KJØR MED NULL UTSLIPP.

Rekkevidde, lading og energiutnyttelse i den nye BMW i3 og den nye BMW i3s.

KJØR MED NULL UTSLIPP.

Rekkevidde, lading og energiutnyttelse i den nye BMW i3 og den nye BMW i3s.

KJØR MED NULL UTSLIPP.Rekkevidde, lading og energiutnyttelse i den nye BMW i3 og den nye BMW i3s.

BMW i3 har alt som trengs for å takle den moderne hverdagen uten en lyd. Batteriet kan lades inntil 80 prosent på ca. 45 minutter ved en hurtigladestasjon. Den intelligente energistyringen gjør den fleksibel med effektiv energiutnyttelse både på korte og lange strekninger.

Finn ut mer
BMW i

STERKERE, LENGRE OG BREDERE.

BMW i3 har fått lengre rekkevidde: 359 kilometer (NEDC, 2). Det nye kraftige batteriet forsyner elmotoren med mer strøm, og du kan nyte den elektriske kjøregleden lenger.

LAD RASKT OG ENKELT OVERALT.

Hjemme kan du lade BMW i3 raskt og enkelt til 80 prosent på ca. tre timer med BMW i-Wallbox, BMW i-Wallbox Plus eller BMW i-Wallbox Connect. Det er den trefasede ladeeffekten til den nye BMW i-Wallbox* på inntil 11 kW for BMW i3 som gjør dette mulig. BMW i-Wallbox kan monteres av kvalifiserte elektrikere fra BMW i-installasjonsservice. Du har også muligheten til å bruke grønn strøm og egenprodusert solcellestrøm til bærekraftig lading.

* Wallbox har en ladeeffekt på inntil 22 kW.

 • Lading hjemme

  Hjemme kan du lade BMW i3 raskt og enkelt til 80 prosent på under tre timer med BMW i-Wallbox, BMW i-Wallbox Plus eller BMW i-Wallbox Connect. Det er den trefasede ladeeffekten til den nye BMW i-Wallbox* på inntil 11 kW for BMW i3 som gjør dette mulig. BMW i-Wallbox kan monteres av kvalifiserte elektrikere fra BMW i-installasjonsservice. Du har også muligheten til å bruke grønn strøm og egenprodusert solcellestrøm til bærekraftig lading.

  * Wallbox har en ladeeffekt på inntil 22 kW.

 • BMW Digital Charging Service

  Med BMW Digital Charging Service (DCS) lades bilen automatisk når strømprisen er gunstig. Det er billigere og lar deg bruke fornybar energi. DCS styrer ladingen automatisk og sørger for at bilen er fulladet til ønsket avreisetidspunkt. Enda mer bærekraftig er det å lade bilen med BMW i-Wallbox Connect og egenprodusert strøm fra eget solcelleanlegg. DCS sikrer bruk av energi fra fornybare kilder, og gjør det enkelt for deg å følge med. Med BMW Connected-appen bruker du DCS enkelt med smarttelefonen eller nettbrettet. I BMW-ladeportalen får du i tillegg oversikt over pågående lading og hvor mye som allerede er ladet, og du kan laste ned ladehistorikken.

 • Lading mens du er på farten

  Det er mange grunner til å kjøre en tur med BMW i3 – og mange muligheter til å lade den når du er på farten. Det er praktisk at BMW i3 kan lades både fra offentlige ladestasjoner med vekselstrøm (AC) og med likestrøm (DC). Det gir deg flere muligheter og gjør det mulig å lade bilen fort. På en offentlig DC-ladestasjon overføres energien til bilens høyenergibatteri med en konstant strømstyrke. På den måten lades BMW i3 til 80 prosent på ca. 45 minutter. Du kan også lade BMW i3 til inntil 80 prosent på ca. tre timer fra en AC-ladestasjon. Offentlige AC-ladestasjoner egner seg spesielt godt til lading når bilen står parkert over lengre tid, f.eks. når du handler.

NETTILGANG OG FØRERASSISTENTSYSTEMER.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (2), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  (4) Rekkevidden er basert på WLTP-testsyklusen, avhengig av valgt dekkdimensjon og utstyrsnivå.

  (5) Verdier basert på BMWs rekkeviddemålinger i vanlig bruk ved bykjøring, en utetemperatur på 20 °C, varmeapparat/klimaanlegg, forhåndstemperering og COMFORT-kjøremodus.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.