Menn med BMW iX i et snølandskap

MADE TO EXPLORE.

NYT DE KALDE ÅRSTIDENE MED BMW GODKJENTE DEKK OG FELGER, HØST- OG VINTERTILBEHØR SAMT BMW SERVICE.

Når årstidene skifter, er det tid for å utforske landskapet. For heller ikke regn og kaldt vær er en invitasjon til å bli hjemme. Det er en anledning til å oppdage en magisk side av verden. Vi tilbyr deg det perfekte utstyret for å holde deg på veien og å nyte hvert øyeblikk av reisen – uansett hvor den fører deg. Oppdag BMW Serviceverksted, BMW komplette vinterhjul og BMW høst- og vintertilbehør – skreddersydd til deg og din BMW.

Les mer
MADE TO EXPLORE.NYT DE KALDE ÅRSTIDENE MED BMW GODKJENTE DEKK OG FELGER, HØST- OG VINTERTILBEHØR SAMT BMW SERVICE.

BMW ORIGINALE LETTMETALLFELGER OG TILBEHØR.

Kjøregleden bryr seg ikke om været.

For bilførere som om høsten og vinteren bruker et nytt mønsterdesign og vil nyte optimalt veigrep, har vi i samarbeid med ledende dekkprodusenter (f.eks. Dunlop, Goodyear, Michelin og Pirelli) utviklet spesielle sesongtilbud på dekk med stjernemerking. BMW godkjente dekk med stjernemerking gir de beste kjøreegenskaper, optimalt veigrep og høy sikkerhet. Dermed er en ting klart: BMW godkjente hjul og dekk er ikke et stilkompromiss, men en bekreftelse.
BMW høst- og vintertilbehør 19" M lettmetallfelg dobbelteke 871 M Jet Black

19" M lettmetallfelg dobbelteke 871 M i Jet Black, komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Høykvalitets 19'' M lettmetallfelg dobbelteke 871 M utført i Jet Black. Komplett vinterhjul med dekktrykkontroll, felgdimensjon 8J x 19 med dekkdimensjon 245/45 R19 102H XL.

BMW høst- og vintertilbehør 17" BMW lettmetallfelg Y eke 896 Refined Silver

17" BMW lettmetallfelg Y-eke 896 Refined Silver, komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Den markante 17'' BMW lettmetallfelgen Y-eke 896 i Refined Silver gir kjøretøyet et individuelt preg med sin optikk. Komplett vinterhjul med dekktrykkontroll, egnet for snøkjettinger, felgdimensjon 7J x 17 med dekkdimensjon 205/65 R17 100H XL.

BMW høst- og vintertilbehør 21” BMW Aerodynamikkfelg stjerneeke 1012 tofarget

21'' BMW Aerodynamikkfelg stjerneeke 1012 tofarget (Midnight Grey, maskinert finish), komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Høykvalitets 21'’ BMW Aerodynamikkfelg stjerneeke 1012 i tofarget Midnight Grey, maskinert finish. Med sin sportslige optikk gir den kjøretøyet et individuelt preg. Komplett vinterhjul med dekktrykkontroll, felgdimensjon 9J x 21 med dekkdimensjon 255/50 R21 109H XL M+S.

BMW høst- og vintertilbehør 21” BMW Aerodynamikkfelg stjerneeke 1011 Jet Black

21'' BMW Aerodynamikkhjul stjerneeke 1011 Jet Black, komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Høykvalitets 21" BMW Aerodynamikkfelg stjerneeke 1011 i Jet Black og sørger et spesielt sportslig preg. Komplett vinterhjul med dekktrykkontroll, felgdimensjon 9J x 21 med dekkdimensjon 255/50 R21 109H XL M+S.

BMW høst- og vintertilbehør 19" M lettmetallfelg Y eke 859 M tofarget

19" M lettmetallfelger Y-eke 859 M tofarget (Jet Black, maskinert finish), komplette vinterhjul foran og bak.Disclaimer reference invalid

Den eksklusive 19" M lettmetallfelgen Y-eke 859 M i tofarget Jet Black har en maskinert finish som sørger for et spesielt sportslig preg. Komplett vinterhjul foran med dekktrykkontroll, felgdimensjon 8,5J x 19 med dekkdimensjon 245/40 R19 98V XL og bak med dekktrykkontroll, felgdimensjon 9J x 19 med dekkdimensjon 255/40 R19 100V XL.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW dekkreparasjonssett

BMW dekkreparasjonssett.

BMW dekkreparasjonssett er intuitivt i bruk og gjør det enkelt å komme tilbake på veien etter en punktering. Skader i slitebanen på inntil ca. 4 mm kan utbedres uavhengig av dekkdimensjon, og kjøring videre til nærmeste BMW Serviceverksted er mulig.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW fast navkapsel.

BMW fast senterkopp.

Den faste senterkoppen består av BMW logoen, som ikke roterer med hjulet, men blir stående vannrett. Senterkoppen passer alle BMW lettmetallfelger med en hullsirkeldiameter på 112 mm.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW ventilhetter med logo

BMW ventilhetter med logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Settet består av fire ventilhetter. Med BMW logo.

KJØREGLEDE GÅR IKKE I HI.

Tips for en vinter full av kjøreglede.

Tips for en vinter full av kjøreglede.

Vintermånedene har mye å by på med utfordringer for deg og bilen. Her kommer tips for vinteren så du kan få mest ut av bilen i kulda.

BMW FELG- OG DEKKSERVICE.

BMW felg- og dekkservice

Det er godt å vite at de viktige tingene er i de rette hender.

Her skifter vi ikke bare sommer- og vinterdekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. Ved skifte av dekk og felger (inkludert balansering) får du mye for pengene. Grundig kontroll og vedlikehold utføres av kompetente fagfolk. Vi tilbyr korrekt oppbevaring av hjulene (inkludert vask og balansering) og sparer deg dermed for ekstra jobb og oppbevaringsplass.

BMW GODKJENTE DEKK MED STJERNMERKING.

BMW godkjente dekk med stjernemerking

For hjul og dekk er kvalitet, erfaring og sikkerhet topp prioritert.

Stjernemerkingen viser at et dekk er produsert spesielt for BMW i tråd med BMWs høye standarder. Utviklingen av dekkene starter tidlig under utviklingen av bilen. Prosessen tar inntil tre år og avsluttes med omfattende tester. Dekk med stjernemerking er testet i seks hovedområder: Sikkerhet, slitasje, komfort, effektivitet og – typisk for BMW – i to områder for kjøreglede (kjøreegenskaper og sportslig respons). I tillegg er de produsert i samarbeid med utvalgte premiumprodusenter (f.eks.,Dunlop, Goodyear, Michelin og Pirelli). Det er bare å spørre ditt BMW Serviceverksted om stjernemerkede dekk – skreddersydde, testede og sikre.

BMW ORIGINALT HØST- OG VINTERTILBEHØR EKSTERIØR.

Inspirerende, hvor enn man ser.

Hvis du vil nyte vinterværet, bør du ha det beste utstyret. Med BMW Originaltilbehør er ikke det noe problem. Dra nytte av mer kjørekomfort og oppdag et bredt spekter av alternativer for å gjøre din BMW til den perfekte ledsageren til dine vinterplaner.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW takboks 420, sort/titansølv.

BMW takboks 420, sort/titansølv.

Den moderne takboksen i sort med sidedeksler i titansølv rommer 420 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW takboks 520, sort/titansølv

BMW takboks 520, sort/titansølv.

Den moderne takboksen med sidepanel i titansølv rommer 520 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW ski- og snowboardstativ som kan trekkes ut til siden

BMW ski- og snowboardstativ som kan trekkes ut til siden.

Det låsbare ski- og snowboardstativet kan forlenges ut til siden, slik at det er lett å laste/losse spesielt på høye biler. Det brukes til sikker transport av inntil fem par ski eller fire snowboard. Stativet passer på alle takstativer fra BMW og kan også brukes til staver.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW LED-dørprojektorer.

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorene med forbedret projeksjonskvalitet og lange levetid gjør inn- og utstigning til en unik opplevelse. De aktiveres automatisk når dørene åpnes og lyser perfekt opp innstigningsområdet ved å projisere grafikk på bakken ved siden av kjøretøyet. Med utskiftbare motiver kan sjåføren selv bestemme den projiserte grafikken, og kan velge mellom BMW logo og BMW M logo.

BMW ORIGINALT HØST- OG VINTERTILBEHØR INTERIØR.

Også innenfra: Fremragende.

BMW Originaltilbehør gjør ære på navnet sitt: Det er utformet med fin presisjon og inspirert av ren ytelse. Utvid plassen din, stilen din, sikkerheten din – eller alt sammen. For du kan enkelt kombinere sikkerhet og stil.
BMW høst- og vintertilbehør BMW universalholder til nettbrett med BMW sikkerhetsetui til Travel & Comfort-systemet

BMW universalholder til nettbrett med BMW sikkerhetsetui til Travel & Comfort-systemet.

Universalholderen festes til grunnstativet (leveres separat) eller Travel & Comfort-systemet (ekstrautstyr). Størrelsen på holderen kan justeres. Den gjør det enkelt å feste mange typer nettbrett fra Apple og Samsung ved hjelp av BMW nettbrettetui på 7–11 tommer. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader.

BMW høst- og vintertilbehør BMW grunnstativ og BMW universalkrok til Travel & Comfort-systemet

BMW universalkrok til Travel & Comfort-systemet.

Universalkroken i Travel & Comfort-systemet gjør det mulig å henge klær eller lette vesker på baksiden av seteryggen, slik at de beskyttes mot skitt på gulvet. Universalkroken festes enkelt og kollisjonssikkert til grunnstativet (leveres separat) eller Travel & Comfort-systemet (ekstrautstyr).

BMW høst- og vintertilbehør BMW kleshenger til Travel & Comfort-systemet

BMW kleshenger for Travel & Comfort-system.

BMW kleshenger gir deg mulighet til å henge klesplagg på forseteryggen. Den festes enkelt og kollisjonssikkert til grunnstativet, som leveres separat, eller til ekstrautstyret “Travel & Comfort”-system. Hotellfunksjonen (vanlig kleshenger) gjør at den også kan brukes utenfor bilen.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW allværsmatter foran

BMW allværsmatter foran.

De slitesterke BMW allværsmattene har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. Med den sorte fargen og BMW inskripsjonen passer den perfekt til interiøret.

BMW høst- og vintertilbehør BMW bagasjeromsmatte

BMW bagasjeromsmatte.

Den sklisikre, vannavstøtende og slitesterke BMW bagasjeromsmatten har et tiltalende design med tilpasset form og høye kanter og beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Matten er i sort med et høykvalitets emblem i rustfritt stål med BMW logo, og er perfekt tilpasset bagasjerommet.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW veske for seterygg antrasitt/blå

BMW veske for seterygg, antrasitt/blå.

Perfekt til kjøreturer med barn. Den er laget av et vaskbart materiale og festes på forseteryggen. Diverse rom med lukking og en separat flaskeholder gir god plass til ting du trenger på reisen. Du kan enkelt brette sammen og ta med deg vesken.

BMW høst- og vintertilbehør BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro består av høykvalitets QHD og Full HD kameraer som holder øye med hva som skjer foran og bak kjøretøyet, også når det er parkert. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor kjøretøyet tar systemet automatisk opp hendelsen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).

Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør BMW nøkkeletui i skinn

BMW nøkkeletui i skinn.

BMW nøkkeletuiet av høy kvalitet fungerer som et beskyttende og perfekt tilpasset deksel til bilnøkkelen. Det elegante etuiet i finporet sort nappaskinn gir pålitelig beskyttelse mot skitt og riper. Spesielt praktisk: Nøkkelen trenger ikke fjernes fra etuiet for å betjene funksjonstastene.

Til produktet
Kvinne lener seg ut av bilvinduet

BLI KJENT MED HØST- OG VINTERTILBEHØRET FRA BMW.

Ingenting står i veien for en tur opp på fjellet, en tur til byen eller en spontan utflukt. Opplev de mest spennende øyeblikk i disse årstidene med BMW originaltilbehør for høst- og vintersesongen. Velg mellom en rekke alternativer for å tilpasse din BMW til dine ønsker for høsten og vinteren. Hold stilen uten å gå på akkord med sikkerheten.

BMW BILPLEIEPRODUKTER.

Høyverdig og myk pleie for din BMW.

Ta vare på bilen din. Vi tilbyr deg de riktige hjelpemidlene for klar sikt og et strålende utseende i alle situasjoner – tross alt er det ikke for ingenting at felgene dine skinner.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør BMW isskrape-teleskop med snøkost

BMW isskrape-teleskop med snøkost.

Fri fra is og snø. Isskrapen har også skrape og en snøkost for å fjerne snø og is fra alle bilvinduene. Lengden på håndtaket kan justeres trinnløst (fra 78 - 100 cm) slik at du når vinduene også på store biler.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør BMW vedlikeholdssett vinterutgave

BMW vedlikeholdssett vinterutgave.

Godt rustet for den kalde årstiden: BMW vedlikeholdssett vinterutgave er perfekt tilpasset behovene til bilpleie om vinteren. Kombinasjonen med spylervæske med frostvæske, avisingsvæske, interiørrens og isskrape kan praktisk talt stues bort i den medfølgende posen laget av Tarpaulin.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør spylervæske med frostvæske

Spylervæske med frostvæske.

Forhindrer at vindusspyleranlegget fryser, og med rengjøringsstoffer av høy kvalitet sørger den for optimale, stripefrie siktforhold i den kalde årstiden med den behagelige duften som er typisk for BMW, Apricelle.  

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør mikrofiberklut for interiør

Mikrofiberklut for interiør.

Optimal pleie for din kupé: På grunn av den spesielle veveteknikken er BMW mikrofiberkluten spesielt skånsom mot interiøroverflater.

Les mer

DE BESTE DELENE OM HØSTEN: M PERFORMANCE PARTS.

Opplev medrivende motorsportsfølelse med de eksklusive BMW M Performance Parts.

Motorsport blir allestedsnærværende. Hver enkelt M Performance Part sender et enestående signal og gir din BMW ekte sportsbilkarakter. Til dette formålet er et bredt utvalg av tilbehørskomponenter fra områdene aerodynamikk, drivverk, utvendig design, cockpit, chassis og felger tilgjengelig. Er du klar til å oppleve sportslig individualitet?

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør 19”/20” M smidde felger Y-eke 963 M i Frozen Gunmetal grå

19”/20”’ M smidde felger Y-eke 963 M Frozen Gunmetal grå, komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Høykvalitets 19”/20” M smidde felger Y-eke 963 M i Frozen Gunmetal grå, med frest M Performance logo understreker bilens eksklusive og spesielt sportslige preg. Komplett vinterhjul foran med dekktrykkontroll, felgdimensjon 9,5J x 19 med dekkdimensjon 275/35 R19 100V XL og bak med dekktrykkontroll, felgdimensjon 10,5J x 20 med dekkdimensjon 285/30 R20 99V XL.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M sidespeildeksel i karbon

M sidespeildeksel i karbon.

Håndverk av høy kvalitet i karbonfiber: Markante M sidespeildeksel understreker bilens avanserte karakter. Det dynamiske designet gir kjøretøyet et ekstra sportslig preg.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance eksosanlegg titan

M Performance eksosanlegg titan.

Imponerende motorlyd: M Performance eksosanlegg begeistrer med kompromissløs motorsportlyd. Lyddemperen og den sportslige enderørsdeksel-modulen består utelukkende av titan, som også brukes innen motorsport.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance seteryggskall

M Performance-seteryggskall i Alcantara/høyglanset carbon.

M Performance-seteryggskall gir setene et høykvalitets racingutseende. Nakkestøttedekslene i carbon foredles med polyuretan-lakk og er høyglanspolerte. Den øvrige bakveggen er laget av edel Alcantara. Med integrert aluminium M Performance emblem.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance midtarmlene

M Performance midtarmlene Alcantara.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en mer direkte styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance slepebånd

M Performance slepebånd.

Den røde M Performance-slepebåndet for front og hekk er bestemt for bruk på racerbanen. En sort M logo skaper en visuell kobling til motorsport. I likhet med standard slepeøye er slepebåndet enkelt å montere. Praktisk: Godkjent for gatebruk for mange modeller og en mal for skjæring til dekselet til slepeøyet.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance låseknapp

M Performance låseknapp.

En passende blikkfang for fans av den sterkeste bokstaven i verden: M Performance låseknapp avrunder ethvert sportslig interiør. Låseknappen i sort eloksert aluminium er utstyrt med den fargede M-logoen og passer perfekt inn i utseendet sammen med andre M Performance-komponenter.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør, BMW ventilhetter med M logo

BMW ventilhetter med M logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Settet består av fire ventilhetter. Med M logo.  

Les mer

SKREDDERSYDD BMW SERVICE.

Regn med utallige muligheter.

Nyt den kalde årstiden i fulle åndedrag og utnytt den fremragende BMW Service der våre eksperter tar seg av bilen din. Det er vår oppgave å sørge for at din BMW alltid er i perfekt stand, slik at du kommer deg sikkert og full av kjøreglede gjennom høsten og vinteren.

BMW høst- og vintertilbehør Kvinne ser ut av vinduet på en BMW
BMW høst- og vintertilbehør BMW Service 5+

BMW Service 5+.

BMW Service 5+ har førsteklasses serviceytelser som er tilpasset modeller som er eldre enn 5 år, til en gunstig og forutsigbar totalpris. Ditt BMW Serviceverksted sørger for at din BMW får akkurat den servicen den fortjener, slik at du kan ha den lenge.

Finn et BMW Serviceverksted
BMW høst- og vintertilbehør BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Det er ikke enkelt å rekke alt. BMW Service Inclusive hjelper deg å beholde oversikten. Du betaler kun et engangsbeløp, og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt. Uten skjulte kostnader. Det betyr at du også i fremtiden er sikret enestående service for din BMW, uansett hvor gammel den er. Vårt tilbud er nemlig attraktivt også for BMW-modeller med mange kilometer bak seg.
Finn et BMW Serviceverksted
BMW høst- og vintertilbehør kontaktløs BMW service

Kontaktløs BMW service.

BMW Service – når du trenger det. Mange av tjenestene fra BMW kan du enkelt bestille på nett. Dermed kan du bruke tiden din på de viktige tingene i livet.
Finn et BMW Serviceverksted
BMW høst- og vintertilbehør BMW felg-/dekkservice

BMW felg-/dekkservice.

Her skifter vi ikke bare dine sommer-/vinterdekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. Ved skifte av dekk og felger (inkludert balansering) får du mye for pengene. Grundig kontroll og vedlikehold utføres av kompetente fagfolk. Vi tilbyr korrekt oppbevaring av hjulene (inkludert vask og balansering) og sparer deg dermed for ekstra jobb og oppbevaringsplass.
Finn et BMW Serviceverksted

SKREDDERSYDD BMW SERVICE.

Regn med utallige muligheter.

Nyt den kalde årstiden i fulle åndedrag og utnytt den fremragende BMW Service der våre eksperter tar seg av bilen din. Det er vår oppgave å sørge for at din BMW alltid er i perfekt stand, slik at du kommer deg sikkert og full av kjøreglede gjennom høsten og vinteren.

BMW høst- og vintertilbehør Kvinne med lukkede øyne i BMW X1
BMW Service Inclusive Mann foran BMW i4 (G26) ved kysten

BMW Service Inclusive.

Slipp deg løs og konsentrer deg om det viktigste, nemlig kjøregleden. Med BMW Service Inclusive er det mulig. Fordi du betaler et fast beløp én gang, og for fremtiden dekkes alt inkludert service- og vedlikeholdsarbeid for den perioden du velger. Din BMW er i de beste hender ved alle deltakende BMW Serviceverksteder over hele verden.

Oppdag nå
BMW Value Service Mann og kvinne foran garasje med BMW X5

BMW Value Service.

Dette kan du stole på: BMW Value Service. Det være seg bremsene, oljen eller mikrofilteret, én ting står klart: Med BMW Value Service omfattes delene og arbeidstiden av én attraktiv og transparent pris. Dette førsteklasses tilbudet gjelder for alle BMW modeller fra fem år og eldre – for jo eldre kjøretøyet ditt er, desto mer lønner servicevilkårene våre seg.

Oppdag nå
My BMW App Kvinne med smarttelefon foran BMW iX

My BMW App.

Smart, oppdatert, gjennomtenkt: Med et nytt design og intuitiv brukerveiledning følger My BMW appen deg gjennom en helt ny mobilitetsopplevelse. Planlegg neste tur, sjekk statusen til din BMW, bestill neste serviceavtale eller bruk en av de mange fjernstyringsfunksjonene – praktisk fra smarttelefonen.

Oppdag nå