RETT OG SLETT EN UNIK STIL.

Utstyr til BMW 6-serie Cabriolet.

BMW 6-serie Cabriolet er utstyrt med alt som skal til for å skape en behagelig atmosfære. I tillegg kan du kan velge mellom tre utstyrspakker. Med Pure Experience-design, Pure Excellence-design og M Sportspakke kan du tilpasse bilen slik at den gjenspeiler din egen stil. Ekstra spesiell og eksklusiv blir den med BMW Individual. Og det siste lille ekstra sørger praktisk utstyr fra BMW Originaltilbehør for.

RETT OG SLETT EN UNIK STIL.Utstyr til BMW 6-serie Cabriolet.

BMW 6-serie Cabriolet er utstyrt med alt som skal til for å skape en behagelig atmosfære. I tillegg kan du kan velge mellom tre utstyrspakker. Med Pure Experience-design, Pure Excellence-design og M Sportspakke kan du tilpasse bilen slik at den gjenspeiler din egen stil. Ekstra spesiell og eksklusiv blir den med BMW Individual. Og det siste lille ekstra sørger praktisk utstyr fra BMW Originaltilbehør for.

Les mer

PURE EXPERIENCE-DESIGN.

Designversjonen Pure Experience settert de sportsligeegenskapene i sentrum. Det kommer tydelig til uttrykk med 20'' lettmetallfelger Multieke 616 og høyglanset sort grill. Det elegante og sportslige utseendet til BMW 6-serie Cabriolet rundes av med enderørsdeksler i sort krom og indirekte kupébelysning med LED-pærer.

 • Utvendig design

  Pure Experience utvendig design fremhever den sportslige karosseridesignen med høyglanset BMW Individual Shadow Line og andre mørke eksteriørdetaljer. Utstyret omfatter blant annet sort dekor og sorte kanter på luftinntakene på siden, grill med høyglansede sorte ribber, høyglanset sort dekorlist på hekken og enderørsdeksler i sort krom. LED-tåkelysene understreker frontpartiets dynamiske utseende. Sett fra siden er særlig de sportslige og stilfulle 20" lettmetallfelgene i multiekedesign 616 (ekstrautstyr) fremtredende.
  I tillegg til melbournerød metalliclakk kan du velge blant alle BMW og BMW Individual lakkfargene. Du kan også velge blant 20" lettmetallfelger fra BMW og alle felger fra BMW Individual.

 • Innvendig design

  Pure Experience innvendig design gir kupeen et sportslig og elegant preg med utstyr i eksklusivt nappaskinn i konjakk/sort (tofarget) og Fineline edeltrelister i brunt. Den omfattende indirekte belysningen med LED-pærer og de belyste innstigningslistene forsterker det elegante preget.
  Du kan også velge blant alt skinninteriør fra BMW Individual og interiørlister i gråflammet poppel og alle BMW Individual interiørlister (alt er ekstrautstyr).

PURE EXCELLENCE-DESIGN.

Med designversjonen Pure Excellence kjører du åpen bil på en svært stilfull måte. Utstyr som 19" lettmetallfelger i V-ekedesign 366 og elegante interiørdetaljer i keramisk glass samt det tidløse skinninteriøret i elfenbenshvitt/sort eksklusivt nappaskinn gir din BMW 6-serie Cabriolet en utpreget elegant stil. Alle detaljene er nøye sammensatt og tilpasset av BMW-designere.

 • Utvendig design

  Pure Excellence utvendig design med 19" lettmetallfelger V-eke 366 (ekstrautstyr) gir bilen et luksuriøst utseende. Sidespeilrammene og -festene samt dekslene på B-stolpene i høyglanset sort understreker det sportslige preget. De moderne LED-tåkelysene avslører at bilen er full av fascinerende teknologi.
  Pure Excellence utvendig design inkluderer metalliclakk, men du kan kombinere denne designen med alle lakkfargene og felgene fra BMW og BMW Individual.

 • Innvendig design

  Pure Excellence innvendig design gir kupeen et luksuriøst preg, som understrekes av den indirekte belysningen med LED-pærer. Utvidet skinninteriør i elfenbenshvitt/sort (tofarget) nappaskinn med kontrastsømmer passer utmerket sammen med instrumentpanel kledd i skinn. Edeltrelister i grå flammet poppel danner en lekker kontrast. Detaljer i keramisk glass på betjeningselementer, som velgerspaken, rammen på iDrive-multikontrollen og på dreiebryterne for lyd og klimaanlegg, skaper en unik stil. Belyste innstigningslister runder av designpakken.
  Du kan også velge utvidet skinninteriør i eksklusivt nappaskinn i konjakk/sort (tofarget) og kontrastsømmer, og blant samtlige BMW Individual skinninteriør samt Fineline edeltrelister i brunt og alle BMW Individual interiørlister (alt er ekstrautstyr).

M SPORTSPAKKE.

Alle komponentene i M Sportspakke er utviklet for å gjøre BMW 6-serie Cabriolet enda mer dynamisk. Hver detalj er sportslig, fra de eksklusive interiørlistene i heksagonmønstret aluminium og den eksklusive lakken i karbonsort metallic til de utvendige elementene i bilens farge og M skinnrattet med multifunksjonstaster.

 • Utvendig design

  Den utvendige designen omfatter:

  • M aerodynamikkpakke med frontskjørt, sideskjørt i bilens farge og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic
  • LED-tåkelys
  • 19" M lettmetallfelger Dobbelteke 351 M med ulik dekkdimensjon foran og bak, eventuelt 20" M lettmetallfelger Dobbelteke 703 M i tofarget design med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak
  • BMW Individual høyglanset Shadow Line
  • M-logo på sidene
  • Enderørsdeksler i mørk krom
  • Eksklusiv karbonsort metalliclakk. Andre lakkfarger kan leveres
  • Sortlakkerte bremsekalipere

 • Innvendig design

  Den innvendige designen omfatter: 

  • M innstigningslister og M fotstøtte på førersiden
  • Sportsseter foran i antrasittfarget Alcantara/nappaskinn. Andre setetrekk kan leveres 
  • M skinnratt med multifunksjonstaster 
  • Antrasittfarget BMW Individual taktrekk, eventuelt BMW Individual taktrekk i Alcantara eller i antrasittfarget Alcantara 
  • Interiørlister i heksagonmønstret aluminium, eventuelt Carbon Fibre interiørlister. Andre lister kan leveres

BMW INDIVIDUAL.

Det er summen av alle detaljene som skaper en unik bil. Mer eksklusivt enn dette kan du neppe få det. Med BMW Individual-utstyr kan du skape en BMW 6-serie Cabriolet som er perfekt for deg.

Et uttrykk for personlighet og stil.

 • BMW Individual utvendig design

  Du kan beskrive BMW 6-serie Cabriolet som de fire mest eksklusive plassene i solen når den leveres med BMW Individual Kolleksjon. Utstyret omfatter blant annet lakkfargen tanzanittblå metallic, som er avbildet. Den er inspirert av det kostbare mineralet tanzanitt. Lakken, som ellers ser mørkeblå ut, funkler i turkis når lyset skinner rett på den.
  BMW Individual Kolleksjon byr i tillegg på ti andre karakteristiske lakkfarger. En av disse er månesten metallic. Den har flerfargede pigmenter som gir overflaten en tredimensjonal dybde, slik at fargen veksler fra blågrått til gyllengult. Men også den stilrene og kjølige lakkfargen frostsølv fascinerer med sin fløyelsmatte overflate. Uansett hvilken lakkfarge du bestemmer deg for, passer 20'' lettmetallfelger V-eke 349 I fra BMW Individual perfekt til fargen. Felgene har dimensjoner og flate linjer som understreker bilens utforming.

 • BMW Individual innvendig design

  Med vind i håret og sol i ansiktet under åpen himmel – det kan nesten ikke bli bedre. Det er bare det eksklusive utstyret fra BMW Individual Kolleksjon som kan gjøre opplevelsen i din BMW 6-serie Cabriolet enda litt bedre. Med BMW Individual helskinninteriør i opalhvitt merinoskinn og vakkert bearbeidede edeltrelister i hvitflammet ask blir turen til en opplevelse for alle sanser. Sammen med lakkfargen gir det assosiasjoner til elegante sportsyachter. Både materialbruken og den unike fargetonen gjør den innvendige designen til en spesiell opplevelse. Det naturlig myke merinoskinnet suppleres av elegante sømmer og kantbånd i kontrastfarge. De mange skinntrukne overflatene understreker det luksuriøse preget. Det hele rundes elegant av med taktrekk i Alcantara og skinnrattet med innfelt tre som matcher den valgte BMW Individual interiørlisten.
  Den avbildede utstyrskombinasjonen er bare én av de utallige valgmuligheter BMW Individual Kolleksjon byr på. Kolleksjonen inneholder flere farger og dekor i flere typer edeltre som lar deg sette et personlig preg på bilen.

 • Kombinasjon fra BMW Individual

  Med BMW Individual Composition får du belønning for din gode smak. Ved å velge en stilsikker kombinasjon av BMW Individual utvidet skinninteriør med en lekker interiørlist og et BMW Individual-element til oppnår du en attraktiv totalpris.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Du kan gjøre BMW 6-serie Cabriolet enda mer sportslig eller mer praktisk i hverdagen. BMW Originaltilbehør byr på en rekke praktiske produkter av høy kvalitet.

 • Lettmetallfelger

  20" BMW M Performance lettmetallfelger V-eke 464 M leveres i tofarget ferrisgrå design, glanspolert på den synlige siden, eller i blank liquidsort. Begge variantene har synlige hjulbolter og M-logo og består av komplett hjulsett med dekktrykkontroll, nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak. De har felgdimensjon 8,5J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20 95Y foran og 9J x 20 med dekkdimensjon 275/30 R20 97Y bak.
  20" lettmetallfelger V-eke 356 leveres i tofarget ferrisgrå design, glanspolert på den synlige siden, eller i blank liquidsort. Begge variantene har synlige hjulbolter og består av komplett hjulsett med dekktrykkontroll, nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak. De har felgdimensjon 8,5J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20 95Y foran og 9J x 20 med dekkdimensjon 275/30 R20 97Y bak.

 • M Performance-utstyr

  BMW M Performance sidespeilhus i 100 prosent karbonfiber er håndverk av høy kvalitet og understreker bilens hightech-karakter. Den dynamiske designen gir bilen et ekstra sportslig preg.
  BMW M-grillen i sort består av forkrommede dekorribber og ramme i høyglanset sort. Den fremhever den dynamiske fronten og bilens elegante preg.

 • Informasjon og kommunikasjon

  Med Basic snap-in-adapter kan du oppbevare mobiltelefonen trygt samtidig som den lades. Adapteren passer til mange Apple iPhone™-modeller. Med snap-in-adapterne Music, Media og Connect kan du i tillegg spille av musikk fra telefonen via BMW-lydsystemet i bilen.
  Holderen gjør det enkelt å feste Apple iPad™ 2, 3 eller 4. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader, slik at passasjerene i baksetet lett finner riktig vinkel. Holderen festes enkelt til grunnstativet (leveres separat) i Travel & Comfort-systemet.