BMW Z4 Roadster (G29) kjører opp en bakke
DrivstofftypeBensin

THE Z4

BMW Z4 ROADSTER

DrivstofftypeBensin
THE Z4BMW Z4 ROADSTER

Senest når kalesjen åpnes har kjøregleden i BMW Z4 ingen grenser. En roadster som ikke kunne vært bedre: Åpen, sportslig og kompromissløs. Med kraftfull kjøredynamikk og progressiv design er den perfekt for å nyte friheten under åpen himmel.

Les mer

DESIGNET TIL BMW Z4 ROADSTER.

Både det innvendige og utvendige designet til BMW Z4 Roadster har en avslappet sportslig og individuell stil. BMW-grillen i nettingdesign, den elegante kalesjen og M Shadow Line-elementer dominerer bilens dynamiske utseende. Designkonseptet videreføres i kupéen med ekstrautstyr som M sportsseter og bakgrunnsbelysning.

Les mer

UTVENDIG OG INNVENDIG DESIGN TIL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster (G29) sett skrått bakfra i fugleperspektiv kjørende
BMW Z4 Roadster (G29) med frontgrill i nettingdesign

BMW nyregrill i nettingdesign.

Avhengig av motor leveres forskjellige BMW-griller i nettingdesign som understreker bilens dynamiske utseende. På grunnversjonen er nettinggitteret i høyglanset sort, på Sport Line og M Sportspakke er det i matt aluminium. Begge har grillramme i krom. Toppmodellen M40i er lett gjenkjennelig på BMW-grillen i ceriumgrått.
BMW Z4 Roadster med Air Breather og forhjul

Air breather.

Sammen med air curtain i frontskjørtet, kanaliserer air breather, som er plassert bak de fremre hjulbuene, fartsvinden og sørger for merkbar reduksjon i turbulensen i hjulhusene. Dette reduserer luftmotstanden. Samtidig er de dekorelementer som understreker bilens sportslige stil.
BMW Z4 Roadster (G29) Silhuett med lukket stoffkalesje

Stoffkalesje.

Den sorte stoffkalesjen føyer seg harmonisk inn i bilens design. Den kan lukkes på 10 sekunder med den elektriske betjeningen, selv mens du kjører i hastigheter opptil 50 km/t. Denne kvalitetskalesjen har utmerket støydemping.
BMW Z4 Roadster (G29) sidespeil med Individual høyglanset Shadow Line

M høyglanset Shadow Line.

M høyglanset Shadow Line med utvidet omfang omfatter utstyrsdetaljer i sort: Grillrammen og BMW-grillen i nettingdesign er i høyglanset sort og enderørsdekslene i sort krom.
BMW Z4 Roadster (G29) Fritt formede enderørsdeksler

Fritt formede enderørsdeksler.

Fritt formede enderør på høyre og venstre side bak fremhever bilens ytelse.
BMW Z4 Roadster (G29) M sportsseter

M sportsseter for fører og passasjer.

M sportsseter foran med integrerte hodestøtter har dype sitteflater og høye sete- og ryggvanger som gir god sidestøtte selv i krappe svinger. I tillegg kan førersetet og passasjersetet, avhengig av utstyret, tilpasses individuelt til kroppsstørrelsen takket være den integrerte justeringen av seteryggbredden.
BMW Z4 Roadster (G29) Cockpit med bakgrunnsbelysning

Bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnsbelysningen skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Du kan velge mellom 11 forhåndsdefinerte lysinnstillinger i seks farger med kontur- og bakgrunnsbelysning i instrumentpanelet, dørkledningene og midtkonsollen.
Høyttaler i cockpit i BMW Z4 Roadster (G29)

Harman Kardon surroundlydsystem.

Harman Kardon surroundlydsystemet utmerker seg med 408-watts digitalforsterker, syv kanaler og 12 høyttalere. Det skaper et differensiert lydbilde som fyller hele kupeen. En bilspesifikk og hastighetsavhengig equalizer kompenserer effektivt for kjørestøy.
BMW Z4 Roadster (G29) sett fra siden med kalesje som åpnes

ÅPEN FRIHET.

Stoffkalesjen på BMW Z4 Roadster.

ÅPEN FRIHET.

Stoffkalesjen på BMW Z4 Roadster.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW Z4 ROADSTER.

Dynamisk og smidig. Den sportslige arven til BMW Z4 Roadster kommer til sin rett på veien. Toppmoderne teknikk samt innovative motor- og understellskomponenter bidrar til imponerende ytelsesverdier og kjøredynamikk utenom det vanlige.
BMW Z4 Roadster (G29) Hekk, fugleperspektiv

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW Z4 Roadster (G29) Næropptak av M sportsbremser

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
BMW Z4 Roadster (G29) Adaptivt M understell

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellkarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
Kjørende BMW Z4 Roadster (G29) sett bakfra på fjellvei

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
BMW Z4 Roadster (G29) Steptronic Sport-girkasse: Nærbilde av midtkonsoll

Steptronic sportsgirkasse.

8-trinns sports-automatgirkasse med launch control gir sportslige girskift. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girhendlene eller velgerspaken for en ekstra sportslig kjørestil. I modus SPORT- og SPORT+ og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.
6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor

6-sylindret M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren fra den nyeste BMW EfficientDynamics-generasjonen kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk gange og en herlig motorlyd. Takket være Dobbel-Vanos, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader, presenterer den seg som spesielt kraftig og effektiv.

FØRERASSISTANSESYSTEMENE TIL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster gir føreren tilgang til en rekke intelligente assistansesystemer. Innovativ teknologi, fra parkeringsassistenten til den personlige stemmestyringen, øker komforten og sikkerheten når du kjører. Samtidig åpner de muligheten for delvis automatisert kjøring i noen situasjoner.
Blikk gjennom frontruten på interiøret til BMW Z4 Roadster (G29)

Driving Assistant.

Sikkerhetspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserte systemene frontkollisjonsvarsling med bremsefunksjon, Speed Limit Assist inkludert Speed Limit Info med visning av forbikjøringsforbud og proaktiv funksjon samt Lane Departure Warning. I tillegg inneholder den det radarbaserte utstyret varsling om kryssende trafikk bak, Lane Change Warning og varsling om påkjørsel bakfra.
Parkeringsassistent på kontrolldisplayet i BMW Z4 Roadster (G29)

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere bilen. Ryggekameraet gir bedre sikt bakover. Active park distance control gir bedre beskyttelse mot skader ved parkering. Parkeringsassistenten parkerer bilen automatisk og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen. Ryggeassistenten hjelper deg under rygging, f.eks. i trange gater.
BMW Z4 Roadster (G29) med ratt, Head-Up Display og kontrolldisplay

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet og, utstyrsavhengig, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningsinformasjon vises.
BMW Z4 Roadster (G29) med skjerm til Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.

*Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

Ratt til BMW Z4 Roadster (G29) med knapper

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon.

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon holder (i hastighetsområdet 30 til 160 km/t) automatisk avstanden til kjøretøyet foran inkludert å stanse og kjøre videre i kø. Speed Limit Assist gjør det mulig å overføre fartsgrenser til cruise control. Frontkollisjonsvarsel med bremsefunksjon reagerer på biler som står i ro, fotgjengere og syklister.
BMW Operating System 7 BMW Z4 Roadster (G29)

BMW Operativsystem 7.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7 legger til rette for en enda enklere betjening av kjøretøyets funksjoner f.eks. med stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-styring. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Slik er det nå mulig å velge app-menyen direkte.
Connected Music BMW Z4 Roadster (G29)

Connected Music.

Lytt til din favorittmusikk uansett hvor du befinner deg. Velg klassisk på motorveien, jazz i køtrafikken og pop mens du cruiser. Med Connected Music med Spotify kan du streame millioner av sanger ubegrenset og direkte via det innebygde SIM-kortet i kjøretøyet via BMW-musikkpartneren Spotify.

MODELLER AV BMW Z4 ROADSTER.

Modell Advantage

Både innvendig og utvendig utmerker Advantage-modellen seg med mye praktisk utstyr som øker sikkerheten og komforten.
 • Klimaautomatikk
 • Automatisk avblending av innvendig speil
 • Oppbevaringspakke
 • Park Distance Control (PDC)
Silhuett av BMW Z4 Roadster (G29) Modell Advantage

Modell Sport Line

Modell Sport Line har et ekstra dynamisk utseende. Markante utvendige og innvendige elementer i høyglanset sort og satinert aluminium understreker den sportslige stilen. Utstyr som M sportsseter foran i sort Vernasca-skinn og tosoners klimaautomatikk øker komforten.
 • BMW nyre i nettingsdesign i satinert aluminium og nyreramme i høyglans krom
 • 18" lettmetallfelg V-eke 770 tofarget
 • M sportssete for fører og passasjer av Vernasca-skinn med dekorsømmer; andre setetrekk tilgjengelige
 • Innstegslister i aluminiumfinish med «BMW» merke i Orbit Grey med ulik dekkdimensjon; andre hjul tilgjengelige
Silhuett til BMW Z4 Roadster (G29) Model Sport Line

Modell M Sport

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstellet og M aerodynamikkpakken forsterker bilens kjøredynamiske kvaliteter merkbart.
 • BMW nyre i nettingsdesign i satinert aluminium
 • 18" M lettmetallfelg dobbelteke 798 M tofarget Ferric Grey med ulik dekkdimensjon, alternativt er andre hjul tilgjengelige
 • M innstegslister, M exclusive gulvmatter, M pedaler og M fotstøtte
 • M sportssete for fører og passasjer i Vernasca/alcantarakombinasjon svart med blå kontrastsømmer; andre setetrekk tilgjengelige.
Silhuetten til BMW Z4 Roadster som (G29) Modell M Sport
 • Modell Advantage
 • Modell Sport Line
 • Modell M Sport

TEKNISKE DATA FOR BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 sDrive20i.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

145 (197) / 4500-6500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

6,8

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

7,1 - 7,3

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

161 - 165

BMW Z4 M40i Roadster G29 Sett skrått bakfra med åpen kalesje og kvinne i forgrunnen

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW Z4 ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:

 • Kontroll av bilen ved service
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW TeleServices
BMW Mobile Care

BMW Veihjelp.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Veihjelp er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.

Finn ut mer om BMW Veihjelp.