STILLER FARTSVINDEN I SKYGGEN.

Designen til BMW 6-serie Cabriolet.

Med et formspråk inspirert av sportsbåter er BMW 6-serie Cabriolet åpen for frisk luft. Den elegante 2-dørsmodellen er i sitt rette element på asfalten. Kalesjen slutter harmonisk mot skulderlinjen. Førerplassen domineres av den sportslige instrumentdesignen. Alle linjene fokuserer på de aerodynamiske egenskapene.

STILLER FARTSVINDEN I SKYGGEN.Designen til BMW 6-serie Cabriolet.

Med et formspråk inspirert av sportsbåter er BMW 6-serie Cabriolet åpen for frisk luft. Den elegante 2-dørsmodellen er i sitt rette element på asfalten. Kalesjen slutter harmonisk mot skulderlinjen. Førerplassen domineres av den sportslige instrumentdesignen. Alle linjene fokuserer på de aerodynamiske egenskapene.

Les mer

UTVENDIG DESIGN.

Alle elementene på BMW 6-serie Cabriolet gjenspeiler de smidige kjøreegenskapene, fartsvinden og fremdriftstrangen. Sammen med LED-lyktene (standard) og kjørelysene over luftinntakene preger nyregrillen, som luter forover, den markante fronten.
Når du ser bilen fra siden, legger du merke til de nye sidespeilene med blinklys og den lange akselavstanden. Den høye sidelinjen som skråner ned mot fronten, får det til å se ut som bilen ligger klistret til asfalten. Linjedesignen minner om den strømlinjeformede designen til en fritidsbåt.
Hekken har markante hjulbuer og en solid tyngde som står i kontrast til den dynamiske fronten. Her setter de L-formede baklyktene, de markante enderørene og den ekstra, horisontale kromlisten preg på designen. Spesielt når kalesjen er åpen, er det lett å se, selv på lang avstand, at dette er den mest eksklusive cabrioleten blant BMW-modellene.

ADAPTIVE LED-LYKTER.

Adaptive LED-lykter med integrert nær- og fjernlysfunksjon har en lysfordeling som automatisk tilpasses bilens hastighet (dynamisk belysning av veibanen). I tillegg til blinklys og kjørelys omfatter lyktene adaptive kjørelys med variabel lysfordeling for bykjøring og motorvei, avkjøringslys og BMW Selective Beam med automatisk blending (fjernlysassistent som ikke blender). Systemet lyser opp veibanen optimalt under alle kjøreforhold.
De bevegelige lyktene følger svingen i den retningen du styrer, slik at du ser langt frem i svinger. Avkjøringslyset lyser opp området nær bilen. Det aktiveres automatisk når blinklyset slås på eller ved et kraftig rattutslag, selv når bilen står i ro. Det adaptive kjørelyset lyser opp veien optimalt i slike situasjoner og øker den aktive sikkerheten.
Med BMW Selective Beam kjører du med fjernlyset på hele tiden, slik at du har optimal sikt i mørket. Systemet overvåker trafikken foran bilen samt møtende trafikk og regulerer fjernlyset slik at andre trafikanter ikke blir blendet.

20" LETTMETALLFELGER MULTIEKE 616.

20" lettmetallfelger Multieke 616 med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak setter ikke bare et sportslig preg på bilen. De er ekstra stabile og lette, slik at bilen blir merkbart lettere å manøvrere. I tillegg sørger det fine mønsteret av tynne og tykke eker for optimal ventilasjon av bremsene.

KALESJE.

Den automatiske kalesjen har svært god varme- og lydisolasjon. Når den er lukket, har cabrioleten en coupéinspirert silhuett. Den oppvarmbare bakruten kan senkes med elektrisk betjening, slik at du kan få frisk luft inn i kupeen uten trekk.
Kalesjen leveres i sort og to andre farger. Den åpner seg på 19 sekunder og lukker seg på 24 sekunder når hastigheten er under 40 km/t.
Selv om kalesjen er lukket, trenger du ikke gi slipp på cabrioletfølelsen. Alle de fem vinduene kan senkes samtidig mens kalesjen er lukket, for eksempel for å skygge for solen.

INNVENDIG DESIGN.

Den utvendige designen er videreført i den elegante og sportslige kupeen. Pure Experience-designen skaper en harmonisk og romslig kupé med mykt eksklusivt nappaskinn med utvidet skinninteriør i konjakk/sort, Fineline edeltrelister i brunt og generøse overflater.
Informasjon som er viktig for kjøringen, vises på det frittstående kontrolldisplayet med høy oppløsning, som har glassdeksel og galvanisert ramme. Midtkonsollen i black-panel-finish og elementer i keramisk glass på iDrive-multikontrollen og velgerspaken er lekre detaljer. Praktiske rom og koppholdere foran og i midtarmlenet bak gir rikelig med oppbevaringsmuligheter.

FARGER OG MATERIALER.

Førsteklasses materialer og perfekt finish gir BMW 6-serie Cabriolet et eksklusivt utseende. Fargene bidrar også til å gjøre bilen unik. Du kan velge blant elleve lakkfarger – fra klassisk og elegant glaciersølv til den nye og sportslige Sonic Speed Blue metallic. Fargene er perfekt tilpasset kupeen. Setetrekkene omsluttes av det utvidede skinninteriøret av mykt eksklusivt nappaskinn i konjakkfarget/sort og elfenbenshvitt/sort. Elegante dekorlister som Fineline edeltrelister i brunt gir overflatene mer struktur.
Med tilbudet fra BMW Individual får du enda mer luksuriøs kvalitet. Utstyrselementer som BMW Individual edeltrelister og BMW Individual helskinninteriør i merinoskinn setter et eksklusivt preg på kupeen. BMW Individual byr også på elleve ekstra lakkfarger, både matt og metallic, som gir bilen et unikt utseende.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUNDLYDSYSTEM.

Takket være den nye Dirac Dimensions-teknologien legger Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem til rette for fremragende lydopplevelser. Dette skyldes ikke minst 12 høyttalere med en effekt på 1000 watt og en senterhøyttaler i instrumentpanelet som kjøres automatisk ut. Den er en mellomtonehøyttaler med Acoustic Lens Technology som sørger for lik lydkvalitet på alle sitteplasser. Du kan velge mellom to innstillinger: Studio som gir krystallklar lyd, og Expanded som gir et utvidet lydbilde. Belysning av enkelte høyttalerdeksler kompletterer den audiovisuelle opplevelsen.