BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 sofistogrå sett fra siden

THE new 5

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

I BMW 5-serie Touring sitter du i en bil der hver detalj utstråler luksus og eleganse, samtidig som de moderne og innovative løsningene maksimerer kjøregleden. Her får alle plass til å kunne strekke på beina, og med det generøse bagasjerommet er du klar for langturen. Utvid med et tilhengerfeste som kan trekke en vekt på opptil 2000 kg, så kan du håndtere hverdagens mange oppgaver både smidig og enkelt.

Nå finnes BMW 5-serie Touring som plug-in hybrid med en elektrisk rekkevidde på opptil 57 km*, og i tillegg er alle modeller utstyrt med en mildhybridteknikk, noe som gir mindre utslipp uansett hvilken modell du velger. Sammen med den kraftige forbrenningsmotoren får du 292 hk med ren kjøreglede på veiene, og du kan i tillegg velge firehjulstrekk for å sikre maksimal BMW-opplevelse.


Bestill din BMW 5-serie Touring som plug-in hybrid allerede i dag fra en av våre forhandlere.

Les mer
THE new 5HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

MODELLER OG UTSTYRSVERSJONER.

BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring begeistrer i standardversjonen med sin allsidighet og forskjellige funksjoner, som øke komforten og sikkerheten.

BMW 5-serie Touring 530i G31 2020 standardmodell i sofistogrå

BMW 5-serie Touring begeistrer i standardversjonen med sin allsidighet og forskjellige funksjoner, som øke komforten og sikkerheten.

  • Eksteriør

  • Interiør

Luxury Line

Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.

BMW 5-serie Touring 530i G31 2020 Luxury Line mineralhvit

Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.

  • Eksteriør

  • Interiør

M Sportspakke

M Sportspakke forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til bilen med M Sportspakke og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstell og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

BMW 5-serie Touring 530e G31 2020 M sportspakke tansanittblå II metallic

M Sportspakke forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til bilen med M Sportspakke og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstell og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

  • Eksteriør

  • Interiør

BMW 5-SERIE TOURING PLUG-IN HYBRID.

Den innovative og effektive plug-in hybrid til BMW 5-serie Touring.

Svært progressiv og funksjonell. Takket være kombinasjonen av en kraftig bensinmotor, høyvoltbatteri og en elektrisk motor med BMW eDrive-teknologi, imponerer den første BMW 5-serie Touring plug-in hybrid med imponerende ytelse kombinert med redusert drivstofforbruk og reduserte CO2-utslipp. Ladeassistenten og intelligent energistyring fra BMW ConnectedDrive støtter deg ved lading og gir lavt energiforbruk. BMW Connected Charging garanterer flere fordeler for føreren av den effektive business-touring.

BMW 530e Plug-in hybrid G31 motor

BMW 530e.

Den innovative plug-in hybrid-driften kombinerer en effektiv forbrenningsmotor og en kraftig elmotor. Det gir en svært høy systemeffekt med rekkevidden til forbrenningsmotoren og muligheten til å kjøre uten lokale utslipp.
Intelligent energistyring BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Intelligent energistyring.

Den intelligente energistyringen er en av kjernefunksjonene i BMW eDrive-konseptet. Dette systemet koordinerer samspillet mellom BMW drivkomponentene og elmotoren slik at bilen får både effektiv energiutnyttelse og dynamiske kjøreytelser.
BMW lading BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW lading.

BMW lading gjør det enkelt for førere av el-biler å finne, bruke og betale offentlige ladestasjoner i inn- og utland. Ladestasjonene i det stadig voksende nettverket vises i navigasjonssystemet, i en app og på nettet.
BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 sett skrått forfra i eDrive Zone kjørende på bro

eDrive Zones.

Hver dag gjør BMW det til sin oppgave å komme et skritt nærmere morgendagens mobilitet. Med innovative digitale tjenester som BMW eDrive Zones og BMW Points bonusprogram, som vil være tilgjengelig allerede i 2020, jobber vi for å skape innovativ utvikling. På denne måten får vi enda mer ut av hver meter på din effektive kjøring.
Connected Charging BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Med tjenestene til Connected Charging får du det beste ut av den elektriske rekkevidden til din plug-in hybrid-modell. Allerede når du planlegger turen, vil systemet peke ut de nærmeste offentlige ladestasjonene på ruten din, og informere deg på forhånd om f.eks. tilgjengelighet og tilbudte ladestrømmer.

KJØREDYNAMIKKEN OG EFFEKTIVITETEN TIL BMW 5-SERIE TOURING.

Oversikt over drivverks- og understellskomponenter.

Alle innstillinger for kjøreglede. Fra den spesielt økonomiske 4-sylindrede dieselmotoren til den turtallsvillige og kraftige 6-sylindrede bensinmotoren: BMW 5-serie Touring er alltid sporty på veien. Optimal trekkraft og maksimal kjøreglede er garantert med perfekt koordinerte drivverks- og chassiteknologier som det adaptive chassiset, integrert aktiv styring eller det intelligente firehjulstrekksystemet xDrive.

BMW TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren fra den nye BMW EfficientDynamics-generasjonen kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og en herlig motorlyd. Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinnScroll turbolader gir en effekt på 245 kW (333 hk).
BMW TwinPower Turbo 4-sylindret dieselmotor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW TwinPower Turbo 4-sylindret dieselmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindrede BMW TwinPower Turbo - dieselmotorer har et slagvolum på 2,0 liter og byr på temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra lave turtall. Takket være turboladerteknologi med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning er de både økonomiske og har lave utslippsverdier.
BMW xDrive BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
Integrert Active Steering BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 sett skrått forfra, kjørende

Integrert Active Steering.

Integrert Active Steering kombinerer variabel styreutveksling på forhjulene med svingbare bakhjul. I lave hastigheter svinger bakhjulene i motsatt retning av forhjulene, slik at bilen blir smidigere og lettere å manøvrere. I hastigheter fra ca. 60 til 80 km/t svinger bakhjulene på samme måte som forhjulene, og øker dermed kjørestabiliteten og komforten.
Adaptivt understell BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde Start-/Stopp-knapp

Adaptivt understell.

Adaptivt chassis gjør det mulig å tilpasse demperegenskapene kontinuerlig til kjøresituasjonen, slik at bilen får bedre rullekomfort og kjøredynamikk. Standardinnstillingen COMFORT gir høy kjørekomfort. I tillegg kan du velge innstillingen SPORT som tilpasser dempingen for en mer sportslig kjørestil.
Luftfjæring med nivåregulering på bakakselen BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Luftfjæring med nivåregulering på bakakselen.

Luftfjæringen med nivåregulering på bakakselen garanterer kontinuerlig kjørekomfort ved alle lastetilstander. Bilens konstante bakkeklaring, selv med høy last, bidrar også til høy kjøresikkerhet.
Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 drivverk

Mild-hybrid-teknologi.

Mild-hybrid-teknologi brukes til å gjenvinne bevegelsesenergien under bremsing, og bistår forbrenningsmotoren under akselerasjon. Dette reduserer drivstofforbruket og utslippene samtidig som du har fordelen med økt dynamikk. Mild-hybrid-teknologien gjør også Auto Start Stopp-funksjonen enda raskere og mer komfortabel.

DESIGN OG FUNKSJONER FOR BMW 5-SERIE TOURING.

Designutstyr i eksteriør og interiør.

Stilig i fremtiden: Moderne utstyr og designhøydepunkter som BMW-laserlys og LED-baklyktene understreker den framtidsrettede karakteren til BMW 5-serie Touring. Det elegante og funksjonelle interiøret understreker komforten og elegansen til business-touring med nyskapende teknologier og funksjoner, som det 12,3" store kontrolldisplayet eller bakgrunnsbelysningen.

BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 sett fra siden stående
Panoramatak i glass BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør

Panoramatak i glass.

Når panoramataket i glass er åpent, slipper masse friskluft inn i kupeen, og når det er lukket, skaper det en lys og innbydende stemning i kupeen. Taket åpnes og lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller med bilnøkkelen. Det har en skyve- og hevefunksjon, elektrisk rullegardin og vindavviser.
Tilhengerfeste BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde

Tilhengerfeste.

Tilhengerfeste med elektrisk utvippbart kulehode er tillatt for tilhengervekter opptil 2 000 kg. Tilhengerstabilitetskontrollen bremser bilen automatisk hvis tilhengeren begynner å pendle, slik at tilhengeren stabiliseres. Når kulehodet med elektrisk vippefunksjon er vippet under hekkskjørtet, er det skjult.
Bagasjeromspakke BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Bagasjeromspakke.

Bagasjeromspakken gjør bagasjerommet mer funksjonelt med nesten trinnløs justering av seteryggen inkl. cargostilling, festeskinner på venstre og høyre side med to forskyvbare festeringer, festestropp med kunststofframme på den høyre sidekledningen samt en multifunksjonskrok.
BMW Individual aerodynamikk-hjul 1001 I BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Individual aerodynamikk-hjul 1001 I.

BMW Individual aerodynamikk-hjul 1001 I jetsort 3D-glansslipt, dekk med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak, 8 J x 2 foran med dekkdimensjon 245/35 R 2, og bak 9 J x 2 med dekkdimensjon 275/3 R 2.
BMW nyregrill BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde front

Grill.

Den store grillen i ett stykke - også kjent som BMW-nyret - sikrer et veldig tilstedeværende og dynamisk utseende av bilen med et karakteristisk design. Fargen på de vertikale stengene og den omkringliggende ringen varierer avhengig av utstyrsmodell.
BMW laserlys BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde front

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus har BMW laserlys en lyslengde på inntil 650 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
LED-baklykter BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde hekk

LED-baklykter.

De tredimensjonale baklyktene med LED-pærer har den typiske L-formen som gjør bilen lett gjenkjennelig som en BMW, også i mørket.
Synlige trapesformet eksosenderør BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde hekk

Eksosenderør, synlig, trapesformet

Synlig trapesformet eksosrørdeksel i krom, lik på venstre og høyre side.
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 skrått forfra stående
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 skrått forfra stående
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 skrått forfra stående
Helskinn BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 interiør førerplass
Helskinn BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 interiør førerplass
Helskinn BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 interiør førerplass
Interiørlister BMW 5-serie Touring G31 Individual G31 Facelift 2020 interiør førerplass
Interiørlister BMW 5-serie Touring G31 Individual G31 Facelift 2020 interiør førerplass
Interiørlister BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW INDIVIDUAL KOLLEKSJON TIL BMW 5-SERIE TOURING.

Praktiske funksjoner møter individualitet. Med eksklusive BMW Individual-funksjoner av høy kvalitet og de imponerende BMW Individual aerodynamikk-hjulene 1001 I, gir du BMW 5-serie Touring enda mer unike funksjoner. Med det elegante aventurinrøde, tansanittblå og alvittgrå lakken, kan du tilpasse det sportslige ekstreriøret etter dine preferanser, mens helskinn i fargene karamell, tartufo eller røykhvit gir interiøret det spesielle preget.

TEKNOLOGIEN I BMW 5-SERIE TOURING.

Digitale tjenester og intelligente førerassistentsystemer.

BMW 5-serie Touring står alltid til din tjeneste. Avanserte assistansesystemer og connectivity-funksjoner sikrer maksimal sikkerhet og komfort, mens innovative business- og entertainmentfunksjoner underholder og informerer. Og takket være de smarte digitale tjenestene, holder du deg alltid godt tilkoblet mens du er på farten - for bekymringsløs og avslappet mobilitet.

Informasjonsdisplay BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon omfatter visninger på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
Connected Package Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone Integration eller In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få alt? Med Connected Package Professional skaffer du deg disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Maps - Connected navigasjon.

BMW Maps – Connected navigasjon utmerker seg med høy nøyaktighet til beregnet ankomsttid, ekstremt rask beregning av rutene og en forenklet målinnlegging. Dette er mulig på grunn av innlegging av fri tekst. Den skybaserte dynamiske ruteberegningen justerer ruteanbefalingene umiddelbart ved eventuelle endringer i trafikksituasjonen.
Integrering av smarttelefon BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Kjøretøyet ditt støtter Apple CarPlay® og Android Auto® med trådløs forbindelse til smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Connected Music BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Connected Music.

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMW sine musikkpartnere Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør nærbilde dør

Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem.

Bowers & Wilkins surroundlydsystem med to diamond tweeters byr på fremragende lydkvalitet på alle sitteplassene i bilen. 16 presist plasserte høyttalere sørger for førsteklasses lydopplevelser. Høyttalerne er belyste, slik at systemets design står i stil med lydkvaliteten.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?” Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
Ryggeassistent BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Ryggeassistent.

Under kjøring framover opptil 35 km/t lagrer ryggeassistenten de siste 50 m av den tilbakelagte strekningen for å kjøre tilbake igjen her hvis du ønsker å rygge. Du avlastes fra styringen og kan konsentrere deg om å følge med på bilens omgivelser.
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 sofistogrå sett fra siden kjørende i by

MOTORER & TEKNISKE DATA.