BMW X7

OPPLEV EKSKLUSIV KOMFORT.

BANEBRYTENDE BILER FOR DEN SOM STILLER HØYE KRAV.

Opplev eksklusiv komfort.Banebrytende biler for den som stiller høye krav.

VEIEN GÅR FRAMOVER.

Hvor går du?

Mot til å tenke nytt er en dypt forankret mentalitet i vårt DNA, helt siden oppstarten av Bayerische Motoren Werke. Den gjennomsyrer våre beslutninger og driver oss framover med rak rygg og med ønske om å skape unike, inspirerende og uforglemmelige øyeblikk. Vi gjør vår tids pionerer til framtidens historie.

Ved å forene unikt håndverk og revolusjonerende designelementer med kraftig ytelse skapes en ny form for luksus. En form som pirrer sansene, får folk til å snu seg og lar deg komme videre. Akkurat som oss.

Opplev følelsen av eksklusiv komfort du også.

Les mer
Den nye BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett skrått fra siden

THE M8

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ OG BMW M8 GRAN COUPÉ.

THE M8

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ OG BMW M8 GRAN COUPÉ.

BMW 7-SERIE SEDAN
FØRSTEKLASSES KOMFORT SIDEN 1977.

Selvstendighet møter eksklusivitet. Luksus møter ytelse. I sjuende generasjon av dette flaggskipet kombineres førsteklasses bearbeidet materiale med innovative tilkoblingsmuligheter. Dette skaper en unik atmosfære og enestående estetikk der jobb og fritid går hånd i hånd. Ta møtet underveis, feir seieren med bobler fra bilens kjøleskap og finn energi til neste utfordring i massasjestolen i baksetet. Bilen finnes i en standardversjon, en versjon som er 14 cm lengre, samt en plug-in hybrid.

BMW 8-SERIE CABRIOLET
PERFEKT PRESISJON NED TIL MINSTE DETALJ.

Tøff. Luksuriøs. Og helt uslåelig på svingete landeveier. Den helt nye BMW 8-serie Cabriolet tar snarveien rett til hjertet. Bilens ultrasportslige kjøreegenskaper kombinert med distinkt elegant design, avanserte tekniske funksjoner og en godt støyisolert kalesje gir deg en stående invitasjon til lynraske akselerasjoner og dynamisk kurvekjøring. Det er ganske enkelt fireseters kjøreglede under åpen himmel på sitt beste.

BMW 8-SERIE COUPÉ
ADRENALINKICK I SKREDDERSYDD DRESS.

Du får ytelse på elitenivå som, sammen med finslipt karosseri, drivlinje og fjæring, gir deg kjøredynamikk som pirrer nervene, enestående kvikkhet, presisjon og balanse. Karosseriets elegante linjer og detaljer, for eksempel takets "double-bubble"-design, leder tankene hen til klassiske racerbiler. Med lavt tyngdepunkt og velbalansert bakkekontakt tar du svingene som en prins.

BMW X7
VÅR STØRSTE SAV NOENSINNE.

BMW X-familien har fått en ny grandios storebror. BMW X7 er en komplett luksuspakke både når det gjelder kjøreopplevelse og interiør. Med tre seterader som standard får du lett plass til sju personer, noe som gjør den perfekt både til store eventyr og til et hektisk familieliv. Dette er bilen for deg som vil vises. Som vil kjøre majestetisk. Som vil kombinere frihet og funksjonalitet. Dette er bilen for deg som ikke nøyer deg med mindre.

BMW INDIVIDUAL M850i NIGHT SKY COUPÉ.

BMW Individual M850i Night Sky er laget for å vise hvordan nye typer materialer og produksjonsmetoder kan transformere neste generasjons biler. Som navnet antyder har den helt spesielle detaljer som forener historie og framtidsvisjon på en unik måte. Girspak, start- og stoppknapp, dørlister og midtkonsoll har ca. 600 gram materiale fra en jernmeteoritt. Meteoritten heter Mounionalusta og ble funnet i Pajala i 1906. I dag regnes den for å være verdens eldste med en alder på 4,5 milliarder år.

BMW INDIVIDUAL M760Li INSPIRED BY NAUTOR’S SWAN.

Nøyaktig som i begynnelsen for 25 år siden er prinsippene for BMW Individual fremdeles håndverksmessig presisjon og ekte eksklusivitet. Derfor markerte BMW Individual sitt 25-årsjubileum i 2017 ved å utvikle en helt spesiell bil: BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan. I samarbeid med den tradisjonsrike finske luksusyachtprodusenten Nautor's Swan ble det utviklet et kunstverk som oser av luksus og eksklusivitet – et mesterverk på hjul. Med et unikt maritimt design preget av tredetaljer i teak skapes et samspill mellom hav og land.

OPPLEV BMW INDIVIDUAL.

BMW Individual

Slik lager du bilen som gjør deg unik.

BMW Individual Collection står for utsøkte materialvalg og fascinerende fargevalg – det er helt og holdent dine egne ønsker og individuelle stil som styre utformingen. Du får tilnærmet ubegrensede muligheter til å velge spektakulære detaljer og unike utstyrsalternativer som stemmer med din personlighet. Gjør bilen til en forlengelse av din personlighet og få en imponerende uttrykksfull partner som gjør uutslettelig inntrykk på alle som ser den.