BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic sett skrått forfra kjørende foran fjellandskap
DrivstofftypeBensin

THE Z4

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic sett skrått forfra kjørende foran fjellandskap

BMW Z4 M40i ROADSTER

DrivstofftypeBensin
THE Z4BMW Z4 M40i ROADSTER

Åpen, flat og tunet for Performance. Med sin brede front, store felger, langstrakte panser og mange detaljer inspirert av motorsport, viser BMW Z4 M40i Roadster seg som en pulsakselerator allerede ved første øyekast. På veien utfolder den sin sportslige karakter på hele linjen: En kraftig roadster som inspirerer med sin smidighet og som sikrer ren kjøreglede i hvert øyeblikk.

Les mer

BYGG DIN EGEN BMW BMW Z4 ROADSTER M40i

UTVENDIG OG INNVENDIG DESIGN TIL BMW Z4 M40i ROADSTER.

Vekker begeistring.

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic, kjørende, sett skrått forfra
Dobbelgrill i nettingdesign BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic næropptak Front

BMW nyregrill i nettingdesign.

Avhengig av motor leveres forskjellige BMW-griller i nettingdesign som understreker bilens dynamiske utseende. På grunnversjonen er nettinggitteret i høyglanset sort, på Sport Line og M Sportspakke er det i matt aluminium. Begge har grillramme i krom. Toppmodellen M40i er lett gjenkjennelig på BMW-grillen i ceriumgrått.
Air Breather BMW Z4 Roadster M40i G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic, næropptak

Air breather.

Sammen med air curtain i frontskjørtet, kanaliserer air breather, som er plassert bak de fremre hjulbuene, fartsvinden og sørger for merkbar reduksjon i turbulensen i hjulhusene. Dette reduserer luftmotstanden. Samtidig er de dekorelementer som understreker bilens sportslige stil.
M Aerodynamikkpakke BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic sett fra siden

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med spesielle M frontskjørt, hekkskjørt og sideskjørt i bilens farge med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic gir bilen en ekstra sportslig stil. Komponentene understreker bilens sportslige utseende og forbedrer de aerodynamiske egenskapene.
Enderørsdeksler BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic sett bakfra næropptak

Fritt formede enderørsdeksler.

Fritt formede enderør på høyre og venstre side bak fremhever bilens ytelse.
M sportsseter BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 kupé

M sportsseter.

M sportsseter foran med integrerte hodestøtter har dype sitteflater og høye sete- og ryggvanger som gir god sidestøtte selv i krappe svinger. I tillegg kan førersetet og passasjersetet, avhengig av utstyret, tilpasses individuelt til kroppsstørrelsen takket være den integrerte justeringen av seteryggbredden.
M skinnratt BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Cockpit

M skinnratt.

M skinnratt med multifunksjonstaster og M-logo har sportslig 3-ekers design. Rattkransen i sort nappaskinn med tommelstøtter gir en direkte styrerespons og en sportslig kjøreopplevelse.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW Z4 M40i ROADSTER.

Slipp løs ambisjonen.

Ingen utfordring er for stor BMW Z4 M40i Roadster beviser i enhver situasjon sitt sportslige opphav. Toppmoderne teknikk, lavt understell og gjennomført lav vekt betyr imponerende ytelsesverdier og kjøredynamikk utenom det vanlige.

M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor BMW Z4 Roadster M40i G29 2019

6-sylindret M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

En topp sportsbil som formidler ren kjøreglede: Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant M motorlyd. Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader sørger for en fremragende effekt.
Adaptivt M understell BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellkarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
M sportsdifferensial BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Detaljbilde

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
Steptronic Sport-girkasse BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Næropptak girspak kupé

Steptronic sportsgirkasse.

8-trinns sports-automatgirkasse med launch control gir sportslige girskift. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girhendlene eller velgerspaken for en ekstra sportslig kjørestil. I modus SPORT- og SPORT+ og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.
Variabel sportsstyring BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Ratt cockpit

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
M sportsbremser BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual frostgrå metallic sett fra siden, felger

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.

FØRERASSISTANSESYSTEMENE TIL BMW Z4 M40i ROADSTER.

Digitale tjenester og intelligente førerassistansesystemer.

BMW Z4 M40i Roadster gir føreren tilgang til en rekke intelligente assistansesystemer. Innovativ teknologi, fra parkeringsassistenten til den personlige stemmestyringen, øker komforten og sikkerheten når du kjører. Samtidig åpner de muligheten for delvis automatisert kjøring i noen situasjoner.

BMW Operating System 7 BMW Z4 M40i Roadster G29

BMW Operating System 7.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7 legger til rette for en enda enklere betjening av kjøretøyets funksjoner f.eks. med stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-styring. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Slik er det nå mulig å velge app-menyen direkte.
Finn ut mer
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 kontrollisplay

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.

 

*Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk

Connected Music BMW Z4 Roadster G29

Connected Music.

Lytt til din favorittmusikk uansett hvor du befinner deg. Velg klassisk på motorveien, jazz i køtrafikken og pop mens du cruiser. Med Connected Music med Spotify kan du streame millioner av sanger ubegrenset og direkte via det innebygde SIM-kortet i kjøretøyet via BMW-musikkpartneren Spotify.
Finn ut mer

TEKNISKE DATA FOR BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

250 (340) / 5000-6500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

4,5

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km: 

7,9 - 8

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

181 - 183

BMW Z4 M40i Roadster (G29) Sett fra siden

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:

  • Kontroll av bilen ved service
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW TeleServices
BMW Mobile Care

BMW Veihjelp.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Veihjelp er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.

Finn ut mer om BMW Veihjelp.