HJERTET ELLER HODET? HVA MED 'OG' I STEDET?

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 6-serie Coupé.

Når du hører lyden fra sportseksosanlegget, er det ingen tvil om hva du har med å gjøre. Motorer med høyt dreiemoment og avansert chassis- og girkasseteknologi sørger for at du får enestående sportslige kjøreopplevelser i BMW 6-serie Coupé. Launch Control får pulsen til å øke når du akselererer maksimalt. Og i hverdagen er det godt å vite at avansert BMW EfficientDynamics-teknologi sørger for at bilen aldri bruker mer drivstoff enn situasjonen krever.

HJERTET ELLER HODET? HVA MED 'OG' I STEDET?Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 6-serie Coupé.

Når du hører lyden fra sportseksosanlegget, er det ingen tvil om hva du har med å gjøre. Motorer med høyt dreiemoment og avansert chassis- og girkasseteknologi sørger for at du får enestående sportslige kjøreopplevelser i BMW 6-serie Coupé. Launch Control får pulsen til å øke når du akselererer maksimalt. Og i hverdagen er det godt å vite at avansert BMW EfficientDynamics-teknologi sørger for at bilen aldri bruker mer drivstoff enn situasjonen krever.

Les mer

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Når BMW snakker om maksimale kjøreytelser og minimalt forbruk, dreier alt seg om kjøregleden som BMW er kjent for. BMW EfficientDynamics er navnet på BMWs strategi for å minimere drivstofforbruk og utslipp, samtidig som kjøredynamikk og kjøreglede maksimeres. Disse tiltakene omfatter drivverket, energistyringen og bilkonseptet som er basert på BMW EfficientLightweight, og de er standard på alle BMW-modeller.
Den nyeste generasjonen bensin- og dieselmotorer fra BMW TwinPower Turbo-familien sørger for høyere effekt og lavere forbruk. Optimerte aerodynamiske egenskaper bidrar også til mer effektiv energiutnyttelse.

SPORTSEKSOSANLEGG.

Sportseksosanlegget gir en fet lyd som står perfekt til bilens sportslige profil. Du kan også påvirke lyden ved hjelp av integrert eksosspjeldteknikk, som styres med programmene til Driving experience-knappen. Lyden fra eksosanlegget får en fetere klang i de dynamiske kjøremodiene SPORT og SPORT+. I kjøremodiene med mer komfortable innstillinger er lyden mer diskret for å gi en behagelig og luksuriøs kjøreopplevelse på lange turer.

Kraftig og umiskjennelig.

Hør motorlyden.

KJØREDYNAMIKK.

BMW 6-serie Coupé ligger perfekt på veien og har presis styring og kontant respons. Forholdet mellom smidighet og stabilitet er optimalt. BMW 6-serie Coupé har en kjøredynamikk du virkelig merker. Kraftige motorer og 8-trinns sports-automatgirkasse som standard, sørger for en komfortabel kjørefølelse helt fra første til åttende gir. Systemer, som integrert Active Steering, sørger for retningsstabilitet og enda mer dynamiske kjøreegenskaper. Den kontrollerte kraften gjør hver tur til en opplevelse.

Fascinerende sportslig.

  • Chassis
  • Integrert Active Steering
  • Driving experience-knapp med ECO PRO

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen tilpasser seg kjørestilen din. Det er det samme om du kjører rolig eller dynamisk. Du kan når som helst gire manuelt i stedet for å la girkassen gire automatisk. Du girer manuelt med den dynamisk utformede velgerspaken eller girhendlene på rattet.
I SPORT-modus er giringen optimert for maksimal ytelse. Med hele åtte girtrinn jobber motoren hele tiden svært effektivt, slik at hastigheten og effektiviteten opprettholdes. Det gir også bilen raskere akselerasjon under kjøring, for eksempel ved forbikjøring.
Det ekstra 8. giret sørger for lavere turtall i høye hastigheter. Dette fører til redusert forbruk og mindre motorstøy. Den nyutviklede og effektive momentomformeren bidrar også til dette. Den 8-trinns sports-automatgirkassen byr på høy giringskomfort og effektiv drivstoffutnyttelse.

  • Launch Control

BMW xDRIVE.

BMWs intelligente firehjulsdriftsystem xDrive tilpasser seg vanskelige veiforhold perfekt ved å sørge for at veigrepet alltid er optimalt. Med xDrive og dynamisk stabilitetskontroll (DSC) har din BMW godt veigrep og er retningsstabil. xDrive fordeler drivkraften mellom for- og bakakselen ved hjelp av DSC-sensorene. Dette hindrer over- og understyring i svinger, slik at bilen blir mer retningsstabil. I tillegg kan du kjøre sikkert og jevnt på glatte og bratte strekninger. DSC trenger ikke gripe inn så ofte ved dårlige veiforhold. BMW xDrive kombinerer alle fordelene ved firehjulsdrift – veigrep, retningsstabilitet og sikkerhet – med de smidige kjøreegenskapene som er typiske for BMW.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Den intelligente energistyringen i BMW 6-serie Coupé omfatter som standard følgende teknologi fra BMW EfficientDynamics: ECO PRO-modus, Auto Start Stopp-funksjon og Brake Energy Regeneration. Samspillet mellom disse teknologiske løsningene sørger for bærekraftig mobilitet og maksimal energiutnyttelse.

  • ECO PRO-modus
  • Auto Start Stopp-funksjon
  • Brake Energy Regeneration