KJØR LENGER MED STRØM OG KRAFT.

Rekkevidde, lading og energiutnyttelse i nye BMW i3.

KJØR LENGER MED STRØM OG KRAFT.

Rekkevidde, lading og energiutnyttelse i nye BMW i3.

KJØR LENGER MED STRØM OG KRAFT.Rekkevidde, lading og energiutnyttelse i nye BMW i3.

BMW i3 har alt som trengs for å takle den moderne hverdagen uten en lyd. Batteriet kan lades inntil 80 prosent på ca. 42 minutter ved en hurtigladestasjon. Den intelligente energistyringen gjør den fleksibel med effektiv energiutnyttelse både på korte og lange strekninger.

BMW i

LAD RASKT OG ENKELT OVERALT.

De intelligente lademulighetene til BMW i3 gjør det enkelt og komfortabelt å lade bilen. De digitale tjenestene gir bedre oversikt over ladeprosessen enn før, uansett om du lader hjemme eller ute.

 • Lading hjemme

  Hjemme kan du lade BMW i3 raskt og enkelt til 80 prosent på under tre timer med BMW i-Wallbox, BMW i-Wallbox Plus eller BMW i-Wallbox Connect. Det er den trefasede ladeeffekten til den nye BMW i-Wallbox* på inntil 11 kW for BMW i3 som gjør dette mulig. BMW i-Wallbox kan monteres av kvalifiserte elektrikere fra BMW i-installasjonsservice. Du har også muligheten til å bruke grønn strøm og egenprodusert solcellestrøm til bærekraftig lading.

  * Wallbox har en ladeeffekt på inntil 22 kW.

 • BMW Digital Charging Service

  Med BMW Digital Charging Service (DCS) lades bilen automatisk når strømprisen er gunstig. Det er billigere og lar deg bruke fornybar energi. DCS styrer ladingen automatisk og sørger for at bilen er fulladet til ønsket avreisetidspunkt. Enda mer bærekraftig er det å lade bilen med BMW i-Wallbox Connect og egenprodusert strøm fra eget solcelleanlegg. DCS sikrer bruk av energi fra fornybare kilder, og gjør det enkelt for deg å følge med. Med BMW Connected-appen bruker du DCS enkelt med smarttelefonen eller nettbrettet. I BMW-ladeportalen får du i tillegg oversikt over pågående lading og hvor mye som allerede er ladet, og du kan laste ned ladehistorikken.

 • Lading mens du er på farten

  Det er mange grunner til å kjøre en tur med BMW i3 – og mange muligheter til å lade den når du er på farten. Det er praktisk at BMW i3 kan lades både fra offentlige ladestasjoner med vekselstrøm (AC) og med likestrøm (DC). Det gir deg flere muligheter og gjør det mulig å lade bilen fort. På en offentlig DC-ladestasjon overføres energien til bilens høyspentbatteri med en konstant strømstyrke. På den måten lades BMW i3 til 80 prosent på 42 minutter. Du kan også lade BMW i3 til inntil 80 prosent på under tre timer fra en AC-ladestasjon. Offentlige AC-ladestasjoner egner seg spesielt godt til lading når bilen står parkert over lengre tid, f.eks. når du handler.

NETTILGANG OG FØRERASSISTENTSYSTEMER.