Film med kjørescener med BMW 1-serie.

BensinDiesel

Drivstofftype

THE 1

Nye BMW 1-serie.

BensinDiesel

Drivstofftype

Slutt å lengte: Den nye BMW 1-serie har kommet, for å tiltrekke seg alle blikk. Da dens fremragende design og progressive formspråk uthever den fra massen ved første blikk. Det samme gjelder dens kupé, med moderne omgivelser som begeistrer med høy kvalitet og åpenhet. Effektive motorer, den nye forhjulsdriften første gang tilgjengelig i nye BMW 1-serie og moderne understellsteknologi garanterer føreropplevelser med full dynamikk og smidighet, mens innovativ teknologi og førerassistentsystemer sørger for at du alltid kommer sikkert og komfortabelt til ditt mål.

Les mer

DISSE HØYDEPUNKTENE OVERGÅR ALLE FORVENTNINGER.

Oppdag design, kjøredynamikk og tekniske høydepunkter til BMW 1-serie.

BMW 1-serie i Misano Blau metallic, sett skrått fra siden, kjørende.

DESIGN

Progressiv sportslighet – fra fronten med store luftinntak via den flytende silhuetten helt til skulderpartiet med ny tolkning av Hofmeister-knekken: Eksteriøret til BMW 1-serie personifiserer dynamikk og kjøreglede med hver detalj og hver presise linje. 

BMW 1-serie førerplass med M lærratt ved åpnet førerdør.

KUPÉ.

Alt for din kjøreglede: materialer av høy kvalitet, ergonomisk optimert utrustning og framtidsrettet teknologi. Interiøret til BMW 1-serie tilbyr i tillegg til høy funksjonalitet med sin premiumklasse og den både åpne og romslige romfølelsen.

BMW 1-serie film med dynamiske kjørescener.
BMW 1-serie film med dynamiske kjørescener.
BWM 1-serie 128ti F40 trekvart frontvisning på parkeringsdekket

BMW 1-SERIE 128ti.

Sporty, til stede, utilpasset: BMW 1-serien 128ti kombinerer smidig kjøredynamikk og kraftig ytelse for maksimal kjøreglede. Røde designhøydepunkter både i eksteriør og interiør gir et umiskjennelig utseende og en sportslig utstråling.

Parkeringshjelpen Parking Assistant til BMW 1-serie inklusive ryggeassistent.
Parkeringshjelpen Parking Assistant til BMW 1-serie inklusive ryggeassistent.
BMW 1-serie med språkassistent BMW Intelligent Personal Assistant.

SVARET PÅ DINE SPØRSMÅL OG ØNSKER.

BMW Intelligent Personal Assistant: den digitale karakteren til BMW 1-serie.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Smart hjelper ombord: BMW Intelligent Personal Assistant i BMW 1-serie er med deg underveis, og gjør turen din mer komfortabel. Så snart du kommer inn, ønsker assistenten deg velkommen på kontrolldisplayet. Den intelligent stemmestyring aktiveres via talekommandoen “Hey BMW”, og støtter deg ved alle dine ønsker og spørsmål i forbindelse med bilen og hjelper deg dermed å bruke din BMW enda bedre. Den gir opplysninger om bilen, styrer sentrale funksjoner som lys og temperatur og hjelper deg samtidig å redusere trøtthet og stress.
BMW 1-serie med språkassistent BMW Intelligent Personal Assistant.
Temperaturreguleringen til BMW Intelligent Personal Assistant i BMW 1-serie.

HEY BMW, I’M COLD.

En kort talekommando er nok, og BMW Intelligent Personal Assistant tilpasser romtemperaturen i BMW 1-serie for deg.

KLIMAREGULERING VIA TALEKOMMANDO.

“Hey BMW, I’m cold” – Denne korte talekommandoen er tilstrekkelig og BMW Intelligent Personal Assistant øker omgående temperaturen i kupeen til din BMW 1-serie. Avhengig av behov, kan du for eksempel også be klimaanlegget om å kobles seg på, omgivelseslyset skifte til grønt, aktivere ventilasjonen på trinn 2 eller øke temperaturen kun i fotområdet.
Temperaturreguleringen til BMW Intelligent Personal Assistant i BMW 1-serie.
Caring Car-programmet til BMW Intelligent Personal Assistant i BMW 1-serie.

CARING CAR.

Funksjonen Caring Car til BMW Intelligent Personal Assistant hjelper deg med programmene Vitalize og Relax til å komme fram forfrisket eller til å slappe av fra stress.

CARING CAR.

Hold deg våken og opplagt, eller kvitt deg med stresset. Ikke noe problem med Caring Car. Når du sier: Hey, BMW. I’m tired, eller Hey, BMW. I’m feeling stressed, aktiverer BMW Intelligent Personal Assistant Caring Car Vitalize- eller Relax-programmet. Begge programmene stimulerer sansene ved å aktivere et samspill av ulike kupéfunksjoner.
Caring Car-programmet til BMW Intelligent Personal Assistant til BMW 1-serie.

BMW NYHETSBREV.

Registrer deg for å motta siste nytt om helt nye BMW 1-serie i vårt nyhetsbrev.

SELVBEVISST OVER HELE LINJEN.

Det sportslige eksteriør- og interiør-designet til BMW 1-serie.

Suverenitet, gjenkjennelig ved første øyekast: Designet til den nye BMW 1-serien etterlater et sterkt inntrykk både innvendig og utvendig. Det starter med den dynamiske fronten med stor dobbeltgrill og bredt frontskjørt. Skarpt tegnede linjer fører parallelt med den flytende taklinjen til den karakteristiske hekken. Den særlige klassen til BMW 1-serie vises umiddelbart også i kupeen: Passasjerene forventer en romslig og åpen atmosfære med velværefaktor. Den moderne førerplassen er preget av ergonomisk optimalisert utstyr, valgfrie store digitale displayer og en konsekvent førerorientering.
1-serie BMW i Misano Blau metallic, sett skrått forfra i fugleperspektiv, parkert i veikanten.
BMW 1-serie på film.
1-serie BMW i Misano Blau metallic, sett fra siden på parkeringsplass.
Den nye BMW 1-serie M135i sett bakfra parkert foran bolighus.
BMW 1-serie førerplass med M sportsseter, M lærratt og belyste interiørlister.
Ergonomisk formet M sportsseter i BMW 1-serie med blå kontrastsøm og integrert hodestøtte.
BMW 1-serie sett fra siden bakfra med markant utformet Hofmeister-knekk.
1-serie BMW i Misano Blau metallic, sett skrått forfra i fugleperspektiv, parkert i veikanten.

UTPREGET FRONT.

Markant formede LED-lyskastere, en iøynefallende dobbeltgrill i netting-design og det uttrykksfulle frontskjørtet med store luftinntak preger den dynamiske fronten til BMW 1-serie.

BMW 1-serie på film.
1-serie BMW i Misano Blau metallic, sett fra siden på parkeringsplass.

MODERNE SILHUETT.

I sideprofil overbeviser BMW 1-serien sin ungdommelighet og sin smidige karakter med lang hjulavstand, flytende taklinje og muskuløse hjulhus. Den nye tolkningen av Hofmeister-knekken setter en ytterligere markant aksent.

Den nye BMW 1-serie M135i sett bakfra parkert foran bolighus.

ATLETISK HEKK

Den lange akselavstanden til 1-serie BMW danner i forbindelse med det utpregede skulderpartiet og det markant formede hekkskjørtet en suveren og umiskjennelig dynamisk avslutning.

BMW 1-serie førerplass med M sportsseter, M lærratt og belyste interiørlister.

FØRERORIENTERT FØRERPLASS.

Den attraktive kupeen til BMW 1-serie tilbyr en overbevisende kombinasjon av sportslig-moderne atmosfære og romslig plass. Med til de optiske høydepunktene regnes de belyste interiørlistene samt det fritt programmerbare store displaynettverket til BMW Live førerplass Professional.

Ergonomisk formet M sportsseter i BMW 1-serie med blå kontrastsøm og integrert hodestøtte.

ATLETISKE SPORTSSETER.

De ergonomisk formede M sportssetene med integrert hodestøtte ser ikke bare godt ut, de gir i tillegg perfekt hold og optimal sittekomfort ved dynamisk kjørestil.

BMW 1-serie sett fra siden bakfra med markant utformet Hofmeister-knekk.

MARKANT DETALJ.

Det progressive designet til BMW 1-serie tolker Hofmeister-knekken på nytt, og forlenger denne optisk inn i karosseriet – dermed får det atletiske skulderpartiet et ekstra design-kjennetegn med høy gjenkjenningsverdi.

Kjøredynamikken til den nye BMW 1-serien.

SUVEREN I ALLE SITUASJONER.

Det dynamisk utformede drivverks- og understellsteknologien til BMW 1-serie.

Det adaptive understellet til BMW 1-serie.

M SPORTSUNDERSTELL.

Den sportslige, direkte understellsutformingen i BMW 1-serie.

M SPORTSUNDERSTELL.

M sportsunderstell senker understellet med ca. ti millimeter. Den har i tillegg kortere fjærer, stivere demperinnstilling og hardere stabilisatorer. Til sammen gir dette en mer direkte understellskarakteristikk som legger til rette for en sportslig kjørestil.
BMW 1-serie med adaptivt understell.
BMW 1-serie med M sportsstyring.

M SPORTSSTYRING.

Presise og direkte kjøreegenskaper ved lite kraft på rattet – helt til det dynamiske grenseområdet.

M SPORTSSTYRING.

M sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen blir mer presis, og bilen blir lettere å manøvrere ved sportslig kjøring på svingete og utfordrende veier og ved unnamanøvrer. M sportsstyring arbeider i hele rattutslagsområdet med direkte lineær utveksling. Servotronic sørger for optimal variabel servostyring.
BMW 1-serie med M sportsstyring.
BMW 1-serie med høy veigrep og stabilitet.

VEIGREP OG STABILITET.

Perfekt kontroll og stabilitet ved optimalt tilpassede drivverkskomponenter.

VEIGREP OG STABILITET.

Drivverkskomponenter perfekt tilpasset hverandre sørger i BMW 1-serie for optimal stabilitet og kontroll. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakhjulene. I samspill med den mekaniske differensialsperren til 8-girs Steptronic Sport girkasse får man et betydelig økt veigrep, kjøredynamikk og kjøresikkerhet. En ytterligere stabiliserende funksjon oppnår man med den standard ARB-teknologien (handlingsnær hjulglidebegrensning). I nær avstemming med kjørestabilitetsreguleringen DSC, reduserer dette tydelig effektunderstyringen som ellers er vanlig ved biler med forhjulsdrift.
BMW 1-serie med høy veigrep og stabilitet.
BMW 1-serie med 8-girs Steptronic Sport girkasse.

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

Raskt girskifte, effektiv kraftoverføring, rask akselerasjon.

8-GIRS STEPTRONIC SPORT GIRKASSE.

Enten manuell giring eller automatisk styrt: Den 8-girs Steptronic Sport girkassen i BMW 1-serie muliggjør rask og sportslig giring ved konstant høy virkningsgrad. Ved høydynamisk kjøring i øvre turtallsområde støttes føreren av nyutviklede Shift Lights i kombiinstrumentet eller i Head-Up Display. Hvis automatikkmodusen er aktivert, tilpasser girvalget og koblingspunktene seg til den individuelle kjørestilen. Modusen SPORT er konsekvent utformet for ytelse og kraftig akselerasjon, mens motoren hele tiden holdes i et høyt turtallsområde, der det er mye effekt tilgjengelig.
BMW 1-serie med 8-girs Steptronic Sport girkasse.