BMW Firmabil

BMW BUSINESS EDITION.

Din nye firmabil?

Drømmer du om ny firmabil? Eller bruker du privatbilen i tjeneste og samtidig ønsker en driftssikker og miljøvennlig bil? Vi er stolte av å kunne tilby eksklusive utstyrsmodeller med at stort utvalg av motortyper, enten du er på jakt etter el-bil, plug-in hybrid, bensin eller diesel. Vi er opptatt av at du som kunde får oppleve banebrytende teknologi og innovasjoner i kombinasjon med drivstofføkonomi og ren kjøreglede for hver mil du tilbakelegger på veien.

 

En komplett utstyrspakke er nå tilgjengelig på flere av våre modeller. BMW Business Edition inneholder de mest populære utstyrskombinasjoner og er laget for å dekke dine behov i din neste firmabil. Ta kontakt med en BMW-forhandler i ditt distrikt for personlig rådgivning og prøvekjøring!

Visste du forresten at vi har over 100 modeller tilgjengelig med vårt intelligente firehjulsdriftsystem xDrive og at dette gjør oss til størst på firehjulsdrift i Norge?

Les mer
BMW business edition.Din nye firmabil?

OPPDAG BMW BUSINESS EDITION

BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring Business Edition.

Inneholder bl. a. følgende ekstrautstyr: Sportsseter, Lettmetallfelg 18", Ambient Light, Rattvarme, Kupévarmer, Elektrisk utfellbart tilhengerfeste, Adaptive full-LED frontlykter, Ryggekamera, Ekstra 12V uttak, Display key, 2-soners klimaautomatikk, Active Protection, Navigasjonssystem Business.  

Les mer
BMW X1

BMW X1 Business Edition.

Inneholder følgende ekstrautstyr: Sport Line, oppvarmbart ratt, takrails sort, automatisk avblendbart sladrespeil, ryggekamera, lengdejustering av bakseteraden, parkeringssensor (PDC) bak, Cruise Control med bremsefunksjon, lyspakke, LED kjørelys, navigasjonssystem og tilhengerfeste.  

Les mer
BMW X3

BMW X3 Business Edition.

Inneholder bl. a. følgende ekstrautstyr: Sportsseter, Lettmetallfelg 19", Lasteterskel bagasjerom rustfritt stål, Ambient Light, Adaptive full-LED frontlykter, Rattvarme, Kupévarmer, Elektrisk utfellbart tilhengerfeste, LED tåkelys, Display key og Navigasjonssystem Business.

Les mer

Salgskampanjer

BMW Business Edition kan til en hver tid kombineres med gjeldende nasjonale salgskampanjer.

ELEKTRIFISERTE FIRMABILER

BMW i3

BMW i3.

BMW i3 med eDrive elmotor: Strømforbruk i kWh / 100 km ved blandet kjøring*: 15,2 CO₂-utslipp i g/km ved blandet kjøring*: 0

Les mer
BMW 225xe

BMW 225xe.

Kombinasjonen av BMW eDrive og 3-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor gir 224 hk, et CO2-utslipp ved blandet kjøring på 72-62 g/km* og et forbruk på 0,32-0,27 l/mil*.

Les mer
BMW 330e Sedan.

BMW 330e Sedan.

252 hk ren kjøreglede driver den nye BMW 330e Sedan. Plug-in-hybriden er utstyrt med en elmotor og en 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor, en svært effektiv kombinasjon som produserer revolusjonerende drivkraft. OBS: Vil bli tilgjengelig som firmabil etter offisiell markedslansering.

Les mer
530e Plug-in hybrid

BMW 530e Sedan.

Hovedkomponentene er en 4-sylindret bensinmotor på 184 hk med BMW TwinPower turboteknologi, en elmotor på 95 hk og et høyspent litiumionbatteri med en kapasitet på 9,2 kWh. Når bilen kjører med elmotoren, har den en rekkevidde på 45 km*, og topphastigheten er 140 km/t

Les mer
BMW 745e

BMW 745e Sedan.

I nye BMW 745e Sedan sitter fortsatt eksklusiv komfort i høysetet. Samspillet mellom den 6-sylindrede motoren og det toppmoderne høyenergibatteriet gir maksimal effekt, bedre forbrukstall og mulighet til å kjøre kun på elmotoren i hastigheter opptil 140 km/t*.

Les mer
BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e kombinerer det beste fra to verdener, dynamikken og effektiviteten til en elmotor og rekkevidden og komforten til en forbrenningsmotor. Den er en ladbar hybrid-SUV med intelligent teknologi og dynamisk akselerasjon for smidige kjøreopplevelser. Elmotoren har en topphastighet på 135 km/t og en rekkevidde på 50 km. OBS: Vil bli tilgjengelig som firmabil etter offisiell
markedslansering.

Les mer

DIN FIRMABILKONTAKT

Vi gir deg personlig rådgivning ved valg av firmabil. Gå videre via lenken og velg en av alle våre forhandlere.

Les mer
  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.