Mann kjører i BMW med BMW Maps Navigation i kontrolldisplayet

BMW MAPS.

BMW Maps gjør din daglige mobilitet enklere med mange praktiske tjenester som Connected Navigation, Connected Parking og Connected Charging.

BMW Maps – den perfekte følgesvennen på hver tur, takket være det brede tjenestespekteret blir reisen i din BMW enda mer personlig og komfortabel. Connected Navigation, med sin helt intuitive betjening, lar deg gå utover de kjente mulighetene til moderne navigasjonssystemer, for eksempel å angi destinasjonen din ved hjelp av et fritt søk, slik du er vant til med søkemotorer på internett. I tillegg tilpasser den skybaserte dynamiske ruteberegningen ruteanbefalingen umiddelbart til eventuelle endringer i trafikksituasjonen og presenterer en nøyaktig prognose for ankomsttiden. Ved destinasjonen sparer Connected Parking-funksjonen deg bryet med å lete etter en parkeringsplass og leder deg pålitelig til neste ledige parkeringsplass i nærheten. Systemet foreslår ledige plasser i parkeringshus eller på gaten. I mange tilfeller kan du betale eventuelle parkeringsavgifter kontantfritt med PARK NOW. Som sjåfør av en BMW i eller en BMW Plug-in hybridmodell, kan du også bruke systemet til å guide deg til nærmeste offentlige ladestasjon på ruten ved hjelp av Points-of-Interest-søk. Du vil motta informasjon på forhånd om tilgjengeligheten og ladestrømmen som tilbys.

Les mer
BMW MAPS.BMW Maps gjør din daglige mobilitet enklere med mange praktiske tjenester som Connected Navigation, Connected Parking og Connected Charging.
 Kvinne bruker BMW Maps Connected Navigation på sin smarttelefon

BMW MAPS – CONNECTED NAVIGATION.

Betjening av en smarttelefon-navigasjon med den typiske BMW-komforten: BMW Maps – Connected Navigation guider deg komfortabelt til din destinasjon med høy nøyaktighet, ekstremt rask beregning og tar hensyn til eventuelle endringer i den generelle trafikksituasjonen – selv om du ikke en gang vet den eksakte adressen, finner du den via et stikkordsøk, som du er vant til fra navigasjonsapper på din smarttelefon. Den skybaserte dynamiske ruteberegningen er preget av høy hastighet og tilpasser ruteanbefalingene permanent. Ruten beregnes forutseende, det betyr at det fremtidige trafikkvolumet langs hele ruten er inkludert i beregningen av ETA (Estimated Time of Arrival). Omfattende trafikkdata er nå også tilgjengelig for mindre veier. Dette gjør det mulig for systemet å anbefale den raskeste ruten i hvert tilfelle – som du kan se fra den spesielt nøyaktige prognosen for ankomsttiden til destinasjonen.

Fordeler med ett blikk:

 • Intuitiv betjening, akkurat som du er vant til fra en smarttelefon
 • Målangivelse mulig via fritt søk
 • Skybasert dynamisk ruteberegning
 • Rask omberegning av ruten hvis trafikksituasjonen endres
 • Nøyaktig beregning av forventet ankomsttid
 • Navigasjonskart er alltid oppdaterte via Map Update
 • RTTI (trafikkinformasjon i sanntid)
 • Kartoppdatering
BMW Maps Connected Parking BMW 6-serie Gran Turismo i hvitt under parkering

BMW MAPS – CONNECTED PARKING.

Du har nådd målet ditt, men ikke finner en parkeringsplass? Med BMW Maps – Connected Parking hører denne irritasjonen fortiden til. Som en del av ruteveiledningen foreslår denne funksjonen forutseende de beste parkeringsalternativene i nærheten av navigasjonsmålet. Du har valget mellom en plass i et parkeringshus eller en parkeringsplass på gaten. Hvis du velger et parkeringshus, blir du vist det beste parkeringshuset i nærheten av destinasjonen din. Hvis du velger en parkeringsplass på gaten, vil den ruten til destinasjonen bli anbefalt som mest sannsynlig vil finne en parkeringsplass i nærheten av destinasjonen. I tillegg til alt dette, kan du starte reisen godt informert, siden din BMW gir deg generell informasjon om parkeringssituasjonen på det valgte målet. Alle alternativene vises i kontrolldisplayet i bilen din. De tilgjengelige parkeringshusene vises på navigasjonskartet og gatene er uthevet i farger der sannsynligheten for å finne en parkeringsplass er veldig høy. I tillegg vises nylig forlatte parkeringsplasser i navigasjonssystemet.

Fordeler med ett blikk:

 • Ingen søker etter en parkeringsplass
 • Naviger til nærmeste ledige parkeringsplass i nærheten av destinasjonen
 • Tar også hensyn til parkeringsplasser i parkeringshus med flere etasjer
 • Anbefaler rute med beste mulighet for parkeringsplass
 • Generell informasjon om parkeringssituasjonen på destinasjonen
   
BMW Maps Connected Charging viser den elektriske rekkevidden i kontrolldisplayet

BMW MAPS – CONNECTED CHARGING.

BMW Maps – Connected Charging tilbyr deg et bredt spekter av praktiske tjenester som gjør kjøring av din helelektriske BMW i eller BMW Plug-in hybrid enda mer behagelig. Dette inkluderer Trip Planner med forslag til ladestopp langs ruten, samt Park & Charge Assistent, som tilbyr tilgjengelige parkeringsplasser med ladealternativer nær destinasjonen. For hver ladestasjon finner du også informasjon om adresse, åpningstider og ladekapasitet. I tillegg, når du søker etter ladestasjoner, vil du motta interessante forslag for å bygge bro over ventetiden under ladeprosessen. Spesielt smart: Funksjonen eRoute* beregner automatisk ladestopp langs ruten hvis den er lengre enn kjøretøyets totale rekkevidde. Du kan også dra nytte av et filter for hurtigladestasjoner eller den praktiske Range Circle, som visualiserer rekkevidden til din BMW i form av en sirkel på kartet.

* Tilgjengelig for gjeldende BMW i-modeller fra BMW iX3.

Fordeler med ett blikk:

 • Ruteplanlegging inkludert ladestopp
 • Tilgjengelige parkeringsplasser med ladestasjon i nærheten av destinasjonen
 • Informasjon om ladestasjoner
 • POI-forslag i nærheten av ladestasjonen
 • Filtre for hurtigladestasjoner
BMW Maps Navigation How-to-Video

Finn ut mer om navigasjonsfunksjonen, inkludert destinasjonssøk og ruteveiledning fra BMW Maps i videoen.

FORUTSETNINGER FOR BMW MAPS.

BMW-Maps med Connected Navigation, Connected Parking og Connected Charging er en del av utstyret Connected Package Professional (6C3 / 6C4) (ekstrautstyr) og kan bare brukes sammen med Live Cockpit Plus (6U2) eller Live Cockpit Professional (6U3). Forutsetning for dette er et kjøretøy med BMW operativsystem 7.0 eller nyere.

Les mer

BMW CONNECTED DRIVE: MER INFORMASJON & LENKER.

BMW ConnectedDrive Store, Mann med smarttelefon på sofaen

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Besøk BMW ConnectedDrive nettbutikk og bestill nye digitale tjenester til din BMW, som du kan bruke neste gang du kjører.
BMW Driver’s Guide-App, digital instruksjonsbok smarttelefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide er en digital instruksjonsbok for utvalgte BMW-modeller – inkludert kjøretøydetaljer og utstyr, bildesøk og forklarende animasjoner.
Kvinne bruker My BMW-appen fra BMW ConnectedDrive på smarttelefon foran hvit BMW X5

My BMW APP.

Før, under eller etter reisen: My BMW-appen gjør din mobile hverdag enklere med mange smarte funksjoner.
BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversikt, Kvinne med smarttelefon foran BMW

TILBAKE TIL OVERSIKTEN.

Vil du bli kjent med andre tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kommer du tilbake til oversikten.
BMW ConnectedDrive FAQ Ofte stilte spørsmål og svar, Kvinne med smarttelefon ved vinduet

SPØRSMÅL OG SVAR.

Du finner svar på vanlige spørsmål om tjenestene og produktene til BMW ConnectedDrive i vår FAQ-seksjon.
BMW ConnectedDrive Kundeservice

BMW KUNDESERVICE

Har du spørsmål eller trenger du mer informasjon om tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Kontakt BMW kundeservice nå.