SHOP THE LOOK

BMW CHARGING: LIFE, IN CHARGE.

ALT OM LADING
AV DIN BMW ELBIL.

BMW X1 xDrive30e: Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring)[1][3][4]: 1,1–0,7; CO₂-utslipp i g/km (blandet kjøring)[1][3][4]: 24–16; Strømforbruk i kWh/100 km (ved blandet kjøring)[1][3][4]: 19,3–16,8; Rekkevidde elektrisk i km[1][2][3]: 71–85

Bekymringsfri lading, enkelt, når som helst og hvor som helst. Elbiler og Plug-in Hybrider åpner for en ny type mobilitet som er like effektiv som den er komfortabel. Takket være fleksible lademuligheter og innovative ladeteknologier kan du kjøre bekymringsfritt både i hverdagen og på reise. Enten så raskt som mulig på langtur, eller i ditt eget hjem. Finn ladeløsninger som passer perfekt til ditt liv.

LADEMULIGHETER FOR DIN ELBIL.

BMW Charging lad underveis

LADING UNDERVEIS.

Med BMW Charging kan du finne passende ladestasjon der du ønsker. I et av Europas største ladenettverk, som stadig vokser. Med opptil 510.000 ladepunkter der du enkelt kan lade din elbil på offentlige steder. 

BMW Charging lade hjemme

LADE HJEMME.

Det er spesielt komfortabelt og behagelig å lade din elbil eller Plug-in Hybrid hjemme. Les mer om de praktiske løsningene BMW tilbyr for lading av din elbil hjemme.

BMW LADETEKNOLOGIER OG -PRODUKTER.

BMW Charging Connected Home Charging
BMW Charging ladeoptimaliserte ruter
BMW Charging ladekabel

Connected Home Charging.

Med Connected Home Charging Package får du alt i én pakke og kan begynne å lade med en gang. BMW Wallbox Plus og integrasjon i My BMW App for å optimalisere ladingen. I tillegg til en profesjonell installasjon.

Ladeoptimaliserte ruter.

Nå alltid frem til reisemålet uten bekymringer. Planlegg ladeoptimaliserte kjøreruter og finn enkelt ladestasjoner underveis. Vår ruteplanlegger beregner de raskeste lademulighetene i nærheten eller på din rute. Direkte i navigasjonsenheten eller My BMW App.

Ditt utstyr for lading.

For å lade trenger du ikke mye. BMW Charging Card for lading i det offentlige ladenettverket følger med din BMW. Hjemme kan du installere en ladeboks etter behov.

BMW Charging BMW Wallbox
BMW Charging ladekabel

BMW Wallbox.

Lad din plug-in hybrid eller helelektriske BMW enkelt og komfortabelt hjemme med BMW Wallbox. Med opp til 22 kW. Dette er både praktisk, enkelt og trygt.

Ladekabel (Mode 3) for offentlig lading.

Lad din plug-in hybrid eller elbil med en Mode 3-ladekabel for offentlig lading på AC-ladestasjoner. Avhengig av modell, inngår den som standard i leveringsomfanget til din BMW.

SE LADESTASJONER FOR DIN ELBIL.

Mer informasjon

Loading Time

Ladetider for

Offentlig lading

Lynlader (HPC)

Lad bilen din raskt på en lynladestasjon (f.eks. fra IONITY). Dette er ladestasjoner som leverer en ladeeffekt på mer enn 150 kW, og er derfor spesielt praktiske å bruke når du trenger å lade raskt underveis. Illustrasjonen viser den korteste ladetiden fra 10 til 80 % batterinivå med maksimal ladeeffekt for kjøretøyet. I dette området lader du raskest samtidig som det er mest skånsomt for batteriet. Et blikk på kartet viser deg alle High-Power ladestasjonene i BMW Charging-nettverket. (status: 22.03.2023)

Hurtiglader (DC)

Hvis du trenger å lade raskt i byen eller på reise, er en hurtiglader det rette stedet for deg. Dette er ladestasjoner som leverer en ladeeffekt på 50 – 150 kW, og er derfor spesielt praktiske å bruke når du er underveis. Illustrasjonen viser den korteste ladetiden fra 10 til 80 % batteriladenivå med opptil 50 kW effekt. I dette området lader du raskest samtidig som det er mest skånsomt for batteriet. Et blikk på kartet viser deg alle hurtigladestasjoner i BMW Charging-nettverket. (status: 22.03.2023)

Normallader (AC)

Du finner offentlige normalladere nesten overalt. Dette er ladestasjoner som leverer en ladeeffekt opptil 22 kW, og er spesielt egnet for regelmessig lading over lengre perioder – for eksempel over natten eller mens man er på jobb. Illustrasjonen viser den korteste ladetiden fra 0-100 % batteriladenivå med en maksimal effekt på 22 kW. Denne ladeeffekten er utstyrsavhengig. Et blikk på kartet viser deg alle normalladere i BMW Charging-nettverket. (status: 22.03.2023)

Lade hjemme

Ladeboks

Hjemme lader du ditt kjøretøy praktisk med en ladeboks. Avhengig av kjøretøy, utstyr og marked gir ladeboksen maksimalt 22 kW ladeeffekt. Illustrasjonen viser den korteste ladetiden fra 0-100 % batteriladenivå med en effekt på 11 kW.

Filter charging stations

Ladeytelsen avhenger av ladetilstand, omgivelsestemperatur, individuell kjøreprofil og bruk av andre forbrukere samt det valgte kjøretøyet. Ladetidene gjelder for omgivelsestemperaturer på 23 °C etter forrige kjøring og kan variere avhengig av bruksatferd. Verdiene som vises er eksempelverdier for basiskonfigurasjonen til den valgte modellen. Verdiene kan avvike for andre utstyrsvarianter av kjøretøyet.

Med My BMW appen kan du følge med på rekkevidde og ladestatus når som helst og hvor som helst. Ladeoptimaliserte ruter kan også enkelt planlegges og sendes til kjøretøyet. Last ned appen nå og prøv den i demomodus.

Lading av elbil:
My BMW App & Services

DIN BMW OGJØR JOBBEN FOR DEG.

LADETIDER FOR ELBILER.

Du kan lade din elbil spesielt raskt underveis på High-Power-ladestasjoner. Med en ladekapasitet på opptil 350 kW på hurtigladestasjoner får du svært kort ladetid.

SÅ MYE STRØM TRENGER EN ELBIL.

Strømforbruket ved lading av en elbil avhenger av ulike faktorer. Men din egen kjøreadferd,din gjennomsnittshastighet og utetemperaturen spiller også en rolle. De månedlige ladekostnadene avhenger først og fremst av antall kjørte kilometer og elbilens forbruk. Dette påvirkes også av din egen kjørestil. I tillegg spiller den valgte ladetariffen og ladestedet en avgjørende rolle for strømkostnadene.

Dra nytte av attraktive tariffer, for eksempel Active-tariffen med spesielt gunstige faste priser.

BMW Charging levetid

BATTERI

OPTIMERE LEVETIDEN TIL ELBILBATTERIET.

Levetiden til et høyvoltbatteri kan påvirkes av din egen bruksatferd. Høyvoltbatteriet bør hovedsakelig lades med lav ladeeffekt på AC-ladestasjoner eller med en ladeboks. I hverdagen er det også fornuftig å bruke kjøretøyet med et ladenivå mellom 10 og 80 %. Det kan stilles et lademål på 80 % for dette. En effektiv og forutseende kjørestil bidrar også til å øke batteriets rekkevidde og optimalisere levetiden.

OFTE STILTE SPØRSMÅL.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

BMW X1 xDrive30e: Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring)[1][3][4]: 1,1–0,7; CO₂-utslipp i g/km (blandet kjøring)[1][3][4]: 24– 16; Strømforbruk i kWh/100 km (ved blandet kjøring)[1][3][4]: 19,3–16,8; Rekkevidde elektrisk i km[1][2][3]: 71–85

[1] Offisielle verdier for drivstofforbruk, CO₂-utslipp, strømforbruk og elektrisk rekkevidde er blir beregnet i henhold til foreskrevne målemetoder og i henhold til EU-forordning (EF) nr. 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. WLTP-angivelsene tar hensyn til spennvidden av eventuelt ekstrautstyr (i dette tilfellet for det tyske markedet). For nye kjøretøyer typegodkjente etter 01.01.2021 eksisterer det offisielle angivelser kun i henhold til WLTP. I tillegg, i henhold til EU-forordning 2022/195, vil NEDC-verdiene i EF-samsvarssertifikatene utelates fra 01.01.2023. Du finner mer informasjon om målemetodene NEDC og WLTP på www.bmw.com/wltp

Mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og offisielt spesifikt CO₂-utslipp for nye personbiler finner du i “Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, som er gratis tilgjengelig hos alle forhandlere, hos Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern-Scharnhausen eller på https://www.dat.de/co2/.

[2] Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, spesielt: personlig kjørestil, kjørebaneforhold, utetemperatur, oppvarming/klimatisering, forhåndstemperering.

[3] Opplysningene om effekten til bensinmotorer er basert på drift med drivstoff av kvaliteten 98 ROZ. Informasjon om forbruk er basert på drift med referanse-drivistoff iht. EU-forordning 715/2007. Drivstoffkvaliteter blyfri ROZ 91 og høyere med en maksimal etanolandelpå 10 % (E10) er tillatt. BMW anbefaler bruk av drivstoff med ROZ 95. For high performance-biler anbefaler BMW bruken av et drivstoff med ROZ 98.

[4] For Plug-in-hybrid: Vektet, kombinert (EC AC Charge vektet)