BMW elektromobilitet - oversikt BMW elektrifisering

BMWs ELEKTRISKE KJØREGLEDE.

BMWs ELEKTRISKE KJØREGLEDE.

Oppdag vår verden av BMW elbiler og Plug-in Hybrider.

Etter nesten fem tiår med forskning og utvikling bringer vi temaet bærekraft og miljøvennlig mobilitet til gatene med en rekke elektrifiserte modeller. I tillegg til våre helelektriske modeller som helt nye BMW iX, BMW iX3 eller BMW i3 og BMW i3s, garanterer vår Plug-in hybrid bilpark, som den største på bilmarkedet, det beste fra begge verdener for enhver livsstil og ethvert behov.

Overbevisende rekkevidder og det bekymringsløse tilbudet fra BMW Charging gjør elektrifisert kjøring og lading mer fleksibel, enkel, miljøvennlig og attraktiv enn noen gang før. Som bilprodusent er vi forpliktet til målene i Paris-avtalen og ønsker å være den mest vellykkede og bærekraftige premiumleverandøren for individuell mobilitet. Fordi bærekraft er ikke en trend for oss, men et mandat til å handle. Les mer om våre elektriske biler, Plug-in hybrider og mild-hybrider og se selv hvordan vi former fremtidens biler.

Les mer

FORDI FREMTIDEN KREVER MER ENN BARE ET DRIFTSKONSEPT.

Oppdag BMWs elektrifiseringsstrategi.

Elektrifiserte biler fra BMW.

BMW e-mobility BMW eDrive technologies BMW electric vehicles
BMW elektromobilitet BMW eDrive teknologier elbil

ELBIL.

100 % ren kjøreglede: Oppdag den unike følelsen av å kjøre en BMW elbil. Lokalt utslippsfritt kan du nyte den kompromissløst direkte responsen fra motoren, den revolusjonerende akselerasjonsatferden, den spesielt smidige kjøreatferden – og følelsen av å bevege seg nesten lydløst og som om den beveger seg svevende gjennom trafikken.

Oppdag BMW elbiler
BMW elektromobilitet BMW eDrive teknologier Plug-in hybrid

PLUG-IN HYBRID.

Maksimal effektivitet, høyeste komfort og eksklusiv kjøredynamikk: Dette er hva BMW Plug-in hybrider står for. De er mer mangfoldig enn noe annet type kjøretøy, de kombinerer det beste fra to verdener og takket være den ekstra el-driften, gir de individuelle mangfold og null lokale utslipp i hverdagen din kun ved å trykke på en knapp.
Oppdag BMW Plug-in hybrider
BMW elektromobilitet BMW eDrive teknologier Mild hybrid

MILD-HYBRID.

Mild-hybrid-teknologien omvandler bremseenergien til kjøretøyer med klassisk forbrenningsmotor om til elektrisk energi og gjør den tilgjengelig for å støtte de elektriske systemene og motoren. Dermed reduseres forbruket og CO₂-utslippene samtidig som man får en dynamisk fordel gjennom den forsterkede akselerasjonsatferden.
Oppdag BMW mild-hybrider
BMW elektromobilitet BMW lading

Mer om lading.

BMW rekkevidde

Mer om rekkevidde.

BMW eAcademy.

BMW eAcademy.

BMW Electromobility technology electric car plug in hybrid video

BECAUSE THE FUTURE CALLS FOR MORE THAN JUST ONE DRIVE CONCEPT.

Explore the electrification strategy by BMW.