grill i sort.

Sterk karakter: M frontgrillen har ribber og ramme i høyglanset sort. Den gir kjøretøyfronten et enda kraftigere og mer selvsikkert utseende. Den gjennomførte designen er et stilfullt blikkfang. 

Til produktet
22" M lettmetallfelger V-eke 755 M i Jet Black matt BMW M Performance Parts nærbilde

22" M lettmetallfelg V-eke 755 M.

Den sportslige 22" M lettmetallfelgen med V-eke 755 i Jet Black matt understreker med sin optikk kjøretøyets eksklusivitet. Komplett vinterhjulsett med dekktrykkontroll, felgdimensjon 9,5J x 22 med dekkdimensjon 275/40 R22 107V XL foran, og 10,5J x 22 med dekkdimensjon 315/35 R22 111V XL bak.

Til produktet
21" M lettmetallfelg dobbelteke 754 M tofarget BMW M Performance Parts nærbilde

21" M lettmetallfelg dobbelteke 754 M.

Høykvalitets 21" M lettmetallfelg dobbelteke 754 M i tofarget Orbitgrå med maskinert finish understreker spesielt med sin optikk bilens sportslige karakter. Komplett vinterhjulsett med dekktrykk-kontroll og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 9,5J x 21 med dekkdimensjon 285/45 R21 113V XL RSC.

Til produktet
M Performance ratt BMW M Performance Parts nærbilde

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en mer direkte styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.

Til produktet
BMW M8 Gran Coupé F93 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

THE M8.

BMW M8 Gran Coupé kombinerer M gener med høyeste eksklusivitet. Det avantgarde-inspirerte designet skaper et selvstendig formspråk for luksussportsbiler med fire dører. Skreddersydde deler laget av karbonfiber og andre utsøkte materialer sikrer optisk fortreffelighet.

M Air Breather Carbon BMW M Performance Parts nærbilde

M Air Breather Carbon.

På den ene side: Sportslig. På den andre: Individuell. M Air Breather er produsert i høyverdig karbonfiber. Et edelt optisk høydepunkt for kjøretøysiden.

Til produktet
M Performance frontinnsats i karbonfiber BMW M Performance Parts nærbilde

M Performance frontinnsats i karbonfiber.

Sett en kraftig standard: M frontinnsats i 100 prosent karbonfiber fremhever det maskuline utseendet til kjøretøyet på en spesielt eksklusiv måte. Individuell motorsportoptikk for de høyeste kravene. 

Til produktet
M Performance frontgrill i karbonfiber BMW M Performance Parts nærbilde

M Performance frontgrill i karbonfiber.

Viser karakter: Rammen til M Performance dekorgrillen er av karbonfiber som er laget i en avansert prosess, dekorribbene er av robust plast. Det visuelle høydepunktet på bilens front for et spesielt elegant og sportslig utseende. Med M8 logo.

Til produktet
M hekkspoiler i karbonfiber BMW M Performance Parts nærbilde

M hekkspoiler i karbon.

Uttrykksfull: M hekkspoileren i karbon forsterker kjøretøyets elegante og sportslige utseende. Karbonfiberen er veldig lett og samtidig svært stabil. Hekkspoileren er møysommelig håndlaget og perfekt tilpasset kjøretøyets design og andre M karbonkomponenter.

Til produktet
M sidespeildeksel Carbon BMW M Performance Parts nærbilde

M sidespeildeksel Carbon.

Sett de avgjørende aksentene med Hightech. M sidespeilhus består av 100 prosent karbon og er møysommelig håndlaget. Det dynamiske og sportslige designet signaliserer umiddelbart: Individualitet har forkjørsrett!

Til produktet
Smidd 20" M Performance felger Y-eke 863 M i matt Ferrisgrå BMW M Performance Parts nærbilde

Smidd 20" M Performance felg Y-eke 863 M.

Smidde 20" M Performance felger Y-eke 863 M i matt ferrisgrå med farget M-logo holder høy kvalitet og understreker bilens sportslige stil. Komplett RDC-sommerhjulsett, Felgdimensjon 9,5J x 20 med dekkdimensjon 275/35 ZR20 (102Y) XL foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 285/35 ZR20 (104Y) XL bak.

Til produktet