MOBILITET PÅ NYE VEIER OG I ALLE KANALER.

Tilkoblingsmuligheter og førerassistentsystemer i nye BMW i3.

MOBILITET PÅ NYE VEIER OG I ALLE KANALER.Tilkoblingsmuligheter og førerassistentsystemer i nye BMW i3.

Hold deg oppdatert når du er på farten. BMW i3 hjelper deg med en rekke digitale tjenester og førerassistentsystemer. Den byr på de beste tilkoblingsmulighetene i sin klasse. Det betyr at den byr på høyere komfort og sikkerhet enn noen andre.

Finn ut mer

BMW CONNECTED ØKER DEN ELEKTRISKE KJØREGLEDEN I HVERDAGEN.

På nett med din BMW. BMW Connected-appen er en digital assistent som hjelper deg før og under kjøring. Den gir deg tilgang til bilen med smarttelefonen, en kompatibel smartklokke eller Amazon Echo. Du kan bruke den til å sende reisemål til navigasjonssystemet eller få påminnelser om avtaler, slik at du komme frem i tide.

 • BMW Connected+

  BMW Connected+ knytter sammen din BMW og smarttelefonen. Du tilpasse funksjonene i BMW Connected-appen og bruke den i og utenfor bilen. Du kan dele reiseinformasjon med venner, bli ledet helt frem til døren ved målet eller styre smarthuset fra bilen. Abonnementet varer ett år.

 • Fleksibel BackEnd: Open Mobility Cloud

  Open Mobility Cloud danner grunnlaget for de tilpassede BMW Connected-tjenestene. Den fleksible arkitekturen er basert på de integrerte verktøyene og teknologien bak Microsoft Cloud og dataplattformen Azure. Det kraftige systemet kan behandle og presentere data og informasjon fra ulike kilder. Den fleksible plattformen gjør det mulig å koble til flere digitale berøringspunkter i fremtiden, f.eks. nye smarttelefoner, smartklokker, nettbrett osv. eller nye tjenester fra partnere. Med BMW Connected+ er det nå også mulig å koble bilen til Open Mobility Cloud, slik at den blir et digitalt berøringspunkt. Dermed blir integrasjonen av de digitale tjenestene i bilen raskere og mer fleksibel.

 • Trådløs lading av telefon

  Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og ekstra USB-porter. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office og forberedelse for WiFi-hotspot.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

Alexa, sett te på handlelista, eller Alexa, spill en sang av Pink. Amazon Alexa Car Integration gjør det mulig å bruke stemmestyringen i bilen, akkurat som hjemme. Alexa gir visuell tilbakemelding på kontrolldisplayet i bilen.

Stemmestyringen leveres i utvalgte land.

CONTROL MY HOME.

CONTROL MY HOME.

Husket jeg å slå av lyset og klimaanlegget? Med Control my Home trenger du ikke bekymre deg for det, for du kan styre de viktigste smarthusfunksjonene fra kontrolldisplayet i din BMW. I tillegg har du oversikt over viktig informasjon om smarthuset. Avtalen løper over tre år.

AVSLAPPET MOBILITET.

PLANLEGGINGENS MESTER.

I BMW Connected-appen kan du søke etter nye mål og sende dem til navigasjonssystemet i din BMW. Når du sitter i bilen og har koblet smarttelefonen til bilen via Bluetooth, kan du starte veivisningen med et klikk.

Finn ut mer

STARTKLAR.

Med eDrive Remote Services kan du bruke BMW Connected-appen på smarttelefonen til å sjekke om ladenivået holder til en tur til byen, og finne en ladestasjon der. Du kan også fjernstyre temperaturen, låse bilen, og aktivere lyshornet ved behov. Avtalen løper over tre år.

Finn ut mer

HOLD KONTAKTEN.

Med Share Live Trip Status trenger ingen lure på når du kommer hjem. Du kan sende informasjon om hvor du er, målet og ankomsttid fra bilen eller fra Connected-appen til utvalgte personer. Mottakerne kan følge med på informasjonen om turen live. Abonnementet varer ett år.

Finn ut mer

REN LADEGLEDE.

Med BMW Digital Charging Service (DCS) lades bilen automatisk når strømprisen er lavest. Du sparer på strømmen og kan bruke fornybar energi.

FØRERASSISTENTSYSTEMER MED KOMFORTGARANTI.

Du kan stole på førerassistentsystemene i BMW i3. De gir deg automatisk og pålitelig hjelp, f.eks. når du står i kø, kjører i tett trafikk eller skal parkere. Moderne sikkerhet og komfort sørger for at du kan konsentrere deg om kjøringen.

 • Driving Assistant Plus

  Utstyret driving assistant Plus betyr økt sikkerhet og mer komfort. Det omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, Speed Limit Info, kamerabasert cruise control med Stop & Go-funksjon pluss køassistent.

 • Parkeringsassistent

  Parkeringsassistenten gjør det lettere å lukeparkere parallelt med kjørebanen. Passende luker vises og velges på kontrolldisplayet. Etter at du har satt på blinklyset, stanset bilen og trykt på PDC-tasten, overtar systemet girvalg, styring, gass og bremsing og parkerer bilen helt automatisk.

EKSTRA MOBILITET.

CHARGENOW.

ChargeNow drives av Digital Charging Solutions GmbH som er et heleid datterselskap av BMW. Det er en mobilitetstjeneste som tilbyr ladetjenester når du er på farten, i verdens største og stadig voksende nettverk av offentlige ladestasjoner. Ladestasjonene i ChargeNow-nettverket vises i navigasjonssystemet, i en app og på nettet.

Finn ut mer

PARKNOW.

ParkNow er den innovative digitale parkeringstjenesten fra BMW Group. Med den er det mulig å betale for parkeringen med en app uten billett og kontanter. Med den komfortable start- og stopp-funksjonen med presis avregning per minutt unngår du bøter og betaler ikke for mye.

Finn ut mer

REACHNOW.

ReachNow tilbyr flere mobilitetsløsninger fra BMW Group i USA og Kina.
Finn ut mer

DRIVENOW.

DriveNow er en fleksibel bildelingstjeneste fra BMW Group. Kundene kan reservere og leie kjøretøyer der de trenger dem, når de trenger dem. Tilgjengelige kjøretøyer finnes i DriveNow-appen, på hjemmesiden og på gaten. Det avregnes nøyaktig per minutt.

Finn ut mer

BÆREKRAFTIGE LØSNINGER.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.


  Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.