ET NYTT REISEMÅL: BLI I BILEN.

Komforten i BMW 6-serie Cabriolet.

Alt i BMW 6-serie Cabriolet legger til rette for du skal nyte cabriolet-følelsen. Den førerorienterte førerplassen gjør at du kan konsentrere deg om det som skjer i trafikken, i en kupé med lekre materialer. Baksetene er utformet som sportslige enkeltseter og sørger for like stor glede med åpen som med lukket kalesje. Legg til en rekke oppbevaringsmuligheter for drikke og småsaker, og alt ligger til rette for førsteklasses kjøreglede.

ET NYTT REISEMÅL: BLI I BILEN.Komforten i BMW 6-serie Cabriolet.

Alt i BMW 6-serie Cabriolet legger til rette for du skal nyte cabriolet-følelsen. Den førerorienterte førerplassen gjør at du kan konsentrere deg om det som skjer i trafikken, i en kupé med lekre materialer. Baksetene er utformet som sportslige enkeltseter og sørger for like stor glede med åpen som med lukket kalesje. Legg til en rekke oppbevaringsmuligheter for drikke og småsaker, og alt ligger til rette for førsteklasses kjøreglede.

Les mer

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Instrumentdisplayet med multifunksjoner, black panel-teknologi og 10,25-tommers skjerm gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Samtidig viser det relevant informasjon, slik at det blir lettere å konsentrere seg om kjøringen og ikke bli distrahert.
Du kan velge mellom ECO PRO-, COMFORT- og SPORT-modus med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet. Sammenlignet med COMFORT-modus, som likner visningen du er vant til å se, domineres visningen i ECO PRO-modus av blåtoner, og de nye visningene av EfficientDynamics og bonusrekkevidde hjelper deg å kjøre mest mulig effektivt. SPORT-modus kjennetegnes av rødtoner i visningen i tillegg til ytelsesvisningen.
Instrumentdisplayet med multifunksjoner kan også vise navigasjonsinformasjon, meldinger fra Proactive driving assistant og lister fra underholdnings- og telefonfunksjonene.

VINDBESKYTTELSE.

Vindbeskyttelsen sørger for at du og sidepassasjeren unngår trekk på skuldre og nakke, også i høye hastigheter. Det gjennomgående nettet øker komforten. Når vindbeskyttelsen er montert, kan du løfte den opp for å legge ting i baksetene. Når vindbeskyttelsen ikke er i bruk, kan du enkelt brette sammen de sammenleggbare sidedelene og stue den bort. Når den er lagt sammen, tar den liten plass og får lett plass i bagasjerommet.

ROMFØLELSE

I BMW 6-serie Cabriolet kan du både nyte friheten og likevel være for deg selv. Kupeen har et gjennomført sportslig preg, og baksetet er utformet som sportslige enkeltseter.
Du kan nyte gleden ved å kjøre med åpen kalesje, og samtidig nyte drikke som er trygt plassert i midtarmlenet bak eller i midtkonsollen foran. Mindre gjenstander kan enkelt stues bort, og 2-soners klimaautomatikk sørger for at alle i bilen kan stille inn temperaturen de ønsker på sin plass. Du kan også senke bakruten uavhengig av kalesjen og dermed få behagelig friskluft inn i kupeen.
Når kalesjen er åpen, har bagasjerommet et volum på 300 liter. Med kalesjen lukket øker bagasjeromsvolumet til 350 liter.

MED FØREREN I SENTRUM.

I BMW 6-serie Cabriolet er alle brytere, visninger og betjeningselementer plassert akkurat der du forventer å finne dem, slik at du avslappet kan nyte den åpne kjøregleden.
Til venstre for rattet finner du brytere for førerassistentsystemer og lysinnstillinger. Rett foran deg har du kombiinstrumentet med all kjøre- og sikkerhetsrelatert informasjon. Denne informasjonen projiseres også direkte i synsfeltet ditt ved hjelp av BMW Head-Up Display (ekstrautstyr) i farger.
Litt til høyre for deg har du den frittstående fargeskjermen (ekstrautstyr) på 10,25 tommer. Under den finner du favorittastene som du kan bruke til å hente opp lagrede funksjoner og innstillinger. Litt lengre ned finner du funksjonstastene til klimaanlegget.
Lett tilgjengelig i midtkonsollen finner du velgerspaken med Driving experience-knapp. iDrive-multikontrollen med touchfunksjon er plassert ved siden av, slik at sidepassasjeren også enkelt kan betjene denne med én hånd.

COMFORT ACCESS.

Comfort Access er en innovativ funksjon med høy betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen. Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den.

KUPÉVARMER.

Når det er kaldt ute, sørger kupévarmeren for at det er en behagelig temperatur i kupeen før du begynner å kjøre. Den har en praktisk tidsinnstilling og er ikke avhengig av at motoren går. Samtidig holder den vinduene frie for dugg og rim.
Du kan stille inn og slå på kupévarmeren med den separate fjernkontrollen, BMW Connected-appen eller iDrive-multikontrollen. Som varmekilde brukes et vannvarmeapparat som bruker drivstoff fra drivstoffsystemet. Via kjølesystemet forvarmes også den kalde motoren. Dette reduserer drivstofforbruket i varmkjøringsfasen. Kupévarmeren aktiveres med en forhåndsinnstilt starttid når utetemperaturen er under 15° C, eller den kan slås på direkte. Kupéventilasjonen kjøler ned kupeen på varme dager.