BMW M235i xDrive Gran Coupé Black safirsort metallic F44 sett skrått bakfra med dame i forgrunnen

2-SERIE

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ: OVERBLIKK OVER DE TEKNISKE DATA.

Her finner du de viktigste tekniske data for BMW M235i xDrive Gran Coupé. Les mer om motor, ytelse, akselerasjon, topphastighet, forbruk, utslipp og mye mer.

Les mer
2-SERIEBMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ: OVERBLIKK OVER DE TEKNISKE DATA.
  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.