BMW 8er Gran Coupé, sett fra siden i fart, Inspirerer

THE 8

BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Når dynamikk møter luksus oppstår noe unikt: BMW 8-serie Gran Coupé er en imponerende sportsbil med fire dører og en sjenerøs plassfølelse. Designet er estetikk i sin mest spennende form. Designet skaper et nytt designspråk for luksuriøse sportsbiler, med sin kraftutfoldelse og imponerende smidighet. Dette kompromissløse sportslige løftet oppfyller BMW 8er Gran Coupé med sine temperamentsfulle motorer på hver kjørte meter asfalt. Så fort den temperamentsfulle motoren kommer opp i turtall, så stiger også passasjerenes puls. I alle fire seter - i en uimotståelig eksklusiv og samtidig imponerende sportslig atmosfære.

Les mer
THE 8BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

SPORTSLIGHET I NYESTE TOPPFORM

Høydepunktene til BMW 8-serie Gran Coupé.

BMW 8-serie Gran Coupé: Design

SPORTSLIG UTEN KOMPROMISSER

UTVENDIG DESIGN PÅ BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Dynamisk sportscoupé med karakter: Stylingen av BMW 8-serie Gran Coupé med sin imponerende estetikk gir en ny tolkning av den luksuriøse sportsbilen. Fra den atletiske fronten via den flytende coupé-profilen til den markert formede bakenden: Dette flotte designet med sine presise konturer og kraftige proporsjoner sørger for spenning fra første øyeblikk.

BMW 8-serie Gran Coupé, Kjøredynamikk

KRAFTFULL SMIDIGHET

SPORTSBIL-YTELSE I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

De kraftige BMW TwinPower Turbo Bensinmotorene til BMW 8-serie Gran Coupé med perfekt tilpassede drivverk og chassis sikrer uforglemmelige kjøreopplevelser. Fordi denne sportsbilen både er rask, kraftig, og særdeles manøvrerbar, reagerer den under alle kjøreforhold helt suverent og har alltid reserver tilgjengelig. Enten det er snakk om bytrafikk, motorvei eller svingete landeveier: BMW 8-serie Gran Coupé har svar på alt - og dette garanterer maksimal kjøreglede.

BMW 8-serie Gran Coupé: Interiør, Design

KJØREGLEDE i FJERDE POTENS

SPORTSLIG KJØRING FOR FIRE PERSONER I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

I BMW 8-serie Gran Coupé kan fire passasjerer nyte den største kjøreglede. Fordi her sitter to baksetepassasjerer på ekstremt komfortable skinnseter, med rikelig plass. Disse gir behagelig sidestøtte også ved dynamisk kjøring i krappe svinger, med høy pulstakt i alle fire seter.

BMW 8-serie Gran Coupé, Panorama glasstak

ROMSLIG ATMOSFÆRE

PLASSFORHOLD I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

I baksetet på 8-serie Gran Coupé har to voksne en imponerende takhøyde og benplass og en sjenerøs romfølelse. Dette garanterer maksimal komfort og perfekt avslapning selv på lange turer. Det valgfrie panoramaglasstaket forsterker denne romopplevelsen og følelsen av frihet ved å gi en lys og behagelig atmosfære og unik utsikt.

BMW 8-serie Gran Coupé er en bilopplevelse i sin mest eksklusive og sportslige form. Her møtes ekstraordinær dynamikk og moderne luksus.
Domagoj Dukec, sjef for BMW design
BMW 8-serie Gran Coupé: Luksussportsbil, Design

FENGENDE ESTETIKK I FJERDE POTENS

FENGENDE ESTETIKK I FJERDE POTENS

BMW 8-serie Gran Coupé er en imponerende firedørs sportsbil, som revolusjonerer stylingen i denne klassen. De muskuløse konturene på panseret gir en forsmak på det imponerende potensialet under. De modellerte linjene i sidepanelene inspirerer på samme måte som den tilhørende coupé-silhuetten. Dette glir over i et markant hekkparti med muskuløse skuldre, som allerede stillestående signaliserer store kraftreserver. Bakvinduet ligger mellom to finner som igjen munner ut i bagasjelokket - en eksklusiv detalj som ellers bare er kjent fra håndlagde biler.
BMW 8-serie Gran Coupé: Luksussportsbil, Design
BMW 8-serie Gran Coupé, Frihet i baksetet

TOTAL BEVEGELSESFRIHET

TOTAL BEVEGELSESFRIHET

BMW 8-serie Gran Coupé har en overraskende romslig bakseteplass, noe man vanligvis ikke forventer i en sportsbil. Lang akselavstand og en hevet taklinje gir en ytterst komfortabel takhøyde og benplass for baksetepassasjerene. Du reiser ikke mer komfortabelt i en luksuriøs sportsbil enn dette.
BMW 8-serie Gran Coupé, Frihet i baksetet
BMW 8-seier Gran Coupé, Sportsbilfølelse i baksetet

FØRSTEKLASSES PLASSFORHOLD

FØRSTEKLASSES PLASSFORHOLD

Baksetepassasjerene i BMW 8-serie Gran Coupé sitter på førsteklasses polstrede, svært komfortable sportslige skinnseter formet som enkeltseter. Disse gir passasjerene en behagelig sittefølelse med utmerket sidestøtte selv med dynamisk kjørestil. På denne måten blir enhver kjøretur til en imponerende kjøreopplevelse for baksetepassasjerene.
BMW 8-seier Gran Coupé, Sportsbilfølelse i baksetet
BMW 8-serie Gran Coupé, Panorama glasstak med store glassflater

LYS. LUFT. LUKSUS

LYS. LUFT. LUKSUS

Det valgfrie Panorama glasstaket i BMW 8-serie Gran Coupé kan åpnes for å gi friskluft, og når det er lukket gir det en lys atmosfære og en enda mer luksuriøs romfølelse. Taket åpnes og lukkes helautomatisk, og har både skyve- og hevefunksjon. I tillegg kan den integrerte solgardinen lukkes trinnløst hvis solen blir for sterk.
BMW 8-serie Gran Coupé, Panorama glasstak med store glassflater

INDIVIDUELL LUKSUS MED SPORTSLIG KARAKTER

HØYDEPUNKTENE TIL BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Interiørdesignet til BMW 8-serie Gran Coupé utstråler individuell luksus med alle fine detaljer, og er samtidig et solid bekjentskap når det gjelder ambisiøs sportslighet. Høykvalitets skinninnredning som er svært eksklusiv, alt materiale er i utsøkt kvalitet og det bearbeides til det har perfekt overflatefinish. Kombinert med mesterlig håndverkskunst fremstår interiøret i BMW 8-serie Gran Coupé med det aller høyeste nivå av komfort og med en sjenerøs mengde plass.
BMW 8-serie Gran Coupé: Interiør Design Setetrekk
BMW 8-serie Gran Coupé: Glassdetaljer Crafted Clarity
BMW 8-seier Gran Coupé, Interiørdesign i baksetet
BMW 8-seier Gran Coupé, Interiørdesign i Cockpit
BMW 8-serie Gran Coupé: Interiør Design Setetrekk

EKSKLUSIVE KONTURSETER

De valgfrie multifunksjonssetene i BMW 8-serie Gran Coupé har elektrisk justering av seteryggbredden, variabel korsryggstøtte og manuell innstilling av setedybden, slik at du finner den perfekte sittestillingen. Setene er kledd med det mest eksklusive skinnet, for eksempel med BMW Individual fullnarvet merinoskinn i to-farget elfenbenshvitt/nattblått med elegante kontrastsømmer.

BMW 8-serie Gran Coupé: Glassdetaljer Crafted Clarity

FINESTE DETALJER

Høykvalitets detaljer som BMW Individual interiørlister i sort pianolakk, som vist her, eksklusive sømmer og elektropolerte brytere og hendler gir interiøret en eksklusiv atmosfære. De valgfrie håndlagde glassdetaljene CraftedClarity inkluderer girkulen, iDrive kontrolleren og start/stopp-knappen. Disse detaljene gir høykvalitets-atmosfæren en ekstraordinær attraksjon - i tillegg til det belyste 8-tallet i girkulen.

BMW 8-seier Gran Coupé, Interiørdesign i baksetet

INDIVIDUELLE FRIHETER

Den gjennomgående midtkonsollen i BMW 8-serie Gran Coupé er også trukket med eksklusivt skinn, og løper i en flytende bevegelse til baksetet. Den forsterker følelsen av enkeltseter bak, og gir passasjerene mulighet for å ha sine egne klimasoner. Med hjelp av egne brytere styres klima-automatikken og setevarmen individuelt for hver passasjer.

BMW 8-seier Gran Coupé, Interiørdesign i Cockpit

ET STILRENT OG SPORTSLIG MILJØ

Den sportslige førerplassen i BMW 8-serie Gran Coupé utstråler en unik eleganse og er fullstendig førerorientert. Med siste generasjon av det intuitive betjeningskonseptet har du alltid nødvendig informasjon foran deg, og med det ergonomiske M skinnrattet med girhendler er alt under kontroll. Alle overflater, brytere og betjeningselementer gir en førsteklasses følelse og runder av den luksuriøse atmosfæren i bilen.

BMW 8-serie Gran Coupé, Kjøredynamikk xDrive

KOMPROMISSLØS KJØREOPPLEVELSE

KOMPROMISSLØS KJØREOPPLEVELSE

Planlagt spenning: Takket være den innovative drivlinjen og komponentene til karosseriet, gir BMW 8-serie Grans Coupé en uovertruffen sportsfølelse. Den 8-trinns Steptronic sports-automatgirkassen en spesiell sportslig girutveksling, mens den adaptive M-fjæringen gir selvsikker dynamikk på alle underlag. Integrert Active Steering der bakhjulene også bidrar til styringen sørger for at det blir enklere å styre, og øker stabilitet og komfort. Spesielt når svingene tas i høy hastighet. I tillegg gir det intelligente firehjulsdriftsystemet, xDrive, maksimalt feste og stabilitet. I tillegg gir det lave tyngdepunktet og den høye stivheten til rammen en virkelig kjøreglede.
BMW 8-serie Gran Coupé, Kjøredynamikk xDrive
BMW 8-serie Gran Coupé, 8-sylindret BMW TwinPower Turbo Motor.

FÅR PULSEN TIL Å ØKE.

FÅR PULSEN TIL Å ØKE.

Med sitt 4,4 liters sylindervolum og en effekt på 390 kW (530 hk) får den TwinPower Turbo 8-sylindrete bensinmotoren både turtallet og hjerteslagene lett opp i høyden. Den kraftige Bi-Turbo motoren til BMW M850i xDrive Gran Coupé med dreiemoment på 750 Nm gir en akselerasjon på 3,9 sekunder fra 0-100 km/t. Dette er verdier som man ellers bare finner i racingbiler. Årsaken til dette er at bilen har tallrike komponenter som er hentet fra Motorsport. To TwinScroll turboladere optimerer effekten og sørger for en imponerende ytelse. Karaktersterk og med solid lyd fra 8-sylindere, som samtidig gir deg gåsehud.
BMW 8-serie Gran Coupé, 8-sylindret BMW TwinPower Turbo Motor.
BMW 8-serie Gran Coupé, 6-sylindret BMW TwinPower Turbo Motor.

IMPONERENDE KRAFT

IMPONERENDE KRAFT

Den nyutviklede 6-sylindrete BMW TwinPower Turbo bensinmotoren med 3,0 liter sylindervolum og 250 kW (340 hk) gir med sin lave vekt en imponerende ytelse og høy effektivitet. Med et dreiemoment på 500 Nm gir drivverket i BMW 840i høyeste kjøreglede med en akselerasjon fra 0-100 km/t på 5,2 sekunder. Både under hurtig kjøring på rette strekker og på svingete veier. I tillegg gir motoren en overlegen kjøreopplevelse over lange avstander takket være den silkemyke gangen, alltid ledsaget av den spennende lyden av 6-sylindre med moderat forbruk.
BMW 8-serie Gran Coupé, 6-sylindret BMW TwinPower Turbo Motor.

LUKSUS SOM ER FORUT FOR SIN TID

INNOVATIV TEKNOLOGI I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Nyt fremskrittet: BMW 8-serie Gran Coupé setter nye standarder, ikke bare på veien, men også når det gjelder nyskapende teknologi. Fra et personlig tilpasset betjeningskonsept av siste generasjon via komfortabel stemmestyring takket være BMW Intelligent Personal Assitant til halvautomatisk kjøring: De innovative digitale tjenestene og hjelpesystemene i denne luksuriøse sportsbilen gjør hver tur enda mer personlig og avslappet, og løfter begrepet kjøreglede til nye høyder.
BMW 8-serie Coupé med BMW Live Cockpit Professional
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Intelligent Personal Assistant
BMW 8-serie Gran Coupé med BMW Driving Assistant Professional
BMW 8-serie Gran Coupé, Experience-moduser
BMW 8-serie Coupé med BMW Live Cockpit Professional

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional er et personlig tilpasset betjeningskonsept og skjermsystem, dette består av det heldigitale instrumentdisplayet, den høyoppløste skjemen i midtkonsollen og Head-Up displayet i synsfeltet. Ut fra dine personlige ønsker kan dette betjenes via berøringsskjerm, bevegelser, iDrive Controller eller via stemme med BMW Intelligent Personal Assitant.

BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Moderne biler blir stadig mer komplekse. Hvorfor ikke godta hjelp fra en personlig assistent? BMW Intelligent Personal Assitant støtter deg under kjøring i din BMW 8-serie Gran Coupé, enten med navigasjon, underholdning eller med andre kjøretøyfunksjoner. Et kort "Hey BMW" * er nok, og du kommuniserer med din BMW Intelligent Personal Assitant. * Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk. "For å bli bedre kjent med ham er det bare å spørre: "Hey, BWM, who are you?" Du kan også endre aktiveringsordet ved å si "Hey, BMW. Change the activation word".

BMW 8-serie Gran Coupé med BMW Driving Assistant Professional

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

Den valgfrie Driving Assistant Professional hjelper til med å holde rett avstand til bilen foran, holde rett hastighet og å unngå kollisjoner. Som eksempel varsler systemet deg om uønsket filskifte med å vibrere rattet. Systemet sørger også for at bilen bremser automatisk hvis avstanden til bilen eller personer foran blir for liten. I tillegg varsler det deg mot trafikk fra sidene og gjør det også lettere for deg å parkere. I tillegg hjelper det deg i en nødsituasjon med å bremse ned bilen til stillestående.

BMW 8-serie Gran Coupé, Experience-moduser

EXPERIENCE-MODUSER

Med Experience-moduser tilpasser du interiøret i din BMW 8-serie Gran Coupé til ditt humør og sinnsstemning. De tre individuelle modusene „Expressive“, „Wellbeing“ og „Executive“ lager et behagelig avstemt samspill mellom klimaanlegg, setevarme, belysning og musikk. Dette stimulerer dine sanser og har en positiv effekt på ditt velvære. Alt legges til rette for mer kjøreglede. "Hey BMW" Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Individual sett skrått forfra
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Individual sett skrått bakfra
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Individual førerplass
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Individual taktrekk
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Individual interiør

BMW INDIVIDUAL – ET UTTRYKK FOR INDIVIDUELL STIL

Gi din BMW 8-serie Gran Coupé din egen personlige karakter. Med BMW Individual sine eksklusive utstyrsalternativer: En rekke unike lakkfarger med Changier- og glittereffekter - for eksempel Tanzanittblå metallic - gir luksus-sportsbilen et unikt utseende. Det fineste skinninteriør i beste kvalitet, med håndsydde seter som foredler det elegante interiøret med tallrike fargevarianter og kontrastsømmer - for eksempel elfenbenhvitt Merino helskinninteriør fra BMW Individual med trøffelfarget kontrast. Den sportslige og luksuriøse atmosfæren avrundes med BMW Individual interiørlister i sort pianolakk og med Individual taktrekk i Alcantara.

BMW 8-serie Gran Coupé, Design, sett fra fugleperspektiv

BMW 8-serie GRAN COUPÉ UTSTYR

STORY OF LUXURY.

Story of Luxury.

EN NY FORM FOR LUKSUS.

Bayerische Motoren Werke står først og fremst for mot og innovasjon. Det ligger i genene våre, og er synlig i alt vi gjør. Derfor tenker vi alltid fremover, og arbeider for å oppnå et nytt nivå i luksusklassen som byr på enestående opplevelser.