Elbilar, BMW iX3

5 TIPS FOR ENKLERE VINTERKJØRING.

5 TIPS FOR ENKLERE VINTERKJØRING.

KJØREGLEDE GÅR IKKE I HI.

Vinteren stiller andre krav til deg som sjåfør, uansett om du kjører elbil, plug-in hybrid eller fossilbil. Her har vi derfor samlet et knippe tjenester, produkter og temaer som gjør livet på vinterveiene lettere. Happy driving!

Les mer

1. REKKEVIDDEANGST I VINTERKULDEN?

BMW i4

Det behøver du ikke å ha. Lær mer om hvordan du kan maksimere rekkevidden og gjøre elbilkjøringen til en fornøyelse, selv når termometeret kryper ned mot null.

2. SE NØYE PÅ VINTERDEKKENE.

BMW vinterdæk

BMW Originale vinterhjul, med godkjente dekk fra våre premiumleverandører GoodYear/Dunlop, Bridgestone og Pirelli, gir deg best mulige forutsetninger for å møte vinterens glatte veibane. Med vinterdekk får du bedre grep, styring og kjøreegenskaper, noe som øker sikkerheten på alle vinterens eventyr.

3. BMW VEIHJELP – ALLTID TILGJENGELIG

BMW 3-serie Sedan

Det blir ikke alltid som man har tenkt seg. Uansett årsak til problemet er løsningen mye enklere når du har BMW veihjelp. Ved havari, ulykke eller innbrudd står alle tjenestene BMW veihjelp kan tilby til din disposisjon – i hele Europa. Vi samarbeider med utvalgte teknikere og redningstjenester, alt for å få din BMW på veien igjen.

4. HAR DU MY BMW-APPEN?

My BMW App

 

Ved hjelp av appen kan du for eksempel regulere varmen i kupéen ved hjelp av noen enkle knappetrykk.

 

 

5. GI DIN BMW LITT EKSTRA OMSORG.

BMW Defrost

Om vinteren må din BMW jobbe i mer stressende forhold enn i det varmere halvåret. Ruter skal skrapes, grus skal støvsuges og salt, snø og asfalt skal vaskes bort med jevne mellomrom. Med bilpleieprodukter fra BMW blir vedlikeholdsjobben enklere.

 

BLI DEN FØRSTE TIL Å FÅ SISTE NYTT FRA BMW.

Nyhetsbrevet vårt er den raskeste og enkleste måten å holde seg oppdatert på hva som skjer hos oss. Du får bilslipp, produkt- og kampanjenyheter, samt invitasjoner til arrangementer rett inn i innboksen. Velkommen til vår verden av ren kjøreglede.

Les mer
  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.


    Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.