FORVANDLER GATEN TIL EN RØD LØPER.

Designen til BMW 6-serie Gran Coupé.

Imponerende perfeksjon og fascinerende motsetninger kjennetegner BMW 6-serie Gran Coupé. Her er de tilsynelatende uforenelige bilkonseptene sedan og sportscoupé forent. Den luksuriøse siden er like fremtredende som den innovative, den økonomiske og den dynamiske siden. Resultatet er en unik kombinasjon av nyskapende design, sportslige kjøreegenskaper og dynamisk eleganse.

FORVANDLER GATEN TIL EN RØD LØPER.Designen til BMW 6-serie Gran Coupé.

Imponerende perfeksjon og fascinerende motsetninger kjennetegner BMW 6-serie Gran Coupé. Her er de tilsynelatende uforenelige bilkonseptene sedan og sportscoupé forent. Den luksuriøse siden er like fremtredende som den innovative, den økonomiske og den dynamiske siden. Resultatet er en unik kombinasjon av nyskapende design, sportslige kjøreegenskaper og dynamisk eleganse.

Les mer

UTVENDIG DESIGN.

En bred, karakteristisk linje strekker seg fra fronten over det langstrakte panseret, løfter seg over frontruten og fortsetter over taket til den kraftfulle hekken. Fine linjer på sidene skaper et spill mellom lys og skygger som understreker den eksklusive stilen og den dynamiske elegansen til BMW 6-serie Gran Coupé.
Detaljer som forkrommede enderør, sidespeil og nyregrillen setter et elegant og gjennomført sportslig preg på bilen. Det er lagt spesiell vekt på utformingen av grillribbene, og antallet ribber er redusert. Det får fronten med de store luftinntakene i det nyutformede frontskjørtet til å virke enda større. De fokuserte LED-lyktene forsterker dette inntrykket. Sammen med nye lakkfarger, som BMW Individual frostet briljanthvit metalliclakk, som du ser her, skaper de et imponerende utseende.

Fascinerende elegant.

Se filmen om designen til BMW 6-serie Gran Coupé.

ADAPTIVE LED-LYKTER.

Adaptive LED-lykter med integrert nær- og fjernlysfunksjon har en lysfordeling som automatisk tilpasses bilens hastighet (dynamisk belysning av veibanen). I tillegg til blinklys og kjørelys omfatter lyktene adaptive kjørelys med variabel lysfordeling for bykjøring og motorvei, avkjøringslys og BMW Selective Beam med automatisk blending (fjernlysassistent som ikke blender). Systemet lyser opp veibanen optimalt under alle kjøreforhold.
De bevegelige lyktene følger svingen i den retningen du styrer, slik at du ser langt frem i svinger. Avkjøringslyset lyser opp området nær bilen. Det aktiveres automatisk når blinklyset slås på eller ved et kraftig rattutslag, selv når bilen står i ro. Det adaptive kjørelyset lyser opp veien optimalt i slike situasjoner og øker den aktive sikkerheten.
Med BMW Selective Beam kjører du med fjernlyset på hele tiden, slik at du har optimal sikt i mørket. Systemet overvåker trafikken foran bilen samt møtende trafikk og regulerer fjernlyset slik at andre trafikanter ikke blir blendet.

20" LETTMETALLFELGER MULTIEKE 616.

De nye 20" lettmetallfelgene Multieke 616 med ulik dekkdimensjon foran og bak og nødkjøringsegenskaper setter ikke bare et sportslig preg på bilen. De er ekstra stabile og lette, slik at bilen blir merkbart lettere å manøvrere. I tillegg sørger det fine mønsteret av tynne og tykke eker for optimal ventilasjon av bremsene.

INNVENDIG DESIGN.

BMW 6-serie Gran Coupé er en eksklusiv tolkning av sportslig eleganse. Det kommer tydelig til uttrykk i kupeen. Lange linjer og kurvede flater skaper en behagelig romfølelse. Ekstrautstyr som BMW Individual edeltrelister i hvitflammet ask eller BMW Individual helskinninteriør i amarobrunt understreker det eksklusive inntrykket.
Informasjon som er viktig for kjøringen, vises på det frittstående kontrolldisplayet med høy oppløsning, som har glassdeksel og galvanisert ramme. En lekker detalj er den jevne overgangen mellom skjermen og rammen. På midtkonsollen er de høyglansede overflatene i black-panel-finish et blikkfang. Velgerspak og iDrive-multikontroll med touchfunksjon har innfatninger i keramisk glass.
Baksetet er utformet med to innbydende sitteplasser for avslappende reiser. Når midtarmlenet er vippet opp, er det plass til en femte person i bilen på kortere turer. En nyhet er de to utstyrspakkene Pure Experience- og Pure Excellence-design. Med nyheten eksklusivt nappaskinn med utvidet skinninteriør i konjakk/sort eller elfenbenshvitt/sort og en rekke andre detaljer kan du fremheve det sportslige eller elegante preget.

FARGER OG MATERIALER.

De nye metalliclakkfargene glaciersølv og jatoba gir et mer klassisk utseende, mens metalliclakkfargene melbournerød og den nye lakkfargen Sonic Speed Blue metallic understreker den sportslige siden til BMW 6-serie Gran Coupé.
I kupeen er nytt eksklusivt nappaskinn i fargene elfenbenshvitt/sort eller konjakk/sort med utvidet skinninteriør et blikkfang. Med kontrastsømmer og sorte applikasjoner på seteryggene og seteputene får du både sportslig eleganse og et luksuriøst preg. BMW Individual interiørlist i sort pianolakk er et ekstra eksklusivt designelement.
BMW Individual gir deg flere valgmuligheter, slik at du kan gjøre din BMW helt unik dersom du ønsker det. For eksempel kan du velge utvendig design med BMW Individual frostet briljanthvit metalliclakk eller en av de ti andre lakkfargene (fem av dem er metalliclakk). Eller du kan utstyre kupeen i BMW 6-serie Gran Coupé med den mest eksklusive skinnvarianten BMW tilbyr, BMW Individual merinoskinn.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUNDLYDSYSTEM.

Takket være den nye Dirac Dimensions-teknologien legger Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem til rette for fremragende lydopplevelser. Dette skyldes ikke minst 16 høyttalere med en effekt på 1200 watt og en senterhøyttaler i instrumentpanelet som kjøres automatisk ut. Den er en mellomtonehøyttaler med Acoustic Lens Technology som sørger for lik lydkvalitet på alle sitteplasser. Du kan velge mellom to innstillinger: Studio som gir krystallklar lyd, og Expanded som gir et utvidet lydbilde. Belysning av enkelte høyttalerdeksler kompletterer den audiovisuelle opplevelsen.