NYHETER OM MOBILITET I FREMTIDEN.

SPENNING OG BEVEGELSE: NYHETER OM MOBILITET I FREMTIDEN.

SPENNING OG BEVEGELSE: NYHETER OM MOBILITET I FREMTIDEN.

SPENNING OG BEVEGELSE: NYHETER OM MOBILITET I FREMTIDEN.

Etter 100 år med BMW og historier om spenning og bevegelse vil vi fortsette å skape gode historier. Disse historiene deler vi på plattformen www.next100.bmw. Men det er ikke alt vi har å by på. Her finner du også underholdende artikler og intervjuer om fremtidens mobilitet samt eksklusive videoer og bilder av BMW VISION NEXT 100 og BMW Group Future Experience.

Finn ut mer

FEM EKSEMPLER PÅ HVORDAN COMPANION GJØR SLUTT PÅ "HVIS BARE".

FEM EKSEMPLER PÅ HVORDAN COMPANION GJØR SLUTT PÅ "HVIS BARE".

I fremtiden vil føreren ha en ledsager med seg i bilen, en virtuell annenfører som er pålitelig i alle situasjoner. Og da mener vi absolutt alle situasjoner. Companion vil gjøre deg til den ultimate føreren og gjøre deg oppmerksom på ting du kanskje har oversett eller glemt. Det betyr at du kan slette uttrykket "hvis bare" fra vokabularet ditt. Her er fem eksempler på hvordan Companion gjør slutt på "hvis bare" i hverdagen.

Finn ut mer

HVIS BARE ... JEG HADDE HUSKET BLOMSTER.

I dag: Du sitter i et møte og har på følelsen at det er noe du har glemt. Det eneste du er helt sikker på, er at du ikke bør komme for sent hjem i dag. Så du skynder deg hjem når arbeidsdagen er over. Selv med litt kø er du hjemme før klokka sju. Godt fornøyd med deg selv, går det plutselig opp for deg at dere har bryllupsdag i dag.
Finn ut mer

SLIK HJELPER COMPANION DEG I FREMTIDEN:

Den minner deg på bryllupsdagen i tide og legger innkjøp av blomster, inkludert kjøretid, inn i kalenderen. Og ikke nok med det, på veg til blomsterbutikken viser den et utvalg pene buketter, sammenligner dem med personlige preferanser og med hvilken bukett du kjøpte sist. Ved butikken stopper den og slipper deg av mens den parkerer på egenhånd. Hvis den ikke finner noen ledig plass, kjører den en runde i Ease-modus før den plukker deg opp igjen. Fremtiden har mye spennende å by på.
Finn ut mer

HVIS BARE ... JEG HADDE TATT EN TAXI.

I dag: Boardingen har allerede begynt, og du er i ferd med å låse ytterdøren. Du har virkelig dårlig tid. Kanskje du heller burde ta en taxi til flyplassen? Du bestemmer deg for å kjøre selv allikevel. Heisen står, så du må ta trappen. Det regner, så du løper til bilen. Det er veiarbeid over alt, men du holder hodet kaldt og kommer til flyplassen i siste liten. Nesten, tenker du, må bare parkere bilen først.
Finn ut mer

SLIK HJELPER COMPANION DEG I FREMTIDEN:

Du har ikke tenkt på å sjekke inn på forhånd, men det er ikke noe problem. Det har Companion allerede gjort for deg. Foran med sete mot midtgangen, der du helst sitter. Den holder øye med trafikken og sørger for at du kommer deg av gårde i tide. Og bilen har den allerede kjørt ut av garasjen. På veien leder den deg utenom alle strekninger med veiarbeid. Du ankommer flyplassen i tide. Companion tar seg av parkeringen, og du er klare til take-off.
Finn ut mer

HVIS BARE ... JEG HADDE KJENT HENNE IGJEN.

I dag: Du står på rødt lys og tenker lett åndsfraværende på alt og ingenting. Noen går forbi bilen uten at det er noe spesielt med det. Du sitter i egne tanker og reagerer ikke. Først når vedkommende har forsvunnet rundt hjørnet, går det opp for deg at det var noen du kjenner.
Finn ut mer

SLIK HJELPER COMPANION DEG I FREMTIDEN:

Personer som er registrert som en kontakt, blir vist på Head-Up Display. Straks de nærmer seg BMW VISION NEXT 100 gjenkjenner Companion f.eks. mobiltelefonen eller bilen deres. Navn, fødselsdag og andre relevante data vises på Head-up Display. Dermed får du med deg forretningsforbindelser og bekjente som tilfeldigvis krysser gaten foran deg.
Finn ut mer

HVIS BARE ... JEG HADDE PLANLAGT LITT BEDRE.

I dag: Det er fredag kveld og du bestemmer deg for å ta en helgetur til en annen by. Det er bare å sette seg i bilen legge av gårde. Men hvor skal du overnatte? Og hva skal du finne på der? Det har du ikke hatt tid til å planlegge. Dermed blir det til at du stopper ved første og beste hotell, spiser på restauranten på hjørnet og ender opp med å traske rundt i gågaten neste dag. På mandag når du er tilbake på kontoret spør kollegene deg om du fikk med deg utstillingsåpningen som det sto om i avisen, og om du spiste på den spesielle restauranten med hemmelig klubb i kjelleren.
Finn ut mer

SLIK HJELPER COMPANION DEG I FREMTIDEN:

Etter jobb på fredag venter Companion med BMW VISION NEXT 100 på deg. Mens den kjører deg trygt og bekvemt til reisens mål, gir den deg samtidig tips om kunst og kultur det er verd å få med seg, basert på dine preferanser. Før du kommer frem har du planlagt hele helgen. Det er den perfekte starten på en spennende frihelg.
Finn ut mer

HVIS BARE ... JEG HADDE SETT DET FØR.

I dag: Du kjører en malerisk fjellstrekning i Nord-Italia og nyter hver sving. Plutselig ligger det store steiner midt i veien. Med hjertet i halsen står du på bremsen. Bilen stanser rett foran steinene. Du trekker pusten lettet og tenker: det var nære på. Det er på tide å ta en pause.
Finn ut mer

SLIK HJELPER COMPANION DEG I FREMTIDEN:

Ved hjelp av diverse trafikksystemer og kommunikasjon med andre biler vet Companion at det ligger steiner i veien akkurat her. Med informasjon på Head-Up Display kan den advare deg i tide før det oppstår en farlig situasjon. Head-Up Display viser den ideelle omkjøringen rundt steinene. I tillegg sender Companion en melding til trafikkmyndighetene og til andre biler.
Finn ut mer

SETT DEG INN.

SETT DEG INN.

VISER VEI I DAG: 100 YEARS EDITION.

VISER VEI I DAG: 100 YEARS EDITION.

REN LUKSUS: BMW INDIVIDUAL 7-SERIE NEXT 100 YEARS.

REN LUKSUS: BMW INDIVIDUAL 7-SERIE NEXT 100 YEARS.