BMW M235i xDrive Gran Coupé safirsort metallic F44 sett skrått fra siden

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ I DETALJ: UTSTYR OG FUNKSJONER

Helt nye BMW M235i xDrive Gran Coupé kom ikke for å utvide segmentet, men for å lede det. Få all informasjon om den eksepsjonelle kjøredynamikken, den kraftige M TwinPower Turbo 4-sylindrede bensinmotoren og det provoserende designet med eksklusive M-høydepunkter som fortsetter langs eksteriøret til den førerorienterte cockpiten.

Les mer
THE 2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ I DETALJ: UTSTYR OG FUNKSJONER

DESIGN.

Høydepunktene til BMW M235i xDrive Gran Coupé: Design, motor og sportslighet.

Innvendig sportslig, utvendig atletisk: BMW M235i xDrive Gran Coupé viser sin kompromissløse dynamikk i hver detalj. Ikke minst takket være M-aerodynamikkpakken og eksklusive M-høydepunkter i ceriumgrått. Karakteristiske funksjoner som BMW-grillen i nettingdesign, de spesielle eksosstussene eller M-bakspoileren kompletterer den muskuløse formen og linjene til sportscoupéen, mens utstyr som M-sportsseter eller M pedaler trimmer stemningen i interiøret for maksimal effekt.
BMW M235i xDrive Gran Coupé safirsort metallic F44 sett skrått bakfra
BMW-nyregrill i nettingdesign BMW M235i xDrive Gran Coupé safirsort metallic F44 næropptak

BMW nyregrill i nettingdesign.

BMW-grillen i helt ceriumgrå nettingdesign er komplett med sitt innvendige gitter. Denne gitterstrukturen gir dybde og verdi til fronten, og utstråler høy kvalitet og dynamikk.
M-spesifikt eksosanlegg BMW M235i xDrive Gran Coupé safirsort metallic F44 sett bakfra

M-spesifikt eksosanlegg.

Det tosidige M-spesifikke eksosanlegget med sitt minimale mottrykk støtter opp om motorens kraftige effektuttak. Dens markante lyd kan styres via det integrerte spjeldsystemet og understreker bilens kraftig uttrykk. De spesielle eksosstussene i ceriumgrått er et visuelt høydepunkt.
M aerodynamikkpakke BMW M235i xDrive Gran Coupé safirsort metallic F44 sett front

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med M frontskjørt, M hekkskjørt og M sideskjørt formidler ren dynamikk og gir bilen et ekstra sportslig preg. Kledningsdelene er lakkert i samme farge som bilen, og har innlegg i Dark Shadow. På BMW M235i er innsatsdelene holdt i høyglanset sort.
M-hekkspoiler BMW M235i xDrive Gran Coupé safirsort metallic F44 sett bakfra

M hekkspoiler.

M-hekkspoileren fremhever den sportslige silhuetten og reduserer uønsket oppdrift. Det gir bedre marktrykk på bakakselen, slik at bilen blir mer stabil.
M sportsseter BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Interiør

M sportsseter.

M sportsseter foran med integrerte hodestøtter har dype sitteflater og høye sete- og ryggvanger som gir god sidestøtte selv i krappe svinger. Forsetene har integrert justering av seteryggbredden, slik at du og passasjeren i det andre forsetet kan tilpasse setene etter kroppsstørrelsen.
M skinnratt BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Cockpit

M skinnratt.

M skinnratt med multifunksjon, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren er designet med 3 eker. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
Gulvmatter i velour BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Interiør

Gulvmatter i velour

Velourmattene foran og bak har perfekt passform og er smuss- og vannavvisende. De matcher fargen på teppet, beskytter gulvteppet og forenkler rengjøringen og gir et kvalitetsinntrykk.
Interiørlister 'Illuminated Brooklyn' BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 interiør

Illuminated Brooklyn interiørlister

Illuminated Brooklyn interiørlister med Triangle kontur på instrumentpanel og dørkledninger setter et moderne preg på kupeen. Det gjennomskinnelige mønsteret på de diskré belyste listene skaper en behagelig atmosfære i bilen.
M sikkerhetsbelter BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 interiør

M sikkerhetsbelter.

M sikkerhetsbelter med beltestrammere og beltekraftbegrensere har innvevd dekor i typiske M-farger. De fremhever kvaliteten og det sportslige preget på kupeen.
M Performance Pakke BMW M235i xDrive Gran Coupé safirsort metallic F44 sett skrått fra siden

M PERFORMANCE-PAKKE.

M Performance-pakken får ut enda mer av det sportslige potensialet og sikrer maksimal akselerasjon. I tillegg bidrar vektreduksjonen til en merkbar forbedring i kjøredynamikken. Markante designdetaljer i sort og 18" M smidde lettmetallshjul gjør M Performance-pakken synlig for omverdenen.

BMW M235i xDrive.

M TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

M TwinPower Turbo bensinmotoren i BMW M235i xDrive Gran Coupé.

En topputøver, som gir ren kjøreglede: M TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor i BMW M235i er spesielt kraftig, da den er utstyrt med nye stempler, større turbolader, optimert innsugsluftføring, en høyeffektiv kjølepakke og et M eksosanlegg med spjeldstyring.

KJØREDYNAMIKK.

Drivverks- og understellsteknologien til BMW M235i xDrive Gran Coupé.

Den absolutte topputøveren: BMW M235i xDrive Gran Coupé tar forbikjøringsfilen i sitt segment med M-sportsstyring, 8-trinns Steptronic-girkasse og M sportsfjæring. Takket være Performance Control og funksjoner som det intelligente firehjulsdriftssystemet BMW xDrive, blir dynamikk og sideakselerasjon en merkbar opplevelse i alle fartsområder. I kombinasjon med den ekstremt kraftige M TwinPower Turbo 4-sylindrede bensinmotoren skiller BMW M235i xDrive Gran Coupé seg lett fra mengden og sikrer enestående suverenitet på alle veier.
M Sportsstyring BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Cockpit

M sportsstyring.

M sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke mye kraft når du dreier på rattet. Styringen blir mer presis, og bilen blir lettere å manøvrere ved sportslig kjøring på svingete veier.
8-trinns Steptronic sports-girkasse BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Steptronic sportsgirkasse.

Den 8-trinns Steptronic sportsgirkassen legger til rette for ekstra sportslige girskift. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken, eller bruke girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
Intelligent firehjulsdriftsystem xDrive BMW M235i Gran Coupé F44 Nærbilde hekk

xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte fordelingen av motorkraft motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
M sportsunderstell BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

M sportsunderstell.

M sportsunderstell senker understellet med ca. ti millimeter. Den har i tillegg kortere fjærer, stivere demperinnstilling og hardere stabilisatorer. Til sammen gir dette en mer direkte understellskarakteristikk som legger til rette for en sportslig kjørestil.
BMW M235i xDrive Gran Coupé med adaptivt understell

Adaptivt drivverk.

Med adaptivt understell kan du tilpasse demperegenskapene til kjøresituasjonen for å få best mulig kjørekomfort og -dynamikk sammen med høyest mulig sikkerhet. Med Driving experience-knappen kan du velge standardinnstillingen COMFORT eller SPORT-modus.
M sportsbremser BMW M235i xDrive Gran Coupé safirsort metallic F44

M sportsbremser.

M sportsbremser har multistempel bremsekalipere i mørkeblått med M logo med ekstra høy bremsekraft. De er tilpasset bilens dynamiske kjøreegenskaper. Disse bremsene har en utmerket bremseevne også ved sportslig kjøring og på vått underlag.
BMW M235i xDrive Gran Coupé BMW med Performance Control safirsort metallic F44 sett skrått forfra

Performance Control.

BMW Performance Control griper inn ved hjelp av målrettet bremsing av hjulene i innersving. Dermed overføres mer drivkraft til hjulene i yttersving. Det gjør at bilen dreier lettere inn i svingen, og gir smidigere kjøreegenskaper og bedre retningsstabilitet.