SPORTSLIG VED FØRSTE MØTE, PERFEKT VED ANDRE.

Komforten i BMW 6-serie Coupé.

Legg hendene på rattet og kast et blikk på instrumentpanelet, det er alt som skal til. Du ser at BMW 6-serie Coupé er konstruert for maksimalt sportslige ytelser i stilfulle omgivelser. Alle betjeningselementer vender mot føreren og betjenes intuitivt. Det er et ideelt forhold mellom praktiske funksjoner og sportslig design. Nyt alle egenskapene til en sportsbil, uten å avstå fra komforten.

Les mer
SPORTSLIG VED FØRSTE MØTE, PERFEKT VED ANDRE. Komforten i BMW 6-serie Coupé.

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Instrumentdisplayet med multifunksjoner, black panel-teknologi og 10,25-tommers skjerm gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Samtidig viser det relevant informasjon, slik at det blir lettere å konsentrere seg om kjøringen og ikke bli distrahert.
Du kan velge mellom ECO PRO-, COMFORT- og SPORT-modus med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet. Sammenlignet med COMFORT-modus, som likner visningen du er vant til å se, domineres visningen i ECO PRO-modus av blåtoner, og de nye visningene av EfficientDynamics og bonusrekkevidde hjelper deg å kjøre mest mulig effektivt. SPORT-modus kjennetegnes av rødtoner i visningen i tillegg til ytelsesvisningen.
Instrumentdisplayet med multifunksjoner kan også vise navigasjonsinformasjon, meldinger fra Proactive driving assistant og lister fra underholdnings- og telefonfunksjonene.

ROMFØLELSE.

Den sportslige kupeen i BMW 6-serie Coupé er luksuriøs og tilfredsstiller selv den mest kresne. Sportssetene er i førsteklasses skinn og passer perfekt inn i kupeen. Det samme gjelder midtarmlenet, som har oppbevaringsrom med plass til forskjellige småting. Større gjenstander er det god plass til i bagasjerommet som rommer 460 liter. Drikke oppbevares lett tilgjengelig i holderne i midtkonsollen.

MED FØREREN I SENTRUM.

En sportslig kjørestil krever rask reaksjonsevne. Derfor er alle brytere, visninger og betjeningselementer i BMW 6-serie Cabriolet plassert akkurat der du intuitivt forventer å finne dem.
Til venstre for rattet finner du brytere for førerassistentsystemer og lysinnstillinger. Rett foran deg har du kombiinstrumentet med all kjøre- og sikkerhetsrelatert informasjon. Denne informasjonen projiseres også direkte i synsfeltet ditt ved hjelp av BMW Head-Up Display (ekstrautstyr) i farger.
Litt til høyre for deg har du den frittstående fargeskjermen (ekstrautstyr) på 10,25 tommer. Under den finner du favorittastene som du kan bruke til å hente opp lagrede funksjoner og innstillinger. Litt lengre ned finner du funksjonstastene til klimaanlegget.
Lett tilgjengelig i midtkonsollen finner du velgerspaken med Driving experience-knapp. iDrive-multikontrollen med touchfunksjon er plassert ved siden av, slik at sidepassasjeren også enkelt kan betjene denne med én hånd.

COMFORT ACCESS.

Comfort Access er en innovativ funksjon med høy betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen. Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den.

KUPÉVARMER.

Når det er kaldt ute, sørger kupévarmeren for at det er en behagelig temperatur i kupeen før du begynner å kjøre. Den har en praktisk tidsinnstilling og er ikke avhengig av at motoren går. Samtidig holder den vinduene frie for dugg og rim.
Du kan stille inn og slå på kupévarmeren med den separate fjernkontrollen, BMW Connected-appen eller iDrive-multikontrollen. Som varmekilde brukes et vannvarmeapparat som bruker drivstoff fra drivstoffsystemet. Via kjølesystemet forvarmes også den kalde motoren. Dette reduserer drivstofforbruket i varmkjøringsfasen. Kupévarmeren aktiveres med en forhåndsinnstilt starttid når utetemperaturen er under 15° C, eller den kan slås på direkte. Kupéventilasjonen kjøler ned kupeen på varme dager.