DYNAMIKK MED NYE KREFTER.

BMW 6-serie Coupé.

DYNAMIKK MED NYE KREFTER.BMW 6-serie Coupé.

Nominell effekt i hk (kW) ved o/min (650i)

450 (330) / 5500–6000

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (650i)

206–199

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (650i)

4,6

Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min (650i)

650/2,000-4,500

Et langt panser, korte overheng og en taklinje som fortsetter helt til hekken, gjør BMW 6-serie Coupé til en sportslig 2-dørsmodell med elegant utstråling. Og innsiden står i stil med utsiden. Tofarget eksklusivt nappaskinn med utvidet skinninteriør, lekre edeltredetaljer og fine kontrastsømmer preger den eksklusive kupeen. Du kan velge mellom 6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor, 8-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor og 6-sylindret BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotor, tre kraftige og svært stillegående motorer fra BMW EfficientDynamics. Innovasjoner fra BMW ConnectedDrive, som BMW Head-Up Display og driving assistant Plus, hever standarden i denne eksklusive bilklassen.

FINN UT MER OM BMW 6-SERIE COUPÉ.

Design.

BMW 6-serie Coupé virker sjarmerende og samtidig kraftfull. Klare linjer og definerte overflater preger den utvendige designen. I kombinasjon med M Sportspakke understreker store luftinntak og markante enderørsdeksler bilens sportslige side. Fronten domineres av den imponerende nyregrillen med ni glinsende ribber flankert av LED-lyktene. De viktigste instrumentvisningene og knappene er samlet rundt førerplassen, slik at du har full oversikt i sportscoupeen. De generøse flatene og markante linjene sammen med de detaljerte instrumentene og kvalitetsmaterialene gir kupeen et eksklusivt preg.
Les mer

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

Når du hører lyden fra sportseksosanlegget, er det ingen tvil om hva du har med å gjøre. Motorer med høyt dreiemoment og avansert chassis- og girkasseteknologi sørger for at du får enestående sportslige kjøreopplevelser i BMW 6-serie Coupé. Launch Control får pulsen til å øke når du akselererer maksimalt. Og i hverdagen er det godt å vite at avansert BMW EfficientDynamics-teknologi sørger for at bilen aldri bruker mer drivstoff enn situasjonen krever.
Les mer

Utstyr.

Du kan betone den dynamiske, utfordrende eller elegante siden av BMW 6-serie Coupé ved hjelp av eksklusivt utstyr. Velg mellom M Sportspakke og utstyrspakkene Pure Experience- og Pure Excellence-design. I tillegg byr BMW Individual på en rekke muligheter til å sette et personlig preg på BMW 6-serie Coupé. Ved hjelp av produktene fra BMW Originaltilbehør kan du tilpasse bilen til behovene i hverdagen.
Les mer