ANKOM MED STIL.

Utstyr til BMW 6-serie Coupé.

Du kan betone den dynamiske, utfordrende eller elegante siden av BMW 6-serie Coupé ved hjelp av eksklusivt utstyr. Velg mellom M Sportspakke og utstyrspakkene Pure Experience- og Pure Excellence-design. I tillegg byr BMW Individual på en rekke muligheter til å sette et personlig preg på BMW 6-serie Coupé. Ved hjelp av produktene fra BMW Originaltilbehør kan du tilpasse bilen til behovene i hverdagen.

ANKOM MED STIL.Utstyr til BMW 6-serie Coupé.

Du kan betone den dynamiske, utfordrende eller elegante siden av BMW 6-serie Coupé ved hjelp av eksklusivt utstyr. Velg mellom M Sportspakke og utstyrspakkene Pure Experience- og Pure Excellence-design. I tillegg byr BMW Individual på en rekke muligheter til å sette et personlig preg på BMW 6-serie Coupé. Ved hjelp av produktene fra BMW Originaltilbehør kan du tilpasse bilen til behovene i hverdagen.

Les mer

PURE EXPERIENCE-DESIGN.

BMW 6-serie Coupé med designpakken Pure Experience har en utpreget dynamisk og sportslig stil. Grillen i høyglanset sort og 20'' lettmetallfelger Multieke 616 (ekstrautstyr) er skikkelige blikkfang. Designen rundes av med utvendige utstyrselementer i sort og en rekke indirekte lyskilder i kupeen.

 • Utvendig design

  Pure Experience utvendig design fremhever den sportslige karosseridesignen med høyglanset BMW Individual Shadow Line og andre mørke eksteriørdetaljer. Utstyret omfatter blant annet sort dekor og sorte kanter på luftinntakene på siden, grill med høyglansede sorte ribber, høyglanset sort dekorlist på hekken og enderørsdeksler i sort krom. LED-tåkelysene understreker frontpartiets dynamiske utseende. Sett fra siden er særlig de sportslige og stilfulle 20" lettmetallfelgene i multiekedesign 616 (ekstrautstyr) fremtredende.
  I tillegg til melbournerød metalliclakk kan du velge blant alle BMW og BMW Individual lakkfargene. Du kan også velge blant 20" lettmetallfelger fra BMW og alle felger fra BMW Individual.

 • Innvendig design

  Pure Experience innvendig design gir kupeen et sportslig og elegant preg med utstyr i eksklusivt nappaskinn i konjakk/sort (tofarget) og Fineline edeltrelister i brunt. Den omfattende indirekte belysningen med LED-pærer og de belyste innstigningslistene forsterker det elegante preget.
  Du kan også velge blant alt skinninteriør fra BMW Individual og interiørlister i gråflammet poppel og alle BMW Individual interiørlister (alt er ekstrautstyr).

PURE EXCELLENCE-DESIGN.

Designpakken Pure Excellence setter et ekstra eksklusivt preg på din BMW 6-serie Coupé. Alt utvendig og innvendig utstyr, blant annet 19" lettmetallfelger i V-ekestyling 366 og edeltrelister i gråflammet poppel, er nøye sammensatt og tilpasset av BMW-designere.

 • Utvendig design

  Pure Excellence utvendig design med 19"" lettmetallfelger V-eke 366 (ekstrautstyr) gir bilen et luksuriøst utseende. Sidespeilrammene og -festene samt dekslene på B-stolpene i høyglanset sort understreker det sportslige preget. De moderne LED-tåkelysene avslører at bilen er full av fascinerende teknologi.
  Pure Excellence utvendig design inkluderer metalliclakk, men du kan kombinere denne designen med alle lakkfargene og felgene fra BMW og BMW Individual.

 • Innvendig design

  Pure Excellence innvendig design gir kupeen et luksuriøst preg, som understrekes av den indirekte belysningen med LED-pærer. Utvidet skinninteriør i elfenbenshvitt/sort (tofarget) nappaskinn med kontrastsømmer passer utmerket sammen med instrumentpanel kledd i skinn. Edeltrelister i grå flammet poppel danner en lekker kontrast. Detaljer i keramisk glass på betjeningselementer, som velgerspaken, rammen på iDrive-multikontrollen og på dreiebryterne for lyd og klimaanlegg, skaper en unik stil. Belyste innstigningslister runder av designpakken.
  Du kan også velge utvidet skinninteriør i eksklusivt nappaskinn i konjakk/sort (tofarget) og kontrastsømmer, og blant samtlige BMW Individual skinninteriør samt Fineline edeltrelister i brunt og alle BMW Individual interiørlister (alt er ekstrautstyr).

M SPORTSPAKKE.

BMW 6-serie Coupé med M Sportspakke oser av sportslig kjøreglede. Her får du alt du trenger for maksimal dynamikk, atletisk design og et skikkelig adrenalinkick.

 • Utvendig design
  Den utvendige designen omfatter:
   
  • M aerodynamikkpakke med frontskjørt, sideskjørt i bilens farge og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic
  • LED-tåkelys
  • 19" M lettmetallfelger Dobbelteke 351 M med ulik dekkdimensjon foran og bak, eventuelt 20" M lettmetallfelger Dobbelteke 703 M i tofarget design med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak
  • BMW Individual høyglanset Shadow Line
  • M-logo på sidene
  • Enderørsdeksler i mørk krom
  • Eksklusiv karbonsort metalliclakk. Andre lakkfarger kan leveres
  • Sortlakkerte bremsekalipere

 • Innvendig design

  Den innvendige designen omfatter:

  • M innstigningslister og M fotstøtte på førersiden
  • Sportsseter foran i antrasittfarget Alcantara/nappaskinn. Andre setetrekk kan leveres
  • M skinnratt med multifunksjonstaster
  • Antrasittfarget BMW Individual taktrekk, eventuelt BMW Individual taktrekk i Alcantara eller i antrasittfarget Alcantara
  • Interiørlister i heksagonmønstret aluminium, eventuelt Carbon Fibre interiørlister. Andre lister kan leveres

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Du kan gjøre BMW 6-serie Coupé enda mer sportslig eller mer praktisk i hverdagen. BMW Originaltilbehør byr på en rekke praktiske produkter av høy kvalitet.

 • Lettmetallfelger

  20" BMW M Performance lettmetallfelger V-eke 464 M leveres i tofarget ferrisgrå design, glanspolert på den synlige siden, eller i blank liquidsort. Begge variantene har synlige hjulbolter og M-logo og består av komplett hjulsett med dekktrykkontroll, nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak. De har felgdimensjon 8,5J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20 95Y foran og 9J x 20 med dekkdimensjon 275/30 R20 97Y bak.
  20" lettmetallfelger V-eke 356 leveres i tofarget ferrisgrå design, glanspolert på den synlige siden, eller i blank liquidsort. Begge variantene har synlige hjulbolter og består av komplett hjulsett med dekktrykkontroll, nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak. De har felgdimensjon 8,5J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20 95Y foran og 9J x 20 med dekkdimensjon 275/30 R20 97Y bak.

 • M Performance-utstyr

  BMW M Performance sidespeilhus i 100 prosent karbonfiber er håndverk av høy kvalitet og understreker bilens hightech-karakter. Den dynamiske designen gir bilen et ekstra sportslig preg.
  BMW M-grillen i sort består av forkrommede dekorribber og ramme i høyglanset sort. Den fremhever den dynamiske fronten og bilens elegante preg.

 • Informasjon og kommunikasjon

  Med Basic snap-in-adapter kan du oppbevare mobiltelefonen trygt samtidig som den lades. Adapteren passer til mange Apple iPhone™-modeller. Med snap-in-adapterne Music, Media og Connect kan du i tillegg spille av musikk fra telefonen via BMW-lydsystemet i bilen.
  Holderen gjør det enkelt å feste Apple iPad™ 2, 3 eller 4. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader, slik at passasjerene i baksetet lett finner riktig vinkel. Holderen festes enkelt til grunnstativet (leveres separat) i Travel & Comfort-systemet.

BMW INDIVIDUAL.

Det er summen av alle detaljene som skaper en unik bil. Mer eksklusivt enn dette kan du neppe få det. Du kan velge detaljer og skape den perfekte bilen for deg. Med utstyr fra BMW Individual kan du sette ditt personlige preg på BMW 6-serie Coupé.

 • BMW Individual utvendig design

  BMW Individual rubinsort metalliclakk gir BMW 6-serie Coupé et dynamisk og kraftfullt utseende. Refleksjonene i de mange pigmentene gir en mer intensiv glans som skaper et unikt fargespill. Avhengig av synsvinkel og hvordan lyset faller, varierer fargen fra mørkerødt til aubergine. Med sin klassiske form passer 20" lettmetallfelger V-eke 374 I perfekt til det eksklusive utseendet.
  Uansett hvilken av de 11 lakkfargene fra BMW Individual du bestemmer deg for, vil du få et elegant og personlig resultat.

 • BMW Individual innvendig design

  En elegant kombinasjon er BMW Individual helskinninteriør i platinafarget merinoskinn, matchende taktrekk i Alcantara og klassiske edeltrelister i mørk rødbrun platan. Den varme brunfargen er tilpasset det diskré åremønsteret i treverket. Både materialbruken, fargetonen og detaljene gjør den innvendige designen til en spesiell opplevelse. Det naturlig myke merinoskinnet suppleres av elegante sømmer og kantbånd i kontrastfarge. De mange skinntrukne overflatene understreker det luksuriøse preget.

 • Kombinasjon fra BMW Individual

  Med BMW Individual Composition får du belønning for din gode smak. Ved å velge en stilsikker kombinasjon av BMW Individual utvidet skinninteriør med en lekker interiørlist og et BMW Individual-element til oppnår du en attraktiv totalpris.