BMW 4-serie Coupé G22 2020 sett skrått forfra med modell
DrivstofftypeBensinDiesel

THE 4

BMW 4-SERIE COUPÉ

DrivstofftypeBensinDiesel
THE 4BMW 4-SERIE COUPÉ

Den nye BMW 4-serie Coupé har et uforlignelig utseende, fantastisk sporty dynamikk og innvendig utstyr av høy kvalitet. Kombinasjonen skaper et enestående design og fremviser en imponerende smidighet med uvanlig stor tiltrekningskraft.

Les mer

UTVENDIG DESIGN PÅ BMW 4-SERIE COUPÉ.

Provoserende, uavhengig, edgy: Med sin særegne utvendige design manifesterer BMW 4-serie Coupé seg som en opprørsk individualist. Den markante fronten med den unike doble BMW nyregrillen understreker maksimal uavhengighet og symboliserer det uttrykksfulle utseendet til BMW 4-serie Coupé.

Les mer
BMW 4-serie Coupé G22 2020 Arctic Race blå metallic Sett fra siden Lettmetallhjul med modell sittende i bilen med åpen dør

INNVENDIG DESIGN PÅ BMW 4-SERIE COUPÉ.

Komprimert kompleksitet: Innvendig design i BMW 4-serie Coupé fokuserer på føreren. I tillegg til det funksjonelle designet av interiøret, sikrer det presise formspråket og designelementer av høy kvalitet også et moderne og uavhengig utseende.

Les mer
BMW 4-serie Coupé G22 2020 Interiør Passasjerside

KJØREDYNAMIKK

Drivverks- og understellskomponenter på BMW 4-serie Coupé.

Sportslig vegholding, optimal håndtering og høy smidighet: Når det gjelder ytelse og kjøredynamikk, sørger den nye BMW 4-serie Coupé for spennende kjøreopplevelser. Med kraftige TwinPower-motorer med eksosturbolader og perfekt tilpassede understellskomponenter, er sportskupeen klar for enhver utfordring.
BMW TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor BMW 4-serie Coupé G22 2020

TwinPower 4-sylindret bensinmotor med eksosturbolader.

Den nye generasjonen 4-sylindret TwinPower-bensinmotor med eksosturbolader har et slagvolum på 2,0 liter og gir garantert maksimal kjøreglede. Motoren har temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra det lave turtallsområdet. I tillegg er den økonomisk og har lave utslipp av skadestoffer.
BMW TwinPower Turbo 4-sylindret Dieselmotor BMW 4-serie Coupé G22 2020

4-sylindret TwinPower-dieselmotor med eksosturbolader.

Den nyeste generasjonen 4-sylindrede TwinPower-dieselmotorer med eksosturbolader har et slagvolum på 2,0 liter, og byr på temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra lave turtall. Takket være turboladerteknologi med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning er de både økonomiske og slipper ut lite skadelige stoffer.
xDrive Logo BMW 4-serie Coupé G22 2020

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
Understell BMW 4-serie Coupé G22 2020

Standard understell.

Standardchassiset gir optimal presisjon, smidighet og komfort. Det kan tilskrives en dobbeltleddet fjærbenforstilling i aluminium, et avansert 5-stags bakhjulsoppheng og en svært presis tilpassing av alle komponentene til hverandre.
Steptronic sportsgirkasse BMW 4-serie Coupé G22 2020 Innvendig kupé

Steptronic sportsgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.

INNOVATIV TEKNOLOGI.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Coupé.

Driving Assistant Professional BMW 4-serie Coupé G22 2020

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Integrering av smarttelefon BMW 4-serie Coupé G22 2020

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Kjøretøyet ditt støtter Apple CarPlay® og Android Auto® med trådløs forbindelse til smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Remote Software Upgrade BMW 4-serie Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i kjøretøyet, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i kjøretøyet låses opp.

MODELLER AV BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW 4-SERIE COUPÉ.

Det grunnleggende utstyret til BMW 4-serie Coupé imponerer med sin ekstravagante design og funksjonelle funksjoner, som gir deg bedre komfort og sikkerhet.
BMW 4-serie Coupé G22 2020 Standardversjon Sunset Orange metallic Sett skrått forfra

M SPORT

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. M sportsunderstell, M sportsbremser og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.
BMW 4-serie Coupé G22 2020 M Sport sett skrått forfra

M SPORT PRO LINE

M Sportspakke Pro gir en siste finpuss når det gjelder sportslighet: Designdetaljer i sort som M hekkspoiler, 1" større M lettmetallfelger og andre designdetaljer. I tillegg bidrar Steptronic Sportsgirkassen, M sportsbremser, sprint-funksjonen og en sportslig lydinnstilling i kupéen til en spennende kjøreopplevelse.
BMW 4-serie Coupé G22 2020 M Sportspakke Brooklyn-grå metallic – sett skrått forfra
  • BMW 4-SERIE COUPÉ.
  • M SPORT
  • M SPORT PRO LINE

BMW ORIGINALTILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS FOR BMW 4-SERIE COUPÉ.

En vanlig god følelse.

Kjøregleden garanteres med deN sportslige BMW 4-serie Coupé. For dine spesielle behov finnes det BMW Originaltilbehør. Naturligvis med individuelle tillegg og ekstrautstyr som er perfekt tilpasset din BMW 4-serie Coupé når det gjelder kvalitet, design og ytelse, noe som gir deg maksimal merverdi – uansett hva du planlegger. Høykvalitets tilbehør fra BMW M Performance Parts understreker den dynamiske karakteren til denne markante sportskupeen.
BMW ski- og snowboardstativ som kan trekkes ut til siden – BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbilde

BMW ski- og snowboardstativ som kan trekkes ut til siden.

Det låsbare BMW ski- og snowboardstativet kan forlenges ut til siden, slik at det er lett å laste/losse spesielt på høye biler. Det brukes til sikker transport av inntil fem par ski eller fire snowboard. Stativet passer på alle takstativer fra BMW og kan også brukes til staver.
Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbilde

Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0

Det bakmonterte BMW sykkelstativet Pro 2.0 er lett og solid og kan lastes med inntil 60 kg. Det er svært enkelt å bruke og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.
BMW trådløs ladestasjon, universal BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbilde

BMW trådløs ladestasjon, universal.

Lad trådløst når som helst og hvor som helst. Med BMW Universal trådløs ladestasjon kan du enkelt lade smarttelefonen uten ladekabel i bilen. Samtidig oppbevares telefonen sikkert. Spesielt smart: Du kan også ta ut den integrerte Powerbank og bruke den til trådløs lading utenfor bilen.
M Performance frontkomponent i karbonfiber BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbilde

M Performance frontkomponent i karbonfiber.

Sett en kraftig standard: M Performance frontsplitter i karbonfiber forsterker bilens maskuline fremtoning på en spesielt eksklusiv måte. Individuell motorsportoptikk for de høyeste kravene.
M Performance Flicks i høyglanset sort høyre, venstre BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbilde

M Performance Flicks i høyglanset sort høyre, venstre.

Ren motorsport-atmosfære: M Performance Flicks av høy kvalitet til frontskjørtet ble avstemt for kjøretøyet i vindtunnel og sikrer enda mer sportslig handling. De er laget av høyfast polyuretan og med sin høyglansede sorte farge gir de kjøretøyet et markant racingutseende.
M Performance ratt BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbilde

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en sportsligere styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.

TEKNISKE DATA FOR BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW 430i COUPÉ.

Effekt i kW (hk) ved o/min: 

180 (245)/4500–6500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i s: 

5,9

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km: 

7,4–6,6 (WLTP)

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km: 

168–149 (WLTP)

BMW 4-serie Coupé (G22), tekniske data

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:

  • Kontroll av bilen ved service
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW Teleservice
BMW Mobile Care

BMW Veihjelp.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Veihjelp er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.

Finn ut mer om BMW Veihjelp