BMW X7

OPPLEV EKSKLUSIV KOMFORT.

BANEBRYTENDE BILER FOR DEN SOM STILLER HØYE KRAV.

Opplev eksklusiv komfort.Banebrytende biler for den som stiller høye krav.

OPPLEV EKSKLUSIV KOMFORT.

BANEBRYTENDE BILER FOR DEN SOM STILLER HØYE KRAV.

Veien går framover.

 

Hvor går du?

 

Mot til å tenke nytt er en dypt forankret mentalitet i vårt DNA, helt siden oppstarten av Bayerische Motoren Werke. Den gjennomsyrer våre beslutninger og driver oss framover med rak rygg og med ønske om å skape unike, inspirerende og uforglemmelige øyeblikk. Vi gjør vår tids pionerer til framtidens historie.

 

Ved å forene unikt håndverk og revolusjonerende designelementer med kraftig ytelse skapes en ny form for luksus. En form som pirrer sansene, får folk til å snu seg og lar deg komme videre. Akkurat som oss.

 

Opplev følelsen av eksklusiv komfort du også.

Les mer

BMW i7 OG 7-SERIE SEDAN.

Førsteklasses komfort siden 1977. Nå også helelektrisk.

Selvstendighet møter eksklusivitet. Luksus møter ytelse. I den siste generasjonen av dette flaggskipet kombineres førsteklasses bearbeidet materiale med innovative tilkoblingsmuligheter. Dette skaper en unik atmosfære og enestående estetikk der jobb og fritid går hånd i hånd. Ta møtet underveis, feire seieren med bobler fra bilens kjøleskap, og finn energi til neste utfordring i massasjestolen i baksetet.
BMW i7 och 7-serie Sedan
BMW i7

BMW i7.

Helt nye BMW i7 er vårt elektriske flaggskip i luksusbilsegmentet. BMW 7-serie er et symbol på luksuriøs kjøreglede, og 45 år etter den første generasjonen kommer nå den første heleelektriske BMW i7. De typiske signalelementene fra 7-serien er gjenkjennelige, men har også nye tolkninger av design og luksus. 

Les mer om den splitter nye BMW i7
BMW i7

BMW 7-serie Sedan.

I motsetning til forgjengeren leveres nye BMW 7-serie bare med den ekstra lange akselavstanden, noe som gir økt komfort i baksetet. Sporvidden er også utvidet både foran og bak, og disse proporsjonene danner grunnlaget for den storslåtte og kraftige detaljen.

Les mer om den nye BMW 7-serien

BMW 8-SERIE.

Våre sportsbiler i luksusklassen.

Nye BMW 8-serie leveres med oppdatert design og en rekke forbedringer av både eksteriør og interiør, med tydelig vekt på ytelse, luksusfølelse og forbedret tilkobling. I Norge tilbys BMW 8-serie i form av BMW M850i og BMW M8 Competition, og hver variant er tilgjengelig som Coupé, Cabriolet og Gran Coupé. De er alle eksempler på en perfekt kombinasjon av sport og luksus.
BMW 8-serie
BMW 8-serie Coupé

BMW 8-serie Coupé.

BMW 8-serie Coupé gir deg ytelse på elitenivå som, sammen med finslipt karosseri, drivlinje og fjæring, leverer kjøredynamikk som pirrer nervene, enestående kvikkhet, presisjon og balanse. Den har den klassiske karosseriformen med to dører som følger tradisjonen vår med legendariske sportsbiler.

Les mer om den nye BMW 8-serie Coupé
BMW 8-serie Cabriolet

BMW 8-serie Cabriolet.

Ultrasportslige kjøreegenskaper kombinert med distinkt elegant design, avanserte tekniske funksjoner og en godt støyisolert kalesje gir deg en stående invitasjon til lynraske akselerasjoner og dynamisk svingkjøring. Og selvfølgelig sjansen til å oppleve gleden ved å kjøre med taket nede.

Les mer om den nye BMW 8-serien Cabriolet
BMW 8-serie Gran Coupé

BMW 8-serie Gran Coupé.

Helt nye BMW 8-serie Gran Coupé har ekstra plass og langdistanseegenskaper, uten å gå på akkord med den typiske BMW-ytelsen. Den har fire dører og eksepsjonelt høy komfort selv i baksetet.

Les mer om nye BMW 8-serie Gran Coupé

BMW X7.

Vår største SAV noensinne.

BMW X-familien har fått en ny og grandios storebror. BMW X7 er en komplett luksuspakke både når det gjelder kjøreopplevelse og interiør. Med tre seterader som standard får du lett plass til sju personer, noe som gjør den perfekt både til store eventyr og til et hektisk familieliv. Dette er bilen for deg som vil vises. Som vil kjøre majestetisk. Som vil kombinere frihet og funksjonalitet. Dette er bilen for deg som ikke nøyer deg med mindre.
BMW X7
BMW X7

BMW X7.

Siden lanseringen i 2019 har BMW X7 vært vår største og mest luksuriøse SUV. Sammen med BMW 7-serie er den en nøkkelspiller i satsing vår i det mest eksklusive premiumsegmentet. Les mer om de nye designendringene og de tekniske nyvinningene.

Les mer om nye BMW X7
BMW X7 M60i xDrive

BMW X7 M60i xDrive.

Helt nye BMW X7 M60i xDrive imponerer med høy ytelse, uttrykksfull design og intelligent førerassistanse. Les mer om designhøydepunktene både utvendig og innvendig, og gjør et dypdykk i ytelsen og kjøredynamikken.

Les mer om den nye BMW X7 M60i xDrive
Den nye BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett skrått fra siden

THE M8

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ OG BMW M8 GRAN COUPÉ.

THE M8

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ OG BMW M8 GRAN COUPÉ.

BMW 7-SERIE SEDAN
FØRSTEKLASSES KOMFORT SIDEN 1977.

Selvstendighet møter eksklusivitet. Luksus møter ytelse. I sjuende generasjon av dette flaggskipet kombineres førsteklasses bearbeidet materiale med innovative tilkoblingsmuligheter. Dette skaper en unik atmosfære og enestående estetikk der jobb og fritid går hånd i hånd. Ta møtet underveis, feir seieren med bobler fra bilens kjøleskap og finn energi til neste utfordring i massasjestolen i baksetet. Bilen finnes i en standardversjon, en versjon som er 14 cm lengre, samt en plug-in hybrid.

BMW 8-SERIE CABRIOLET
PERFEKT PRESISJON NED TIL MINSTE DETALJ.

Tøff. Luksuriøs. Og helt uslåelig på svingete landeveier. Den helt nye BMW 8-serie Cabriolet tar snarveien rett til hjertet ditt. Bilens ultrasportslige kjøreegenskaper kombinert med distinkt elegant design, avanserte tekniske funksjoner og en godt støyisolert kalesje gir deg en stående invitasjon til lynraske akselerasjoner og dynamisk kurvekjøring. Det er ganske enkelt fireseters kjøreglede under åpen himmel på sitt beste.

BMW 8-SERIE COUPÉ
ADRENALINKICK I SKREDDERSYDD DRESS.

Du får ytelse på elitenivå som, sammen med finslipt karosseri, drivlinje og fjæring, gir deg kjøredynamikk som pirrer nervene, enestående kvikkhet, presisjon og balanse. Karosseriets elegante linjer og detaljer, for eksempel takets "double-bubble"-design, leder tankene hen til klassiske racerbiler. Med lavt tyngdepunkt og velbalansert bakkekontakt tar du svingene som en lek.

BMW X7
VÅR STØRSTE SAV NOENSINNE.

BMW X-familien har fått en ny og grandios storebror. BMW X7 er en komplett luksuspakke både når det gjelder kjøreopplevelse og interiør. Med tre seterader som standard får du lett plass til sju personer, noe som gjør den perfekt både til store eventyr og til et hektisk familieliv. Dette er bilen for deg som vil synes. Som vil kjøre majestetisk. Som vil kombinere frihet og funksjonalitet. Dette er bilen for deg som ikke nøyer deg med mindre.

BMW INDIVIDUAL M850i NIGHT SKY COUPÉ.

BMW Individual M850i Night Sky er laget for å vise hvordan nye typer materialer og produksjonsmetoder kan transformere neste generasjons biler. Som navnet antyder har den helt spesielle detaljer som forener historie og framtidsvisjon på en unik måte. Girspak, start- og stoppknapp, dørlister og midtkonsoll har ca. 600 gram materiale fra en jernmeteoritt. Meteoritten heter Mounionalusta og ble funnet i Pajala i 1906. I dag regnes den for å være verdens eldste med en alder på 4,5 milliarder år.

BMW INDIVIDUAL M760Li INSPIRED BY NAUTOR’S SWAN.

Nøyaktig som i begynnelsen for 25 år siden er prinsippene for BMW Individual fremdeles håndverksmessig presisjon og ekte eksklusivitet. Derfor markerte BMW Individual sitt 25-årsjubileum i 2017 ved å utvikle en helt spesiell bil: BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan. I samarbeid med den tradisjonsrike finske luksusyachtprodusenten Nautor's Swan ble det utviklet et kunstverk som oser av luksus og eksklusivitet – et mesterverk på fire hjul. Med et unikt maritimt design preget av tredetaljer i teak, skapes et samspill mellom hav og land.

OPPLEV BMW INDIVIDUAL.

BMW Individual

Slik lager du bilen som gjør deg unik.

BMW Individual Collection står for utsøkte materialvalg og fascinerende fargevalg – det er helt og holdent dine egne ønsker og individuelle stil som styre utformingen. Du får tilnærmet ubegrensede muligheter til å velge spektakulære detaljer og unike utstyrsalternativer som stemmer overens med din personlighet. Gjør bilen til en forlengelse av din personlighet og få en imponerende, uttrykksfull partner som gjør uutslettelig inntrykk på alle som ser den.