BMW i3 360° electric

360° ELECTRIC.

Full elektrisk mobilitet.

360° ELECTRIC.

Full elektrisk mobilitet.

360° ELECTRIC.Full elektrisk mobilitet.

Konseptet 360° ELECTRIC fra BMW i omfatter en rekke innovative produkter og tjenester som gjør kjøring på strøm til en komfortabel og praktisk opplevelse. Noen eksempler er enkel lading hjemme, komfortabel bruk av en voksende infrastruktur med ladestasjoner, nettbasert navigasjon og muligheten til å bruke vanlige biler på ferieturer takket være BMW Add-on Mobility.

Finn ut mer
BMW i

LADING HJEMME.

Elbiler har mange fordeler sammenlignet med vanlige biler. For eksempel har de full tank hver morgen. De kan nemlig lades enkelt og greit hjemme med den standard ladekabelen som leveres med bilen. Det er enda raskere og mer komfortabelt å lade med BMW i-Wallbox. Denne ladestasjonen, som monteres på husveggen, øker ladeeffekten, reduserer ladetiden og matcher i tillegg designen til BMW i-modellene. Installasjonsservice kan bestilles via BMW i. Den er en del av den totale Wallbox-pakken og kan tilpasses dine behov. BMW i er opptatt av at alle aspekter ved elektrisk mobilitet skal være bærekraftige. Derfor formidler BMW i også en passende strømavtale med en utvalgt leverandør av gjenvinnbar energi.

Enkelt forklart.

Slik lader du bilen hjemme.

 • Green Energy

  Den bærekraftige teknologien i elbiler er uløselig knyttet til ren energi. En grønn strømavtale sørger for at du kan lade bilen med strøm som er produsert på en bærekraftig måte. Da blir elektrisk mobilitet synonymt med fullstendig utslippsfri kjøreglede.

   

LADING MENS DU ER PÅ FARTEN.

BMW skaper innovative løsninger for elektrisk kjøring i byen, spesielt for dem som ikke har lademulighet hjemme. Det gir deg rask og enkel tilgang til offentlige parkeringsplasser og ladestasjoner.
Takket være det nettbaserte BMW i Navigasjonssystem med BMW ConnectedDrive vet BMW i3 alltid hvor nærmeste ladestasjon er. Bilen viser også om ladestasjonen er ledig og legger den til kjøreruten ved behov. Det er enkelt for BMW i-førere å finne en av de stadig flere offentlige ladestasjonene i byen og å lade bilen sin der.

Enkelt forklart.

Slik lader du bilen når du er på farten.

 • ChargeNow

  ChargeNow er en mobilitetstjeneste fra BMW i og den største sammenslutningen av tilbydere av ladestasjoner. Ladestasjonene i ChargeNow-nettverket vises i navigasjonssystemet ved hjelp av BMW i ConnectedDrive-tjenestene. Dette gjør at du raskt og enkelt finner offentlige ladestasjoner som du kan bruke. Du kan betale med et ChargeNow-kort, slik at du ikke trenger kontanter for å lade. En gang i måneden får du en detaljert oversikt over all lading og ladekostnadene.

 • ParkNow langtidsparkering

  ParkNow langtidsparkering hjelper BMW i-kunder å finne langtidsparkering og ladestasjoner i nærheten av hjemmet eller arbeidsplassen.
  Tilbudet er spesielt rettet mot kunder som ikke har mulighet for å lade bilen hjemme.
  ParkNow langtidsparkering hjelper deg å finne en passende løsning, enten du ønsker parkering døgnet rundt, over natten eller mens du er på jobb.

BMW i ChargeNow gir tilgang til mange ladestasjoner.

ChargeNow er ikke tilgjengelig i Norge enda.

BMW i ChargeNow gir tilgang til mange ladestasjoner.

ChargeNow er ikke tilgjengelig i Norge enda.

FLEKSIBEL MOBILITET.

BMW i tilbyr skreddersydde mobilitetsløsninger også når du skal på lengre kjøreturer. Dermed er dine behov som BMW i-fører ivaretatt på best mulig måte. Du har alltid tilgang til vanlige BMW-modeller som tilfredsstiller alle dine krav. Enten du ønsker en cabriolet til en tur langs sjøen eller en Sports Activity Vehicle (SAV) i vinterferien.
Og i enkelte byer kan du bruke bildelingstjenesten DriveNow og velge en BMW eller MINI, og snart også en BMW i3, til kjøreturen i byen. Fakturering skjer på minuttbasis. Med andre ord betaler du bare for den tiden du bruker bilen. Fleksibel mobilitet er nøkkelen til en helt ny, mobil livsstil som er perfekt tilpasset dine behov.

A simple explanation.

Experience flexible mobility.

 • BMW Add-on Mobility

  BMW Add-on Mobility gir deg optimal bevegelsesfrihet. Bak rattet på din BMW i3 kan du glede deg over urban mobilitet i sin mest innovative form. Skal du kjøre lengre strekninger, eller trenger mer plass på en bestemt kjøretur, kan du ganske enkelt bytte til en vanlig BMW.

ASSISTENTTJENESTER.

BMW i-eiere kan benytte en rekke produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere. Det gjelder for eksempel BMW i Remote App og BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester. BMW i ConnectedDrive-tjenester er tilpasset kjøring med elbil og hjelper deg å få maksimal rekkevidde ut av din BMW i. Hvis du skulle trenge teknisk hjelp til bilen når du er ute på veien, får du rask hjelp gjennom det rikholdige servicetilbudet fra BMW i. Assistenttjenestene sørger for mobilitet, slik at du kan slappe av og nyte elektrisk kjøreglede.

Enkelt forklart.

Film om assistenttjenestene.

 • BMW i ConnectedDrive

  BMW i3 har løsninger fra BMW ConnectedDrive som er skreddersydd for elbiler, og er dermed den første bilen som har full nettilgang som standard. BMW i Navigasjonssystem med rekkeviddeassistent inkl. dynamisk rekkeviddekart og visning av ladestasjoner, viser deg den mest energieffektive veien til målet. BMW i Remote App utvider BMW i3 til smarttelefonen. Disse omfattende funksjonene er spesialtilpasset elbiler og viser hvor intelligent, allsidig og komfortabel elektrisk mobilitet med BMW i3 kan være.

 • Vedlikehold og reparasjoner

  Det er utviklet egne servicepakker for BMW i-modeller, som er spesialtilpasset til elbiler. Disse avtalene kan gjelde ulike perioder med ulike kjørelengder og omfatter følgende tjenester:
  - Service Inclusive (bare vedlikehold)
  - Service Inclusive Plus (vedlikehold og skifte av slitedeler)
  - Repair Inclusive (forlenget garanti)
  Ta kontakt med din BMW i-agent for nærmere informasjon.

 • Mobile Care

  Ved behov for service kan BMW i tilby mange mobilitetsløsninger som gjør tiden mens BMW i3 er inne til service, mest mulig komfortabel og praktisk. Det gjelder både service, vedlikehold og reparasjoner. Ved behov får du tilbud om alternativ transport med for eksempel leiebil, billetter til kollektivtransport, drosjekuponger eller hente-/bringetjeneste.
  Og skulle du trenge hjelp når du er ute og kjører, kan du stole på vår veiservice og BMW i Mobile Care. Er batteriet (høyspent litiumionbatteri) flatt, får du hjelp av en mobil ladeservice.