BMW Vision Neue Klasse Family

NEUE KLASSE

INN I EN NY ÆRA.

VÅG DEG INN I FRAMTIDEN. MED KJØREGLEDE.

Med Neue Klasse tenker vi nytt om mobilitet. Og setter menneskene i sentrum. Hvordan kommer vil til å kjøre i framtiden? Hvilke ønsker har vi om neste generasjoners bil? Resultatet er en omgivelse full av nyskapende teknologi som beriker kjøreopplevelsen. Derfor lurer vi på hvilke krav fremtiden har til oss. Finn ut mer om design, teknologi og de helelektriske, effektive drivkonseptene til Neue Klasse.

Design BMW Vision Neue Klasse Family

DESIGNEN TIL EN NY TID.

Progressiv og likevel tidløs. Tydelig og likevel elegant. Redusert til det vesentligste – og likevel typisk BMW. Neue Klasse design viser hvordan mobilitet kan se ut i framtiden. Presise linjer møter romslige flater i eksteriøret. Kupéen er innbydende med komfortabel plass og digitale teknologier.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse Family

LIKE DIGITALT SOM EMOSJONELT.

Virtuelle og virkelige verdener smelter sammen i kupéen takket være det nye betjeningssystemet BMW iDrive. Digitale funksjoner gjør opplevelsen helt ny. Førerorientert, individualisert og tilpasset nettopp deg – akkurat slik du vil ha det.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse Family

HELT ELEKTRISK, FULL AV KOMFORT OG KJØREGLEDE.

Framtiden er elektrisk. Og mer komfortabel enn noen gang før. Takket være 30 prosent lengre rekkevidde, 30 prosent raskere lading og 25 prosent høye effektivitet. Med sjette generasjons BMW eDrive-drivverk blir kjøreturen problemfri og framtidssikker.

VISION NEUE KLASSE.

INNOVATIV. ALLEREDE UNDER PRODUKSJONEN.

Med den Neue Klasse blir det også skrevet et nytt kapittel produksjonshistorie. BMW-gruppens fabrikk i Debrecen i Ungarn er planlagt og utviklet som iFACTORY. Når produksjonen av den nye klassen begynner i 2025, kommer dette til å være verdens første produksjonsanlegg for bil som bare drives med fossilfri energi.

OPPDAG VÅRE ELEKTRISKE BMW-MODELLER ALLEREDE I DAG.