BMW X4 M-MODELLER.

Fire kraftige og ekstra sportslige BMW X4-modeller.

BMW X4 M COMPETITION.

Dynamiske kjøreytelser og eksklusiv design.
 • 6-sylindret M TwinPower Turbo bensinmotor med toppytelse
 • M xDrive med aktiv M differensial og 8-trinns M automatgirkasse med Drivelogic
 • Eksklusive designelementer og utstyr
 • 375 kW / 510 hk, 600 Nm, 0–100 km/t på 4,1 sek
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic.

BMW X4 M.

Kjøredynamikk på høyeste nivå.
 • 6-sylindret M TwinPower Turbo bensinmotor med toppytelse
 • M xDrive med aktiv M differensial
 • 8-trinns M automatgirkasse med Drivelogic
 • 353 kW / 480 hk, 600 Nm, 0–100 km/t på 4,2 sek
Utvendig design på BMW X4 M i alpinhvitt.

BMW X4 M40i.

Balansert ytelse og praktiske egenskaper.
 • 6-sylindret M TwinPower Turbo bensinmotor
 • BMW xDrive
 • 8-trinns automatgirkasse
 • 260 kW / 354 hk, 500 Nm, 0–100 km/t på 4,8 sek
Utvendig design på BMW X4 M40i i safirsort metallic.

BMW X4 M40d.

Kompromissløs kraft og drivstofføkonomi.
 • 6-sylindret M TwinPower Turbo dieselmotor
 • BMW xDrive
 • 8-trinns automatgirkasse
 • 240 kW / 326 hk, 680 Nm, 0–100 km/t på 4,9 sek
Utvendig design på BMW X4 M40d i phytonicblå metallic.
 • BMW X4 M COMPETITION.
 • BMW X4 M.
 • BMW X4 M40i.
 • BMW X4 M40d.

BMW X4 M COMPETITION OG BMW X4 M.

Ytelser.

Komponentene i drivlinjen og understellet på begge modellene vitner om motorsportstradisjonen til BMW M. Sammen med bilens X-egenskaper sørger de for M-kjøreglede på alle typer vei.

Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic som kjører, sett skrått bakfra.
BMW X4 M og BMW X4 M Competition med 6-sylindret M TwinPower Turbo bensinmotor med toppytelse.

6-sylindret M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor med toppytelse.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og fet motorlyd. Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og to turboladere gir en effekt på 353 kW (480 hk). Competition-modellen har en effekt på hele 375 kW (510 hk).
Motoren til BMW X4 M og BMW X4 M Competition med M Carbon-stag.

M Carbon-stag.

M Carbon-staget gjør fremre del av bilen stivere og bidrar til mer presis styring og høyere retningsstabilitet. Komponenten av karbonfiberforsterket plast holder høy kvalitet, er ekstra lett og skaper motorsportsstemning når panseret er åpent.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic, nærbilde av hekk med spesielt M understell sett fra siden.

Spesielt M understell.

Det spesielle M understellet gir bilen mer utpregede dynamiske kjøreegenskaper. I tillegg til de tre kjøremodiene COMFORT, SPORT og SPORT+ kan du velge mellom tre innstillinger for den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) for å tilpasse stabiliseringen av bilen til kjørestilen din.
Kupeen til BMW X4 M og BMW X4 M Competition med kontrolldisplay og M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive med aktiv M differensial garanterer maksimalt veigrep og maksimal kjøredynamikk ved sportslig kjøring og i hverdagen. Den spesielle M-teknologien gjør bilen presis og stabil på alle underlag, selv ved kraftig akselerasjon ut av krappe svinger.
Kupeen til BMW X4 M og BMW X4 M Competition med M velgerspak og 8-trinns M automatgirkasse.

8-trinns M automatgirkasse.

Den 8-trinns M automatgirkassen med Drivelogic har flere giringsmuligheter fra ekstremt sportslig og dynamisk til komfortabel og økonomisk. Du kan gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet eller la girkassen gire automatisk i automatmodus.
Førerplassen i BMW X4 M Competition og BMW X4 M med M skinnratt og M Servotronic.

M Servotronic.

M Servotronic leverer passende styremoment i alle situasjoner ved å tilpasse styrekraften optimalt i forhold til bilens hastighet. Det gir en direkte og presis styrefølelse uansett hastighet. Systemet er M-tilpasset og har tre konfigurasjoner som du kan velge mellom med et tastetrykk.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic, M lettmetallfelg med M komposittbremser.

M komposittbremser.

Takket være ulike materialer har M komposittbremser fremragende retardasjonsverdier, høy stabilitet og lang levetid. De har også lavere vekt som bidrar til bedre smidighet, dynamikk og akselerasjon. Bremsekalipere i blå metallic med M-logo kjennetegner de effektive M-bremsene. Den spesifikke konstruksjonen kan føre til midlertidige lyder som høres enkeltvis etter langvarig, lav eller ekstremt høy belastning og forsvinner igjen etter kort tid. For å unngå funksjonsstøy lønner det seg å belaste bremsen regelmessig med noen kraftige oppbremsinger. Hvis bremseskivene er våte, kan bremseanlegget bremses tørt for å hindre støy. Funksjonsstøy har ingen innflytelse på effekten, driftssikkerheten og stabiliteten til bremsen.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic, M sportseksosanlegg og diffusor i karbonfiber sett bakfra.

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget påvirker motorlyden ved hjelp av den integrerte eksosspjeldteknikken. Når kjøremodusene SPORT og SPORT+ velges med motorens kjøredynamikktast, blir motorlyden mer intens, mens modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskré lyd.

BMW X4 M COMPETITION.

Design.

Kraftfulle proporsjoner, en dynamisk skrånende coupéprofil og M designelementer i høyglanset sort som er perfekt tilpasset hverandre, gjør at BMW X4 M Competition utstråler høy ytelse. Kupeen har en sportslig stil med eksklusive detaljer.

Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic sett skrått fra siden.
Utvendig design på fronten til BMW X4 M Competition i torontorød metallic med M grill i høyglanset sort.

M grill.

Den kraftige M grillen i høyglanset sort med modellbetegnelse dominerer frontens dynamiske M-design. Doble ribber i høyglanset sort gjenspeiler den karakteristiske dobbeltekedesignen til M lettmetallfelgene. M grillen uttrykker bilens sportslige egenskaper og gir en pekepinn på de enorme kreftene som venter på å slippe løs.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic, nærbilde av hekk med hekkspoiler i karbonfiber og X4 M Competition-signatur.

X4 M Competition-signatur.

Den sorte X4 M Competition-signaturen bak på bilen avslører bilens dynamiske kjøreegenskaper.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic med M gjelle i høyglanset sort med modellbetegnelse.

M gjeller.

M gjeller med modellbetegnelse og tredimensjonal design fremhever bilens sportslige ytelser og unike kjøreopplevelser. De symboliserer M-modellenes tekniske kvalitet og kraftfulle design.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic med M Carbon utvendig designpakke og M sidespeil med speilhus i karbonfiber.

M sidespeil

M sidespeil har optimerte aerodynamiske egenskaper og er en viktig del av den sportslige M-designen. Dobbelprofilen gjør speilene til et designsymbol, samtidig er den et eksempel på produksjonskvaliteten. Det ekstra LED-blinklyset er integrert i et langt, smalt spor.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic med M Carbon utvendig designpakke og M hekkspoiler i karbonfiber.

M hekkspoiler.

M hekkspoileren fremhever den sportslige silhuetten og reduserer uønsket oppdrift merkbart. Det gir bedre marktrykk og dermed bedre veigrep på bakakselen i høye hastigheter, slik at bilen blir mer stabil.
Kupeen til BMW X4 M Competition med M sportsseter i adelaidegrått merinoskinn.

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Designen med belyst M-logo er tilpasset bilens sportslige stil. (De viste sikkerhetsbeltene har planlagt levering fra august 2019.)
Kupeen til BMW X4 M Competition med instrumentpanel med Carbon Fibre interiørlister.

Carbon Fibre interiørlister.

Carbon Fibre interiørlister på instrumentpanel, dører og midtkonsoll med konturlist i krom med perleglansfinish.
Førerplassen i BMW X4 M Competition med M skinnratt med multifunksjonstaster.

M skinnratt.

M skinnratt med dobbeltekedesign har multifunksjonstaster, M-logo, kromdekor og integrert kollisjonspute for føreren. Med rattkrans i sort skinn med fargede kontrastsømmer og tommelstøtter ligger det perfekt i hendene. Du kan tilpasse innstillingene med M Drive-tastene under kjøring.
Kupeen til BMW X4 M Competition med M velgerspak.

M velgerspak.

Ved siden av M-logoen på oversiden av M velgerspaken er vippebryteren for valg av et av de tre Drivelogic-giringsprogrammene. Rett under er P-tasten for parkeringsbremsen. I manuell S-modus kan du gire med velgerspaken, i D-modus skjer giringen automatisk.
Førerplassen i BMW X4 M Competition med spesielt M kombiinstrument.

Spesielt M kombiinstrument.

Det spesielle M kombiinstrumentet viser hastighet, turtall inkl. girskiftlys, tankinnhold og oljetemperatur. I tillegg omfatter det visning av statusen til M kjøredynamikksystemene, styring, understell, motor, Drivelogic og M xDrive. Informasjonsdisplayet har flere innstillingsmuligheter og viser bl.a. utetemperatur og kjørecomputerens funksjoner.
Førerplassen i BMW X4 M Competition med rød start/stopp-knapp.

Start/stopp-knapp.

Den røde start/stopp-knappen i midtkonsollen brukes til å starte motoren etter at du har låst opp bilen. Du bruker den også til å stoppe motoren. Bilnøkkelen registreres automatisk uten at du trenger å sette inn nøkkelen.
Kupeen til BMW X4 M Competition med innstigningslist med Competition-signatur.

Innstigningslister med Competition-signatur.

Innstigningslister med X4 M Competition-signatur møter deg når du åpner fordørene. Signaturen på sorte innlegg i innstigningslistene foran setter et eksklusivt preg på bilen.
Kupeen til BMW X4 M Competition med M sikkerhetsbelter.

M sikkerhetsbelter.

M sikkerhetsbelter* med beltestrammere og beltekraftbegrensere har innvevd dekor i typiske M-farger. De fremhever kvaliteten og det sportslige preget på kupeen. (* Planlagt levering fra august 2019)
Utvendig design på BMW X4 M i alpinhvitt sett skrått fra siden.
Utvendig design på BMW X4 M i alpinhvitt med M grill med kromdetaljer og modellbetegnelse på fronten.
Utvendig design på BMW X4 M i alpinhvitt med 21" M lettmetallfelger i orbitgrått.
Utvendig design på BMW X4 M i alpinhvitt med M gjelle med kromdetaljer og modellbetegnelse.
Utvendig design på BMW X4 M i alpinhvitt med speilhus i bilens farge.
Utvendig design på BMW X4 M i alpinhvitt, nærbilde av modellbetegnelse på hekken.
Utvendig design på BMW X4 M i alpinhvitt med hekk med enderør i krom.
Kupeen til BMW X4 M med sportsseter i sakhiroransje merinoskinn.
Førerplassen i BMW X4 M med M skinnratt med spesielle M-kontrastsømmer.

BMW X4 M.

BMW X4 M har kraftfulle proporsjoner og en markant silhuett med kromdetaljer på grillrammen og gjellene pluss enderør i krom. Maskinerte 21" M lettmetallfelger i orbitgrått understreker det dynamiske utseendet. Kupeen er like sportslig med sportsseter foran trukket i sakhiroransje merinoskinn. De er like behagelige i hverdagen som på banen. Den innvendige designen omfatter også kvalitetsdetaljer som antrasittfarget BMW Individual taktrekk og M skinnratt med spesielle M-kontrastsømmer. (De viste sikkerhetsbeltene har planlagt levering fra august 2019.)

Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic med M Carbon utvendig designpakke og dekor på de ytre luftinntakene og aeroblades i karbonfiber.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic med M Carbon utvendig designpakke med speilhus i karbonfiber.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic med M Carbon utvendig designpakke og M hekkspoiler i karbonfiber.
Utvendig design på BMW X4 M Competition i torontorød metallic med M Carbon utvendig designpakke og hekkdiffusor i karbonfiber.

M Carbon utvendig designpakke.

M Carbon utvendig designpakke* understreker bilens eksklusive, sportslige stil. Dekor på de aerodynamiske elementene i støtfangeren foran, aeroblades, sidespeilhus og hekkdiffusor består av karbonfiberforsterket plast (CFRP). Diffusoren er i én del i hele hekkens bredde og rammer inn enderørene. (* Planlagt levering fra august 2019.)

BMW X4 M40i OG BMW X4 M40d.

Design og kjøredynamikk.

Dynamisk design med eksklusive innvendige og utvendige elementer og teknologi for høy ytelse viser at BMW X4 M40i og BMW X4 M40d har sportslige gener.

Utvendig design på BMW X4 M40i og BMW X4 M40d i safirsort metallic som kjører, sett skrått fra venstre foran med lysstriper.
Utvendig design på BMW X4 M40i og BMW X4 M40d i safirsort metallic sett skrått fra høyre foran.

Eksklusiv design.

Eksklusive innvendige og utvendige designelementer fremhever de dynamiske kjøreegenskapene til BMW X4 M40i og BMW X4 M40d. De inkluderer blant annet store luftinntak, grillramme, -ribber og speilhus i ceriumgrått, sportsseter, M skinnratt med girhendler og M40i-signatur på instrumentene, innstigningslistene og hekken.
Førerplassen i BMW X4 M40i og BMW X4 M40d med M skinnratt.

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
Kupeen til BMW X4 M40i og BMW X4 M40d med sportsseter foran.

Sportsseter foran.

Sportssetene foran har mange manuelle justeringsmuligheter, blant annet av seteryggbredden, setelengden samt seterygg- og setevinkelen. Høyere vanger på setet og seteryggen og mer definerte sidevanger gir god ergonomi og sidestøtte.
Utvendig design på BMW X4 M40i og BMW X4 M40d i safirsort metallic med front med M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke understreker bilens sportslige utseende og endrer luftstrømmen. Den inneholder et frontskjørt med større luftinntak, spesielle sideskjørt og hekkskjørt med diffusorinnsats. Enderørene er i krom.
Utvendig design på BMW X4 M40i og BMW X4 M40d i safirsort metallic med enderør i sort krom.

Enderør i sort krom.

De spesielle enderørene i sort krom på hver side er et synlig og hørbart bevis på bilens sportslige ytelse.
Utvendig design på BMW X4 M40i i safirsort metallic som kjører, sett skrått bakfra med lysstriper.

Kjøredynamikk og smidighet.

BMW X4 M40i og BMW X4 M40d er ekstra presise og smidige. En omfattende avstemming av understellet, spesifikk avstemming av den variable sportsstyringen, de standard M sportsbremsene og BMW xDrive med prioritert fordeling til bakhjulene øker de dynamiske egenskapene i tverr- og langsgående retning og garanterer intens kjøreglede.
Utvendig design på BMW X4 M40i og BMW X4 M40d i safirsort metallic som kjører, sett skrått fra siden med roterende lettmetallfelger.

Adaptivt M sportsunderstell.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
Utvendig design på BMW X4 M40i og BMW X4 M40d i safirsort metallic med lettmetallfelg med M sportsbremser.

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og 2-stemplers kalipere bak i mørkeblått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
Utvendig design på BMW X4 M40i og BMW X4 M40d i safirsort metallic med hekk med M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget påvirker motorlyden ved hjelp av den valgte kjøremodusen og den integrerte eksosspjeldteknikken. Når kjøremodiene SPORT og SPORT+ velges med Driving experience-knappen, blir motorlyden mer intens, mens modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskré lyd.
Kupeen til BMW X4 M40i og BMW X4 M40d med velgerspak og 8-trinns sports-automatgirkasse.

Sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.
Førerplassen i BMW X4 M40i og BMW X4 M40d med M skinnratt og variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

M TWINPOWER TURBO BENSINMOTOR.

BMW X4 M40i med 6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren i BMW X4 M40i byr på imponerende dynamikk og ytelser sammen med 8-trinns sports-automatgirkassen. Med TwinScroll turboladere, Valvetronic variabel ventilstyring og High Precision Injection direkte høytrykksinnsprøytning leverer den 260 kW (354 hk) og har et maksimalt dreiemoment på 500 Nm.

M TWINPOWER TURBO DIESELMOTOR.

BMW X4 M40d med 6-sylindret M TwinPower Turbo dieselmotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo dieselmotoren i BMW X4 M40d har høy effekt og energiutnyttelse. Den lette motoren har to TwinScroll turboladere med variabel turbingeometri og common-rail-direkteinnsprøytning. Det gir en effekt på 240 kW (326 hk) og et dreiemoment på 680 Nm. Dette gir bilen svært dynamiske kjøreegenskaper.

BMW X4 M-MODELLER.

Førerassistentsystemer og tilkoblingsmuligheter.

Med fokus på det viktige. Med innovative førerassistentsystemer, komfortfunksjoner og tilkoblingsmuligheter i kupeen er BMW X4 M-modellene stappfulle av toppmoderne teknologi.

BMW X4 M-modeller med kontrolldisplay med Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus gir økt komfort og sikkerhet i monotone og uoversiktlige situasjoner, som køer, saktegående trafikk og lange kjøreturer i byen, på landevei eller motorvei, i kryss og ved skifte av kjørefelt.
BMW X4 M-modeller med kontrolldisplay med parkeringsassistent Plus.

Parking Assistent Plus.

Utstyrspakken Parking Assistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere. Den omfatter Surround View inkl. Top View, PDC, parkeringshjelp på siden, nødbremsfunksjonen Active PDC og parkeringsassistent med linjer i lengderetningen som parkerer bilen automatisk, både parallelt med og på tvers av veibanen.
BMW X4 M-modeller med BMW Connected og kvinne med lysende globus i hånden.

BMW Connected.

På nett med din BMW. BMW Connected-appen er en digital assistent som hjelper deg også før kjøreturen. Den gir deg tilgang til bilen med smarttelefonen, en kompatibel smartklokke, Amazon Echo eller Google Assistant. Du kan bruke den til å sende reisemål til navigasjonssystemet eller få påminnelser om avtaler, slik at du kommer frem i tide.
BMW X4 M og BMW X4 M Competition med BMW Head-Up Display med spesiell M-visning.

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet og, utstyrsavhengig, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises. I BMW X4 M og BMW X4 M Competition har BMW Head-Up Display i tillegg en spesiell M-visning (se bildet).
BMW X4 M-modeller med kontrolldisplay med navigasjonssystem Professional.

Navigasjonssystem Professional.

Navigasjonssystem Professional inkludert 10,25-tommers LCD-fargeskjerm og BMW Professional radio med DVD-spiller har en minnekapasitet på 20 GB, f.eks. til lydfiler. Funksjonene betjenes intuitivt med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon og syv favorittaster eller med berøringsskjermen.

Technical data

Velg modell

Vekt

Vekt uten last i kg 2 070
Maks vekt i kg 2 500
Tillatt last i kg 505
Tillatt aksellast foran/bak i kg 1 185 / 1 425
Tillatt ubremset tilhengerlast / trekkbar last i kg 750 / 100
Tillatt bremset tilhengerlast opp til 12 % / 8 % helning i kg 2 400 / 2 400
Bagasjeromskapasitet min. -maks i l 525 - 1430

Målinger

Lengde/bredde/høyde 4 758 / 1 927 / 1 620
Bredde inkl. speil (fører / passasjerside) i mm 2138 (1080 / 1058)
Akselavstand i mm/Svingradius i m 2 864 / 12,6

Felger

Dekk foran 255/40ZR21
Dekk bak 265/40ZR21
Felg, foran 9.5J21EH2
Felg, bak 10J21EH2

Motor

Sylindre/ Ventiler per sylinder 6 / 4
Teknisk kapasitet i cm³ 2 993
Slag/boring i mm 90 / 84
Effekt på forbrenningsmotoren i kW (hk) 375 (510) / 6250
Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min 600 / 2700-5950
Kompresjon:1 9,3

Ytelse

Topphastighet (km/h) 250
Akselerasjon (sek 0-100 km/h) 4,1

Forbruk

Kombinert i l/100km 11,5 - 11,2
Tankinnhold i l 65
EU utslipp standard Euro 6d-ISC-FCM

CO₂-utslipp

Kombinert i g/km 263 - 256

Sammenligne kjøretøy

Fuel consumption and CO2 emissions.

BMW X4 M:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 239

BMW X4 M Competition:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 239

BMW X4 M40i:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 9.1–9.0
CO2 emissions in g/km (combined): 206–205

BMW X4 M40d:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 6.6–6.4
CO2 emissions in g/km (combined): 173–170


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2.

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.
 

Les mer