BMW Z4 M40i G29 2019 Cabriolet BMW Individual frostgrå metallic sett skrått bakfra

THE Z4

BMW Z4 M40i G29 2019 Cabriolet BMW Individual frostgrå metallic sett skrått bakfra

BMW Z4 M40i: UTSTYR

BMW Z4 M40i Roadster overbeviser i alle henseende. Finn ut om mangfoldet av sportslig designutstyr, ytelsesorienterte teknologier og innovative førerassistent-systemer.

Les mer
THE Z4BMW Z4 M40i: UTSTYR

KJØREDYNAMIKK & DESIGN TIL BMW Z4 M40i.

Spennende ytelse og estetikk.

BMW Z4 M40i viser fra alle perspektiv en estetikk inspirert av Motorsport. BMW-grillen i nettingdesign, den elegante kalesjen og BMW Individual Shadow Line-elementer dominerer bilens dynamiske utseende. En utstråling som oversettes til en pirrende forestilling på gaten. Toppmoderne teknikk samt innovative motor- og understellskomponenter bidrar til imponerende ytelsesverdier og kjøredynamikk utenom det vanlige.

BMW Z4 Roadster G29 2019 Cabriolet BMW Individual frostgrå metallic kjørende, sett skrått forfra
M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor BMW Z4 M40i G29 2019

M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren på 3,0 liter fra den nye BMW EfficientDynamics-motorfamilien kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og en herlig motorlyd. Takket være Dobbel-Vanos, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader, yter den en 250 kW (340 hk) og da med et imponerende maksimalt dreiemoment på hele 500 Nm.
Adaptivt M understell BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellkarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
M sportsdifferensial BMW Z4 M40i G29 2019 Detaljbilde

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
Steptronic sportsgirkasse BMW Z4 M40i G29 2019 Næropptak girspak innvendig kupé

Steptronic sportsgirkasse.

8-trinns sports-automatgirkasse med launch control gir sportslige girskift. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girhendlene eller velgerspaken for en ekstra sportslig kjørestil. I modus SPORT- og SPORT+ og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.
Variabel sportsstyring BMW Z4 G29 2019 Ratt cockpit

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
M sportsbremser BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic sett fra siden, felger

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
Dobbelgrill i nettingdesign BMW Z4 Roadster G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic næropptak Front

BMW nyregrill i nettingdesign.

Avhengig av motor leveres forskjellige BMW-griller i nettingdesign som understreker bilens dynamiske utseende. På grunnversjonen er nettinggitteret i høyglanset sort, på Sport Line og M Sportspakke er det i matt aluminium. Begge har grillramme i krom. Toppmodellen M40i er lett gjenkjennelig på BMW-grillen i ceriumgrått.
Air breather BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic, næropptak

Air breather.

Sammen med air curtain i frontskjørtet, kanaliserer air breather, som er plassert bak de fremre hjulbuene, fartsvinden og sørger for merkbar reduksjon i turbulensen i hjulhusene. Dette reduserer luftmotstanden. Samtidig er de dekorelementer som understreker bilens sportslige stil.
M Aerodynamikkpakke BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic sett fra siden

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med spesielle M frontskjørt, hekkskjørt og sideskjørt i bilens farge med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic gir bilen en ekstra sportslig stil. Komponentene understreker bilens sportslige utseende og forbedrer de aerodynamiske egenskapene.
Enderørsdeksler BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic sett bakfra næropptak

Fritt formede enderørsdeksler.

Fritt formede enderør på høyre og venstre side bak fremhever bilens ytelse.
M sportsseter BMW Z4 M40i G29 2019 Innvendig kupe

M sportsseter.

M sportsseter foran med integrerte hodestøtter har dype sitteflater og høye sete- og ryggvanger som gir god sidestøtte selv i krappe svinger. Forsetene har integrert justering av seteryggbredden, slik at du og passasjeren i det andre forsetet kan tilpasse setene etter kroppsstørrelsen.
M Skinnratt BMW Z4 M40i G29 2019 Cockpit

M skinnratt.

M skinnratt med multifunksjonstaster og M-logo har sportslig 3-ekers design. Rattkransen i sort nappaskinn med tommelstøtter gir en direkte styrerespons og en sportslig kjøreopplevelse.

FØRERASSISTENTSYSTEMENE TIL BMW Z4 M40i.

Digitale tjenester og intelligente førerassistentsystemer.

BMW Z4 Roadster gir føreren tilgang til en rekke intelligente assistentsystemer. Innovativ teknologi, fra parkeringsassistenten til den personlige stemmestyringen, øker komforten og sikkerheten når du kjører. Samtidig åpner de muligheten for delvis automatisert kjøring i noen situasjoner.

Driving Assistant BMW Z4 M40i G29 2019 Kamera næropptak

Driving Assistant.

Sikkerhetspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserte systemene frontkollisjonsvarsling med bremsefunksjon, Speed Limit Assist inkludert Speed Limit Info med visning av forbikjøringsforbud og proaktiv funksjon samt Lane Departure Warning. I tillegg inneholder den det radarbaserte utstyret varsling om kryssende trafikk bak, Lane Change Warning og varsling om påkjørsel bakfra.
Parkeringsassistent BMW Z4 M40i G29 2019 Kontrolldisplay

Parking Assistant.

Parking Assistant gjør det enklere å parkere bilen. Ryggekameraet gir bedre sikt bakover. Active park distance control gir bedre beskyttelse mot skader ved parkering. Parking Assistant parkerer bilen automatisk og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen.
Aktiv Cruise Control BMW Z4 M40i G29 2019 næropptak ratt

Aktiv Cruise Control.

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon holder (i hastighetsområdet 30 til 160 km/t) automatisk avstanden til kjøretøyet foran inkludert å stanse og kjøre videre i kø. Speed Limit Assist gjør det mulig å overføre fartsgrenser til cruise control. Frontkollisjonsvarsel med bremsefunksjon reagerer på biler som står i ro, fotgjengere og syklister.
BMW Head-Up Display BMW Z4 G29 2019

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet og, utstyrsavhengig, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningsinformasjon vises.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i G29 2019 Kontrollisplay

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?“ Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant (språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk) kan du kommunisere med din BMW på en ny og enkel måte. Den gjenkjenner deg, lærer, slik at den blir stadig bedre, og hjelper deg i alle situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.