BMW X6 G06 2019 Manhatten metallic Sett skrått forfra
DrivstofftypeBensinDiesel

THE X6

BMW X6: ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensinDiesel
THE X6BMW X6: ALLE HØYDEPUNKTER

BMW X6 har et unikt utseende sammen med sportslig suverenitet takket være en kraftig motor, presist chassis og utstyr som xOffroad-pakken.


Les mer

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW X6.

Toppytelsen til den 390 kW (530 hk) 8-sylindrede bensinmotoren, den enestående presisjonen til Adaptivt M sportsunderstell Professional, samt det uanstrengte samarbeidet mellom den adaptive 2-akslete luftfjæringen og xOffroad-pakken gjør BMW X6 til en suveren Sports Activity Coupé i alle terreng.

M sportseksosanlegg BMW X6 G06 2019 næropptak

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget har en motorlyd som blir mer intens lys i kjøremodiene SPORT og SPORT+ med Driving experience-knappen. Modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskré lyd.
Adaptivt M sportsunderstell BMW X6 G06 2019

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med kjøremodusknappen.
M spoiler BMW X6 G06 2019-

M Carbon hekkspoiler.

M Carbon-hekkspoileren fremhever den markante sportslige silhuetten og reduserer merkbart uønsket oppdrift av bakakselen.
Sportsseter BMW X6 G06 2019 kupé

Sportsseter for fører og passasjer foran.

Sportslig og komfortabel: Standard komfortable sportsseter foran har mange elektriske justeringsmuligheter, blant annet elektrisk justering av seteryggbredden og setevinkelen. Dermed kan føreren og forsetepassasjeren tilpasse setene slik at de sitter godt. Sidevangene, seteryggvangene og lårstøtten kan justeres. Det gir fremragende ergonomi og bedre sidestøtte på svingete vei.
Intelligent firehjulsdrift BMW xDrive BMW X6 G06 2019

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
xOffroad-pakke BMW X6 G06 2019 valgbar offroad-bryter næropptak

xOffroad-pakke.

BMW X6 leveres med en xOffroad-pakke som sørger for godt feste på både vanlig vei og løst underlag. Ved hjelp av fire Offroad-modi tilpasses firehjulsdriften BMW xDrive til underlaget – slik at kjøretøyet har optimalt veigrep uansett om du kjører på sand, sten, grus eller snø.
Kjøremodusknapp BMW X6 G06 2019 knapp næropptak

Kjøremodusknapp.

Med kjøremodusknappen kan du velge mellom COMFORT-modus, som er standard, ECO PRO-modus for økonomisk kjøring og SPORT-modus som gjør kjøringen mer dynamisk. Den nye, interaktive funksjonen Adaptive-modus tilpasser det adaptivte understellet, styringen og Steptronic-girkassen kontinuerlig etter kjøresituasjonen.

DESIGN-HØYDEPUNKTENE TIL BMW X6.

Welcome Light Carpet BMW X6 G06 2019

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene med et lysteppe med grafikk. Det fører til en stemningsfull atmosfære når man setter seg inn. Lysteppet gjør det også enda mer komfortabelt og sikkert å gå ut av kjøretøyet når det er mørkt.
Panoramasoltak BMW X6 G06 2019

Panoramasoltak.

Når panoramataket i glass er åpent, slipper masse friskluft inn i kupeen, og når det er lukket, skaper det en lys og innbydende stemning i kupeen. Taket åpnes og lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller med bilnøkkelen. Det har en skyve- og hevefunksjon, rullegardin og vindavviser.
22” M lettmetallfelger dobbelteke 742 M i Jetblack med ulik dekkdimensjon foran og bak BMW X6 G06 2019

22" M lettmetallfelger Dobbelteke 742 M i Jetblack med ulik dekkdimensjon foran og bak.

22" M lettmetallfelger Dobbelteke 742 M i Jetblack med ulik dekkdimensjon foran og bak, felgstørrelse foran 9,5J x 22, dekkdimensjon 275/35 R22, felgstørrelse bak 10,5J x 22, dekkdimensjon 315/30 R22.
Bakgrunnsbelysning BMW X6 G06 2019

Bakgrunnsbelysning.

Standard bakgrunnsbelysning inkludert konturbelysning i for- og bakdørene skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene ved inn- og utstigning. Du kan velge mellom seks lysdesigner med dimmefunksjon i hvitt, blått, oransje, bronse, syrin eller grønt.
Glassapplikasjon CraftedClarity BMW X6 G06 2019

Interiørelementer med CraftedClarity glassapplikasjon.

CraftedClarity glassapplikasjoner omfatter håndlagde glasselementer som både optisk og følbart hever kvaliteten på kupeen. Detaljene av edelt krystallglass leveres til girspaken, BMW Controlleren og Start/Stopp-knappen.
Sky Lounge panoramasoltak BMW X6 G06 2019

Sky Lounge panoramasoltak

Sky Lounge panoramasoltak skaper ekstra romfølelse i dagslys og en behagelig stemning i mørket med en lysgrafikk som består av over 15.000 lyselementer. I tillegg er det en omgivelsesbelysning på baksiden av forsetene. Lysgrafikken til setebelysningen kan skiftes mellom de seks fargene til bakgrunnsbelysningen.

TILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS FOR BMW X6.

Med BMW M Performance Parts gir du din BMW X6 maksimal racingkarakter. Velg mellom visuelt skjerpet designutstyr for eksteriør og interiør, samt attraktive smidde- og lettmetallsfelger. Med BMW originaltilbehør kan du tilpasse din BMW til dine personlige ønsker: Produktene er perfekt tilpasset BMW X6 når det gjelder kvalitet, design og ytelse.

BMW takskinner BMW X6 G06 2019

BMW takskinner.

Takskinnene kan kombineres med alle takstativer og takbokser fra BMW, og har en utforming som står i stil med kjøretøyets design. Det monteres lett uten verktøy, og den stabile konstruksjonen og låsesystemet med tyverisikring tilfredsstiller høyeste kvalitets- og sikkerhetskrav.
BMW takboks 520, sort/titansølv BMW X6 G06 2019

BMW takboks 520, sort/titansølv.

Den moderne takboksen med sidepanel i titansølv rommer 520 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.
Bagasjeromsmatte BMW X6 G06 2019

Bagasjeromsmatte.

Bagasjeromsmatten er sklisikker, vannavstøtende og slitesterk. Den har høye kanter som beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Den sorte utgaven passer godt til basisutstyret.
BMW Floor Liner bak BMW X6 G06 2019

BMW Floor Liner bak.

Pålitelig funksjonalitet kombinert med sportslig eleganse: Den sklisikre, vanntette og slitesterke BMW Floor Liner med høy kant beskytter bakre fotbrønn mot fukt og smuss. I sort med dekor i rustfritt stål. Spesiell 3D-passform gjør at den passer perfekt i kjøretøyet.
22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M tofarget BMW X6 G06 2019

22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M tofarget.

22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M er optimert for lavest mulig vekt. Kvalitetsfelgen med maskinert finish leveres i tofarget Jetblack med M-logo i farger og frest M Performance-inskripsjon. Enkeltfelg foran, dekkdimensjon 9,5J x 22, uten dekk.
22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M tofarget Jet black matt BMW X6 G06 2019

22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M, Jet black matt.

22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M i tofarget Jet black med maskinert finish, vektoptimert med Flow-forming. Kvalitetsfelgene har M Performance inskripsjon og M-logo i farger. Enkeltfelg foran, dekkdimensjon 9,5J x 22, uten dekk.
M Performance frontgrill i karbon BMW X6 G06 2019

M Performance dekorgrill i karbonfiber.

Viser karakter: Rammen til M Performance dekorgrillen er av karbonfiber som er laget i en avansert prosess, dekorribbene er av svært robust plast. Det sportslige designelementet gir kjøretøyet et unikt utseende.
M Performance hekkfinner i høyglanset sort BMW X6 G06 2019

M Performance hekkfinner i høyglanset sort.

For individuelle sportslige aksenter: M Performance hekkfinner understreker kjøretøyets dynamiske eleganse. De forsterker de sportslige egenskapene til kjøretøyets hekk på en individuell måte.
M hekkspoiler i karbon BMW X6 G06 2019 eksteriør

M hekkspoiler i karbon.

Uttrykksfull: M hekkspoileren i karbon forsterker kjøretøyets elegante og sportslige utseende. Karbonfiberen er veldig lett og samtidig svært stabil. Hekkspoileren er perfekt tilpasset kjøretøyets design og andre M Performance karbonfiberkomponenter.
M Performance sidespeildeksel i karbon BMW X6 G06 2019 Eksteriør

M Performance sidespeilhus i karbonfiber.

Håndverk av høy kvalitet i karbonfiber: Markante sidespeilhus understreker kjøretøyets avanserte teknologi. Det dynamiske designet gir kjøretøyet et ekstra sportslig preg.
M Performance sidefolie i frostsort BMW X6 G06 2019

M Performance sidefolie i frostsort.

Sportslig over hele linjen: M Performance sidefolie i matt sort/grå gir kjøretøyet et individuelt og dynamisk preg. Plasseringen over kjøretøyets sidekanaler fremhever de typiske designelementene og kjøretøyets proporsjoner.
M Performance ratt BMW X6 G06 2019

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en mer direkte styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.

FØRERASSISTANSESYSTEMER OG DIGITALE TJENESTER I BMW X6.

BMW X6 har i tillegg til teknologien og funksjonene som BMW Head-Up-display, også mer enn nok plass for tallrike assistenter og tjenester.

BMW Digital Key BMW X6 G06 2019

BMW Digital Key.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg din smarttelefon. BMW Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og også starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone adgang til din BMW. Her kan du bl.a. begrense topphastighet – ideelt for uerfarne. Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone-telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhone-telefoner på bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW X6 2019

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i kjøretøyet, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i kjøretøyet låses opp.
Driving Assistant Professional BMW X6 G06 2019 Cockpit

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Connected Music BMW X6 G06 2019 Display

Connected Music.

Lytt til din favorittmusikk uansett hvor du befinner deg. Velg klassisk på motorveien, jazz i køtrafikken og pop mens du cruiser. Med Connected Music med Spotify kan du streame millioner av sanger ubegrenset og direkte via det innebygde SIM-kortet i kjøretøyet via BMW-musikkpartneren Spotify.

TEKNISKE DATA FOR BMW X6.

BMW X6 xDrive40i og andre motorer.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

245 (333) / 5500-6250

Topphastighet i km/t:

248

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

5,7

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km (WLTP):

10,3–8,8 

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km (WLTP):

236 - 202

Strektegning BMW X6 dimensjoner
BMW felger og dekk, EU dekketikett, nærbilde

BMW FELGER OG DEKK.

Alle dekkene på bilene våre gjennomgår strenge tester med inntil 50 ulike kvalitetskriterier – betydelig mer enn det forskriftene til EU-dekkmerking foreskriver. Her finner du all informasjon om egenskapene til dekkene som BMW bruker.

BMW SERVICE INCLUSIVE FOR BMW X6.

BMW-servicemedarbeider hilser på kunder

Bekymringsfri mobilitet: Denne pakken deg 100% åpenhet og komfortabel planlegging for valg av løpetid eller kjørelengde.

De inkluderte tjenestene:

  • Kontroll av kjøretøyet ved service i henhold til BMWs spesifikasjoner
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice