BMW 4-serie Coupé kjennetegnes av estetisk kraft og sportslig dynamikk. I tillegg har den lavt tyngdepunkt, optimal aksellastfordeling, et svært stivt karosseri og motorer med TwinPower turboteknologi. Til sammen gir det unike kjøreopplevelser. Med BMW Lines kan du sette et personlig preg på din BMW 4-serie Coupé. Du kan velge mellom Sport Line, Luxury Line og M Sportspakke. De nye adaptive LED-hovedlyktene med fjernlysassistent som ikke blender (BMW Selective Beam), er et høydepunkt. Air breather er ikke bare et spennende designelement, men reduserer også drivstofforbruket og CO2-utslippet. Med 8-trinns sports-automatgirkasse og førerassistentsystemer, som BMW Head-Up Display i farger, er du sikret enda større kjøreglede.

 

BMW 4-serie Gran Coupé har en elegant design og BMWs typiske ytelse kombinert med smarte funksjoner. Den overbeviser med stor takhøyde, god benplass, stor bakluke med elektrisk betjening og unike designelementer. De dynamiske kjøreegenskapene blir enda bedre med adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr) og de kraftige TwinPower turbomotorene med effektiv drivstoffutnyttelse. Dette gjør BMW 4-serie Coupé til en perfekt sammensetning av dynamikk, eleganse og komfort.

 

BMW 4-serie Cabriolet byr på forfriskende sportslige egenskaper i en elegant innpakning. Den kraftfulle stilen til BMW 4-serie Cabriolet fremheves av den fremadstrebende fronten, den brede sporvidden og den imponerende hekken. Den nedsenkbare hardtoppen gir deg cabrioletfølelse og kjøreglede året rundt. Flytende linjer og den doble konturen på sidene fremhever bilens elegante former. Adaptive LED-lykter med fjernlysassistent som ikke blender (BMW Selective Beam, ekstrautstyr), er et lekkert blikkfang. Det samme gjelder innovative air breather i hjulhusene foran, som i tillegg gir bedre aerodynamikk og dermed bidrar til redusert drivstofforbruk og lavere utslipp. Motorenes TwinPower turboteknologi sørger for dynamiske kjøreytelser. Det hele rundes av med den nyeste teknologien fra BMW ConnectedDrive og en kupé som setter føreren i sentrum med komfortable og smarte funksjoner for en aktiv livsstil.