EN NY FORM FOR FRIHET.

BMW 6-serie Cabriolet.

EN NY FORM FOR FRIHET.BMW 6-serie Cabriolet.

Nominell effekt i hk (kW) ved o/min (650i)

450 (330) / 5500–6000

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (650i)

213-208

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (650i)

4,6

Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min (650i)

650/2.000–4.500

BMW 6-serie Cabriolet byr på høy komfort, kjøredynamikk og effektiv drivstoffutnyttelse på korte og lange kjøreturer. Det sørger blant annet BMW TwinPower turbomotorene fra BMW EfficientDynamics for. Utstyrsversjoner, som Pure Experience-design, Pure Excellence-design og M Sportspakke (alle ekstrautstyr), fremhever de ulike sidene ved BMW 6-serie Cabriolet. Innovative løsninger fra BMW ConnectedDrive står til din disposisjon, for eksempel BMW Head-Up Display, concierge service og driving assistant Plus. Du kan velge blant mange felger, for eksempel 20" Multieke 616, og sette et sportslig, elegant eller ekstravagant preg på bilen.

FINN UT MER OM BMW 6-SERIE CABRIOLET.

Design.

Alle elementene på BMW 6-serie Cabriolet gjenspeiler de smidige kjøreegenskapene, fartsvinden og fremdriftstrangen. Sammen med LED-lyktene (standard) og kjørelysene over luftinntakene preger nyregrillen, som luter forover, den markante fronten. Den utvendige designen er videreført i den elegante og sportslige kupeen. Pure Experience-designen skaper en harmonisk og romslig kupé med mykt eksklusivt nappaskinn med utvidet skinninteriør i konjakk/sort, Fineline edeltrelister i brunt og generøse overflater.
Les mer

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

Motorene med høyt dreiemoment og den avanserte chassisteknologien er perfekt tilpasset hverandre, slik at du er sikret uovertruffen kjøreglede. Det hele toppes med den dynamiske lyden fra sportseksosanlegget. De ekstra dynamiske og smidige egenskapene til BMW 6-serie Cabriolet gjenspeiles i BMW EfficientDynamics-teknologi, som kraftige BMW TwinPower turbomotorer med effektiv energiutnyttelse og 8-trinns sports-automatgirkasse.
Les mer

Utstyr.

BMW 6-serie Cabriolet er utstyrt med alt som skal til for å skape en behagelig atmosfære. I tillegg kan du kan velge mellom tre utstyrspakker. Med Pure Experience-design, Pure Excellence-design og M Sportspakke kan du tilpasse bilen slik at den gjenspeiler din egen stil. Ekstra spesiell og eksklusiv blir den med BMW Individual. Og det siste lille ekstra sørger praktisk utstyr fra BMW Originaltilbehør for.
Les mer