Tips for en vinter full av kjøreglede.

KJØREGLEDE GÅR IKKE I HI.

Tips for en vinter full av kjøreglede.

KJØREGLEDE GÅR IKKE I HI.Tips for en vinter full av kjøreglede.

Fra fargerik høst til snødekte vinterlandskap – de kommende månedene har mye å by på, blant annet utfordringer for deg og din bil.

For at du skal kunne nyte hver eneste kilometer på vinterveiene uten bekymringer, vil vi gi deg noen tips til hvordan du og vi sammen kan ta hånd om din bil, slik at den beholder de utmerkede kjøreegenskapene på regntunge gater, i isete kurver og i snødekte bakker.

 

Vi har samlet flere tips som du og din bil kan få nytte av i de kommende månedene. Dermed kan du fokusere på å få maksimal kjøreglede på vinterens kalde og snødekte veier.

Les mer
Gode dekk - Tips for en vinter full av kjøreglede.

GODE DEKK,
MER KJØREGLEDE.

GODE DEKK,
MER KJØREGLEDE.

BYTT TIL VINTERHJUL.

Når det begynner å gå mot kaldere tider, er det viktig at du skifter fra sommerhjul til vinterhjul på bilen din. Fra første november og til første søndagen etter påske bør vinterhjul være på og det er et krav at dekkene skal ha en mønsterdybde på minst 3 millimeter.

 

Det ville selvsagt vært en del enklere hvis vi bare kunne brukt sommerdekkene, med mindre mønsterdybde, hele året, men ved temperaturer på 7 °C og lavere gir ikke lenger sommerdekkene optimalt feste, siden gummiblandingen i dekkene blir hardere, noe som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Hvis det er snø, is, sludd eller frost på veien, bør vinterdekkene være på.

 

Har du BMW? Med BMWs komplette vinterhjul med godkjente dekk fra våre premiumleverandører er du garantert de beste egenskapene når det gjelder optimalt grep, styring, kjøreegenskaper og høy sikkerhet, noe som sikrer ubegrenset kjøreglede, selv på is og snø.

 

Trenger du hjelp til å skifte hjul og dekk? Alt du trenger å gjøre, er å ta kontakt med ditt autoriserte BMW Serviceverksted.

Les mer
Gode dekk - Tips for en vinter full av kjøreglede.

HVA ER EGENTLIG VINTERDEKK?

Vinterdekk er enten dekk med pigger eller såkalte piggfrie friksjonsdekk. Dekkene skal være laget for vinterkjøring og merket med M+S, M-S, M.S., MS eller Mud and Snow. Hvis det er tilfellet med dine vinterdekk, er du klar til å kjøre trygt i vinter. 

Les mer
Dekkforsikring - Tips for en vinter full av kjøreglede.

DEKKFORSIKRING I VINTER.

DEKKFORSIKRING I VINTER.

FORSIKRE DEKKENE DINE.

Vil du kjenne deg trygg i alle situasjoner? Sørg for at du forsikrer dekkene dine, før vintermånedene starter. Med dekkforsikring kan du kjøre trygt på veiene uten at du trenger å bekymre deg for hva det er som gjemmer seg under snøen.

 

Hvis du eier BMW, kan du forsikre dekkene dine med BMW Dekkforsikring*. BMW Dekkforsikring er alltid inkludert når du kjøper godkjente dekk og felger via et BMW Serviceverksted eller forhandler autorisert av BMW. Dekkforsikringen dekker alt fra skader som skyldes spisse gjenstander og fortauskanter, til tyveri av dekkene.

 

*BMW Dekkforsikring er gyldig for alle dekk og komplette hjul som er kjøpt av en autorisert BMW forhandler, og som er levert av BMW Northern Europe (gyldig fra kjøpsdato), samt originalmonterte dekk som er montert på bilen fra fabrikk med registreringsdato etter 01.03.2020. Felger og monteringskostnad er ekskludert.

Les mer
Bremsene - Tips for en vinter full av kjøreglede.

BREMS TRYGT.

BREMS TRYGT.

Bremsene - Tips for en vinter full av kjøreglede.

TA EN EKSTRA SJEKK AV BREMSENE.

Før vinteren er det viktig at bremsene dine fungerer feilfritt. På isdekte veier kan man være svært uheldig hvis man ikke er forsiktig, spesielt hvis vinterdekkene har en mønsterdybde på 4 mm eller mindre, da dette gir lengre bremselengde. Bremsene kan være en livbøye i disse tilfellene. Ta turen innom BMW Serviceverkstedet for en kontroll av bremsene før vinterværet kommer med de harde vindene og glatte svingene.

 

Hvis du eier BMW, kan du ta kontakt med ditt autoriserte BMW Serviceverksted hvis du bare er litt usikker på bremsene dine.

Les mer
Bremsene - Tips for en vinter full av kjøreglede.

LAD OPP BATTERIENE FØR KULDEN KOMMER.

LAD OPP BATTERIENE FØR KULDEN KOMMER.

TA VARE PÅ BATTERIET.

I løpet av høst- og vintermånedene må bilbatteriet jobbe skikkelig hardt. Start og stopp, luftbehandlingssystemet, belysning og komplekse sikkerhetssystemer er bare noen av funksjonene som belaster bilbatteriet. Hvis du i tillegg bor i storby og ofte kjører korte strekninger, er det stor mulighet for at batteriet bruker mer energi enn det dynamoen kan produsere. For å forhindre at det oppstår problemer med batteriet ditt, kan du ta kontakt med nærmeste BMW Serviceverksted for å se om batteriet trenger service før vinteren kommer.

 

Eier du BMW og er usikker på hvor godt batteriet ditt egentlig er, kan du kontakte ditt autoriserteBMW Serviceverksted om batteriservice. Da vil vi skifte ut batteriet (hvis det er nødvendig), nullstille minnet og registrere det nye batteriet.

Les mer
Bremsene - Tips for en vinter full av kjøreglede.

TØRK BORT VINTEREN.

TØRK BORT VINTEREN.

Bytt vindusviskere

BYTT VINDUSVISKERE.

Frontruten skal snart få kjempe hardt i vinterværet. For at du skal kunne se klart og tydelig i løpet av vintermånedene, bør du ved behov bytte vindusviskerne før kulden kommer. Snø, vann og smuss er bare noe av det viskerbladene må hanskes med.

 

Vil du ha hjelp til rådgivning eller montering av vindusviskere? Da kan du ta kontakt med ditt nærmeste BMW Serviceverksted og få hjelp av en servicetekniker med den rette utdannelsen for jobben. Med gode vindusviskere vil ikke frontruten ha noen problemer med å takle snøen, som ellers ville kunne forhindre sikten din.

 

Hvis du eier BMW, kan du se klart og tydelig både i regn og snø med og den optimale rengjøringsevnen disse har. Hvis du tar kontakt med nærmeste autoriserte BMW Serviceverksted, kan du få flere tips og råd for akkurat din bil. 

Les mer
Frontruten - Tips for en vinter full av kjøreglede.

SØRG FOR AT STEINSPRUT BLIR FIKSET.

SØRG FOR AT STEINSPRUT BLIR FIKSET.

TA VARE PÅ FRONTRUTEN.

Siden frontruten er den bærende del av karosseriet og har en mengde med teknologi innebygget, kan det være at den må byttes hvis du har fått steinsprut. Når det blir kaldt ute, kan den lille steinspruten på frontruten føre til en stor, katastrofal sprekk. Beskytt frontruten så snart som mulig når du har fått steinsprut, og det gjør du ved å sette på et steinsprutplaster. Med steinsprutplasteret unngår du at skitt og fukt forverrer skaden. Hvis du vil ligge et hestehode foran kulden, kan du bestille verkstedtime hos ditt nærmeste BMW Serviceverksted for å bytte frontrute eller reparere steinsprut før de første minusgradene kommer.

 

Du som eier BMW kan enkelt ta kontakt med ditt autoriserte BMW Serviceverksted for reparasjon av steinsprut eller bytting av frontruten her.

Les mer
Frontruten - Tips for en vinter full av kjøreglede.
Bestill service - Tips for en vinter full av kjøreglede.

TRYGG BIL, TRYGG VINTER.

TRYGG BIL, TRYGG VINTER.

BESTILL SERVICE.

Hvis du ønsker å føle deg tryggere i vinter, anbefaler vi at du tar bilen til service før vinteren kommer for fullt. På den måten kan verkstedet avdekke alle potensielle problemer før de utgjør noen fare i løpet av vinteren. Hvis du eier BMW kan du være trygg på at den beste servicen til akkurat din BMW er den får du hos et autorisert BMW Serviceverksted.

 

Hos ditt BMW Serviceverksted tar vi godt vare på deg og din BMW. Vi har langsiktige servicepakker som BMW Service Inclusive, noe som betyr at du som kunde kan velge servicepakke etter dine behov. Pakkene strekker seg fra 3 år / 40 000 km til 6 år / 120 000 km. Du betaler en engangssum, og etter det er alt av service- og vedlikeholdsarbeid inkludert i den tidsperioden du velger, uten skjulte kostnader. For deg som er på jakt etter noe som ikke er like langsiktig, har vi også serviceprogrammet BMW Service 5+ for BMW modeller som er 5 år eller eldre.

 

Vi har alltid den rette løsningen for deg – for hver BMW modell, for dine behov og for at du skal kunne kjøre uten problemer.

Les mer

ER DET PÅ TIDE MED BMW SERVICE?

Det kan være smart å levere bilen inn til en BMW Service før vintern. Vi kan tilby et omfattende utvalg av premiumtjenester – for alle BMW-modeller, for akkurat dine krav og for mange bekymringsfrie mil foran deg. 

Les mer
BMW Service BMW Originaltilbehør.

BMW ORIGINAL
TILBEHØR.

BMW Veihjelp.

BMW VEIHJELP.

Hjelper deg ved eventuell nedetid.
BMW Service: BMW Teleservices

BMW TELE-
SERVICES.

BMW Service My BMW App

DEN NYE
MY BMW APP.

Funksjoner direkte fra smarttelefonen.