PERFEKT FRA ALLE VINKLER.

Designen til BMW 6-serie Coupé.

Den utvendige designen er preget av klare linjer, og i kupeen skaper kvalitetsmaterialer en eksklusiv stemning. Det gir BMW 6-serie Coupé en kraftfull og elegant utstråling fra alle vinkler. Bilens temperament vekkes med startknappen og kontrolleres med rattet. Den kultiverte sportsbilen lover kjøreopplevelser utenom det vanlige og venter bare på å slippe til.

PERFEKT FRA ALLE VINKLER.Designen til BMW 6-serie Coupé.

Den utvendige designen er preget av klare linjer, og i kupeen skaper kvalitetsmaterialer en eksklusiv stemning. Det gir BMW 6-serie Coupé en kraftfull og elegant utstråling fra alle vinkler. Bilens temperament vekkes med startknappen og kontrolleres med rattet. Den kultiverte sportsbilen lover kjøreopplevelser utenom det vanlige og venter bare på å slippe til.

Les mer

UTVENDIG DESIGN.

BMW 6-serie Coupé virker sjarmerende og samtidig kraftfull. Klare linjer og definerte overflater preger den utvendige designen. I kombinasjon med M Sportspakke understreker store luftinntak og markante enderørsdeksler bilens sportslige side. Fronten domineres av den imponerende nyregrillen med ni glinsende ribber flankert av LED-lyktene. Store hjulbuer og inntrukne ryggelys gir hekken et dyptliggende og kraftfullt utseende. Alle de nevnte detaljene forsterker førsteinntrykket av at dette er en elegant coupé som nesten ikke klarer å holde kreftene tilbake.

ADAPTIVE LED-LYKTER.

Adaptive LED-lykter med integrert nær- og fjernlysfunksjon har en lysfordeling som automatisk tilpasses bilens hastighet (dynamisk belysning av veibanen). I tillegg til blinklys og kjørelys omfatter lyktene adaptive kjørelys med variabel lysfordeling for bykjøring og motorvei, avkjøringslys og BMW Selective Beam med automatisk blending (fjernlysassistent som ikke blender). Systemet lyser opp veibanen optimalt under alle kjøreforhold.
De bevegelige lyktene følger svingen i den retningen du styrer, slik at du ser langt frem i svinger. Avkjøringslyset lyser opp området nær bilen. Det aktiveres automatisk når blinklyset slås på eller ved et kraftig rattutslag, selv når bilen står i ro. Det adaptive kjørelyset lyser opp veien optimalt i slike situasjoner og øker den aktive sikkerheten.
Med BMW Selective Beam kjører du med fjernlyset på hele tiden, slik at du har optimal sikt i mørket. Systemet overvåker trafikken foran bilen samt møtende trafikk og regulerer fjernlyset slik at andre trafikanter ikke blir blendet.

20" LETTMETALLFELGER MULTIEKE 616.

20" lettmetallfelger Multieke 616 med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak setter ikke bare et sportslig preg på bilen. De er ekstra stabile og lette, slik at bilen blir merkbart lettere å manøvrere. I tillegg sørger det fine mønsteret av tynne og tykke eker for optimal ventilasjon av bremsene.

INNVENDIG DESIGN.

De viktigste instrumentvisningene og knappene er samlet rundt førerplassen, slik at du har full oversikt i sportscoupeen. De generøse flatene og markante linjene sammen med de detaljerte instrumentene og kvalitetsmaterialene gir kupeen et eksklusivt preg. Det høyoppløselige kontrolldisplayet, som har glassdeksel og galvanisert ramme, står fritt over instrumentpanelet. Her vises viktig informasjon klart og tydelig selv i dagslys. Black panel-finishen på midtkonsollen setter et eksklusivt preg på kupeen. Velgerspak og iDrive-multikontroll med touchfunksjon har innfatninger i keramisk glass.
Alle setene i kupeen er romslige og ergonomisk utformet. Instrumentpanel, midtkonsoll og øvre del av dør- og sidekledningene er trukket i eksklusivt nappaskinn av høy kvalitet med utvidet skinninteriør og kontrastsømmer. Du kan sette et personlig preg med utsøkte edeltrelister eller interiørlister i kjølig aluminium.

FARGER OG MATERIALER.

På samme måte kan du sette ditt eget preg på kupeen. Du kan velge tofargede kombinasjoner av eksklusivt nappaskinn med utvidet skinninteriør, for eksempel i elfenbenshvitt/sort som understreker stemningen i kupeen. Med brune Fineline edeltrelister eller edeltrelister i gråflammet poppel kan du fremheve utvalgte detaljer.
Med tilbudet fra BMW Individual får du enda mer eksklusiv kvalitet. Utstyrselementer som interiørlister i sort pianolakk eller BMW Individual helskinninteriør i merinoskinn i fargetoner som platina eller champagne setter et elegant preg på kupeen. Utvendig kan du velge mellom elleve ekstra BMW Individual lakkfarger.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUNDLYDSYSTEM.

Takket være den nye Dirac Dimensions-teknologien legger Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem til rette for fremragende lydopplevelser. Dette skyldes ikke minst 16 høyttalere med en effekt på 1200 watt og en senterhøyttaler i instrumentpanelet som kjøres automatisk ut. Den er en mellomtonehøyttaler med Acoustic Lens Technology som sørger for lik lydkvalitet på alle sitteplasser. Du kan velge mellom to innstillinger: Studio som gir krystallklar lyd, og Expanded som gir et utvidet lydbilde. Belysning av enkelte høyttalerdeksler kompletterer den audiovisuelle opplevelsen.