Tilbud og service for BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 sett fra siden

BMW 2-SERIE GRAN COUPE: SMARTE OPPGRADERINGER

Fordi kun det beste er godt nok.

Hos oss er din BMW 2-serie Gran Coupé i de beste hender. Med det omfattende utvalget av originalt BMW-tilbehør kan du gi din BMW et personlig preg – eller med BMW M Performance Parts kan du skape en ekte motorsportfølelse på alle strekninger. For å sikre at du kan konsentrere deg fullstendig om gleden med å kjøre, garanterer det attraktive BMW-servicetilbudet i tilfelle et uhell helhetlig beskyttelse såvel som ved vedlikehold og service. 

Les mer
BMW 2-serie GRAN COUPE: SMARTE OPPGRADERINGERFordi kun det beste er godt nok.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

En vanlig god følelse.

Kjøregleden blir delt ut til alle BMW-sjåfører fra fabrikk. For dine spesielle behov finnes det BMW Originaltilbehør. Naturligvis med individuelle tillegg og ekstrautstyr som er perfekt tilpasset bilen din når det gjelder kvalitet, design og ytelse, noe som gir deg maksimal merverdi – uansett hva du planlegger.

BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 sett skrått forfra
19" M Performance lettmetallfelg dobbelteke 555 M, tofarget BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 eksteriør

19" M Performance lettmetallfelg Dobbelteke 555 M tofarget

Høykvalitets vektoptimerte 19" M Performance lettmetallfelger Dobbelteke 555 M er i tofarget matt dypsort, med maskinert finish med bakoverdreide eker, og demonstrerer sportslighet til minste detalj. Komplett RDC-sommerhjulsett, Felgdimensjon 8 J x 19 og dekkdimensjon 235/35 R19 91Y XL.
18" M Performance smidd felg V-eke 554 M, matt dypsort BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 eksteriør

18" M Performance smidd felg V-eke 554 M i matt dypsort.

De sportslige 18" M Performance smidde felger, V-eke 554 M, er utført i matt dypsort og understreker den markante fremtoningen til kjøretøyet. Komplett RDC-sommerhjulsett, felgdimensjon 8 J x 18 og dekkdimensjon 225/40 R18 92Y XL.
18" M smidd felg Y-eke 711 M, ferrisgrå BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 eksteriør

18" M smidd felg Y-eke 711 M i ferrisgrått

Egnet for bruk med snøkjettinger: 18" smidde felger Y-eke 711 i ferrisgrått holder høy kvalitet og har en finish som understreker bilens eksklusive og sportslige preg. Komplett RDC-vinterhjulsett, felgdimensjon 6,5 J x 18 og dekkdimensjon 205/55 R18 96H XL.
BMW LED-dørprojektorer BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 eksteriør

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorene med forbedret projeksjonskvalitet og lange levetid gjør inn- og utstigning til en unik opplevelse. De aktiveres automatisk når dørene åpnes og lyser perfekt opp innstigningsområdet ved å projisere grafikk på bakken ved siden av kjøretøyet. Med utskiftbare motiver kan sjåføren selv bestemme den projiserte grafikken, og kan velge mellom BMW logo og BMW M logo. Installasjon bare i kjøretøyer som er fabrikkmontert med interiørbelysningspakke SA564.
BMW allværs fotmatter foran BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 Interiør

BMW allværs fotmatter foran

De slitesterke allværsmattene har tilpasset form og høy kant og attraktivt design beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med dekor i rustfritt stål.
BMW allværs fotmatter bak BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 Interiør

BMW allværsmatter bak

De slitesterke formtilpassede allværsmattene er med høy kant og elegant design og beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort.
BMW trådløs ladestasjon, universal BMW 2-serie Gran Coupé F44 interiør

BMW trådløs ladestasjon, universal.

Trådløst lading, når som helst og hvor som helst: Med BMW Universal trådløs ladestasjon kan du enkelt lade smarttelefonen uten ladekabel i bilen. Samtidig oppbevares telefonen sikkert. Du kan også ta ut den integrerte batteripakken og bruke den til trådløs lading utenfor bilen.
BMW bagasjeromsmatte BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks blå metallic F44 Interiør

BMW bagasjeromsmatte.

Den slitesterke bagasjeromsmatten er sklisikker og perfekt tilpasset. Den har høye kanter som beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Den leveres i sort.

BMW SERVICE.

Ganske enkelt bekymringsfritt underveis.

BMW setter også målestokk for service og er alltid der for deg hvis et uhell skulle skje. Med BMW Mobile Care er våre eksperter tilgjengelige døgnet rundt i en nødsituasjon – 365 dager i året. Takket være de innovative BMW Teleservices, rapporterer BMW automatisk vedlikeholdsbehov og feilrapporter til din BMW-servicepartner, som deretter vil kontakte deg uavhengig. Med tjenestene til BMW Service Inclusive dekkes disse og alle andre tjenester økonomisk under avtaleperioden for det valget du tar. Mer tid for viktige ting i livet: Med de mangfoldige servicetilbudene fra BMW er du alltid på den sikre siden.

BMW Service Inclusive mann kjører en BMW

BMW Service Inclusive.

Konsentrer deg om det viktigste, nemlig kjøregleden. Med BMW Service Inclusive er det mulig. Du betaler et engangsbeløp og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt.
BMW Teleservices dame står foran en BMW

BMW Teleservices.

Med de innovative teletjenestene fra BMW ConnectedDrive trenger du ikke konsentrere deg: For vedlikeholdsbehov eller ved funksjonsfeil, gir den din foretrukne BMW-servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
BMW Mobile Care mann i telefon foran en BMW

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistenservicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.

BMW CONNECTIVITY.

Alltid i forkant.

Takket være intelligente BMW ConnectedDrive-tjenester som Real Time Traffic Information, Connected Music eller Remote Services er du alltid koblet til BMW og verden.

Remote Services i BMW 2-serie Gran Coupé

Remote Services.

Har jeg husket å låse bilen, og hvor var det jeg parkerte? Med Remote Services og BMW Connected-appen kan du fjernstyre funksjoner i bilen. Du kan blinke med lysene, styre kupétemperaturen eller låse dørene på din BMW med smarttelefonen.
Til produktet
Real Time Traffic Information i BMW 2-serie Gran Coupé

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid).

Du trenger ikke bli stående i rushtrafikken etter jobb eller kaste bort tid i kø når du er på ferie. RTTI hjelper deg å unngå det. Tjenesten gir deg oversikt over trafikksituasjonen i så å si sanntid, foreslår alternative ruter i tide og sørger for at du kommer raskt frem.
Til produktet
Connected Music i BMW 2-serie Gran Coupé

Connected Music.

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMW sine musikkpartnere Spotify, Deezer og Napster.
Til produktet
Connected Package Professional i BMW 4-serie Gran Coupé

Connected Package Professional.

Du trenger ikke velge mellom tjenestene Concierge Service, Remote Services, forberedelse for Apple CarPlay® og Connected-navigasjonstjenestene RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) og parkeringsplassassistent, du kan få alle. Med Professional Connected-pakken kan du få disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive samt flere andre tjenester og prøve dem gratis.
Til produktet
Apple CarPlay® forberedt i BMW 2er Gran Coupé

Klargjort for Apple CarPlay®.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Med forberedelse for Apple CarPlay® har du trådløs tilgang til telefonfunksjoner, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Ved hjelp av taletasten på rattet kan du bruke Apples taleassistent Siri.
Til produktet
Kartoppdatering for BMW 2-serie Gran Coupé

Kartoppdatering.

Med kartoppdatering er feil ruteinformasjon en saga blott fordi det er to måter å holde kartinformasjonen til ditt navigasjonssystem oppdatert på Den automatiske kartoppdateringen oppdaterer kartmaterialet "over the air" i ditt nåværende hjemland. Med USB-kartoppdatering kan du manuelt laste ned en hel region. Da har du alltid den nyeste kartinformasjonen i utlandet.
Til produktet