BMW X6 sett bakfra fra fugleperspektiv.

THE X6

DETALJER, UTSTYR OG TEKNISKE DATA FOR BMW X6

Den nye BMW X6 beviser sin dominans på alle områder. Utstyrt med framtidsrettet teknologi som adaptiv M understell Professional eller adaptive 2-akslet luftfjæring og xOffroad-pakke tilbyr den enestående kjøredynamikk. Innovativ teknologi, som BMW-grillen "Iconic Glow" eller BMW-laserlyset i distinkt X-design, framhever det ekstravagante og nyskapende. Den nyeste generasjonen av BMW assistentsystemer sørger best mulig sikkerhet. I kupéen blir man mottatt av flere framtidsrettede utstyrsdetaljer som de tempererte koppholderne eller betjeningskonseptet BMW Operating System 7.0 med imponerende 12,3" berøringsskjerm. Status pro, ikke status quo.

Les mer
THE X6DETALJER, UTSTYR OG TEKNISKE DATA FOR BMW X6

Modeller og utstyrsversjoner for BMW X6.

AUTORITET HAR MANGE FORMER.

BMW xLine

BMW xLine gir robust sportslighet. Uttrykksfulle designelementer i eksteriøret vitner om den markante X-karakteren som blant annet er tydelig med grillen og bakskjørtelementet i satinert aluminiumsfinish samt sideskjørtene utført i satinert aluminium. Alt dette danner en passende ramme for neste eventyr.

BMW X6, xLine, configure.

BMW xLine gir robust sportslighet. Uttrykksfulle designelementer i eksteriøret vitner om den markante X-karakteren som blant annet er tydelig med grillen og bakskjørtelementet i satinert aluminiumsfinish samt sideskjørtene utført i satinert aluminium. Alt dette danner en passende ramme for neste eventyr.

  • Eksteriør

  • Interiør

M Sportspakke

M Sportspakke forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til bilen med M Sportspakke og bidrar til å øke kjøregleden. Adaptivt M understell, Steptronic sports-automatgirkasse, M sportseksosanlegg, M sportsbremser og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

BMW X6, M Sport package, configure.

M Sportspakke forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til bilen med M Sportspakke og bidrar til å øke kjøregleden. Adaptivt M understell, Steptronic sports-automatgirkasse, M sportseksosanlegg, M sportsbremser og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

  • Eksteriør

  • Interiør

BMW Individual

Dominant og enestående: BMW Individual-utstyr framhever det markante utseendet til den nye BMW X6 enda tydeligere med eksklusive lakkfarger samt elegante skinndeler og interiørlister.

BMW X6, BMW Individual, configure.

Dominant og enestående: BMW Individual-utstyr framhever det markante utseendet til den nye BMW X6 enda tydeligere med eksklusive lakkfarger samt elegante skinndeler og interiørlister.

  • Eksteriør

  • Interiør

Kjøredynamikken til den nye BMW X6.

DEN KJØRER IKKE, DEN MESTRER.

BWM X eller BMW M, ingen terrengtyper er sikre lenger. Den nye BMW X6 sørger for topp ytelse i alle terreng med kjøredynamikk-komponenter som adaptivt M understell Professional kombinert med firehjulsdriftssystem xDrive. Opplev detaljert dominans.
Nærbilde av M sportseksosanlegg i BMW X6.

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget har en motorlyd som blir mer intens lys i kjøremodiene SPORT og SPORT+ med Driving experience-knappen. Modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskré lyd.
BMW X6 adaptivt M understell.

Adaptivt M understell.

Adaptivt M understell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
BMW X6 med nærbilde på M Carbon-sidespeilhus.

M Carbon-sidespeilhus.

M Carbon sidespeilhusene understreker bilens markante sportslige stil.
BMW X6 med nærbilde på M Carbon-hekkspoiler.

M Carbon-hekkspoiler.

M Carbon-hekkspoileren fremhever den markante sportslige silhuetten og reduserer merkbart uønsket oppdrift av bakakselen.
BMW X6 interiør med fokus på sportsseter.

Sportsseter foran.

Sportslig og komfortabelt: De komfortable sportssetene (standardutstyr) foran har mange elektriske justeringsmuligheter, blant annet elektrisk justering av seteryggbredden og setevinkelen. Dermed kan føreren og forsetepassasjeren tilpasse setene slik at de sitter godt. Sidevangene, seteryggvangene og lårstøtten kan justeres. Det gir fremragende ergonomi og bedre sidestøtte på svingete vei.
BMW X6 med firehjulsdriftsystem xDrive.

xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte fordelingen av motorkraft motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
BMW X6 interiør med fokus på offroad-moduser.

xOffroad-pakke.

Nye BMW X6 leveres med en xOffroad-pakke som sørger for godt feste på både vanlig vei og løst underlag. Ved hjelp av fire Offroad-modi kan du tilpasse firehjulsdriften xDrive til underlaget, slik at bilen har optimalt veigrep uansett om du kjører på sand, sten, grus eller snø.
BMW X6 interiør med fokus på Driving experience-knapp.

Driving experience-knapp.

Med Driving experience-knappen kan du velge mellom COMFORT-modus, som er standard, ECO PRO-modus for økonomisk kjøring og SPORT-modus som gjør kjøringen mer dynamisk. Den nye, interaktive funksjonen Adaptive-modus tilpasser adaptivt understell, styring og automatgirkasse fortløpende etter kjøresituasjonen.

Design-høydepunktene til den nye BMW X6.

DOMINERER PULSEN.

Det muskuløse karosseriet i den nye BMW X6 utstråler allerede fra starten ren kraft som venter i den mektige 8-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensinmotoren med 530 hk. Det atletiske designspråket krones med sportslige detaljer i tillegg til de mektige 22" M lettmetallfelgene med V-eke-utseende. Utstyr som BMW-grillen "Iconic Glow", BMW-laserlyset i X-design og panoramaglasstaket Sky Lounge gir et karakteristisk preg. Interiøret imponerer på samme måte med eksklusive designdetaljer som glassapplikasjonene "CraftedClarity", sportssetene eller stemningslys.
Mann lener seg mot BMW X6 sett fra siden foran bylandskap.
Nærbilde BMW X6 front med BMW-grill "Iconic Glow" fra fugleperspektiv.

BMW-grill 'Iconic Glow'.

BMW-nyregrillen 'Iconic Glow' gir bilen et imponerende utseende. Med sin innovative LED-fiberteknologi får du sensasjonelle lysscener i hvitt - for eksempel når du kjører eller når du åpner og lukker bilen.
Nærbilde av BMW X6 med fokus på laserlyset.

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus har BMW laserlys i unik X-design en lysrekkevidde på inntil 500 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Den blå X-designen og "BMW Laser"-signaturen fremhever bilens avanserte teknologi.
BMW X6 sett fra siden med fokus på Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene med et lysteppe med grafikk. Det fører til en stemningsfull atmosfære når man setter seg inn. Lysteppet gjør det også enda mer komfortabelt og sikkert å gå ut av bilen når det er mørkt.
Nærbilde av panorama-glasstaket i BMW X6.

Panoramatak i glass.

Når panoramataket i glass er åpent, slipper masse friskluft inn i kupeen, og når det er lukket, skaper det en lys og innbydende stemning i kupeen. Taket åpnes og lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller med bilnøkkelen. Det har en skyve- og hevefunksjon, rullegardin og vindavviser.
BMW X6 eksteriør med fokus på lettmetallfelg.

22" M lettmetallfelger Dobbelteke 742 M med ulik dekkdimensjon foran og bak.

22" M lettmetallfelger Dobbelteke 742 M i jetblack med ulik dekkdimensjon foran og bak. 9,5J x 22 med dekkdimensjon 275/35 R22 foran og 10,5J x 22 med dekkdimensjon 315/35 R22 bak.
BMW X6 cockpit med fokus på stemningslys.

Stemningslys.

Standard bakgrunnsbelysning inkludert konturbelysning i for- og bakdørene skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene ved inn- og utstigning. Du kan velge mellom seks lysdesigner med dimmefunksjon i hvitt, blått, oransje, bronse, syrin eller grønt.
BMW X6 interiør med fokus på glassapplikasjon "CraftedClarity"

Interiørelementer med "CraftedClarity" glassapplikasjon.

'CraftedClarity' glassapplikasjoner omfatter håndlagde glasselementer som hever kvaliteten på kupeen. Elementene av krystallglass leveres til velgerspaken, volumkontrollen, iDrive-multikontrollen og start/stopp-knappen.
Interiør med nærbilde av panorama-glasstaket Sky Lounge i BMW X6.

Sky Lounge panoramatak i glass.

Sky Lounge panoramatak i glass skaper ekstra romfølelse i dagslys og en behagelig stemning i mørket med en lysgrafikk som består av over 15 000 lyselementer. Du kan velge farge på lysgrafikken blant de seks fargene til bakgrunnsbelysningen.

Innovativ teknologi i den nye BMW X6.

FRAMTIDEN HAR VENTET PÅ DEN.

BMW X6 får kjøring til å se lett ut: med en lang rekke av ny teknologi og nytt utstyr som gjør hver eneste reise så behagelig som mulig. Innovative funksjoner som digital nøkkel, tempererte koppholdere eller det imponerende 12,3" store berøringsdisplayet hjelper deg i alle situasjoner. Entertainment-system Professional for baksetet, komfortseter med massasjefunksjon og seteventilasjon samt Ambient air-pakken gir deg alt du trenger av underholdning og rekreasjon.
Nærbilde av bagasjeromspakken i BMW X6.

Bagasjeromspakke.

Bagasjeromspakken omfatter ikke bare fleksible festenett og glide- og antiskliskinner i bagasjerommet, men også det elastiske nettet som kan festes til ulike festeringer og kan også brukes som handlenett
Nærbilde av BMW-interiøret med fokus på tempererte koppholdere.

Koppholder, temperert.

Koppholderen med varme-/kjølefunksjon i midtkonsollen holder drikke varmt eller kaldt. Funksjonen aktiveres med to taster. I tillegg viser bakgrunnsbelysningen hvilken funksjon som er aktiv (blått for kjøling og rødt for oppvarming).
BMW X6 cockpit med fokus på Head-Up-displayet.

BMW Head-Up Display.

Et stort BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i synsfeltet ditt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.
BMW X6 cockpit med fokus på BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer.
Nærbilde av BMW-interiøret med fokus på høyttalerboks.

Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem

Bowers & Wilkins surroundlydsystem med to diamond tweeters byr på fremragende lydkvalitet på alle sitteplassene i bilen. 20 presist plasserte høyttalere med en totaleffekt på 1 500 watt sørger for førsteklasses lydopplevelser. Belysningen av enkelte høyttalere fremhever den fremragende kvaliteten.
Nærbilde av BMW-interiøret med fokus på entertainmentsystem Professional for baksetet.

Entertainment-system Professional for baksetet.

Entertainment-system Professional for baksetet omfatter to separate høyoppløselige 10,2-tommers fargeskjermer med berøringsfunksjon (vinkelen kan justeres) og Blu-ray-spiller. Systemet gir tilgang til navigasjonssystemet og Internett under kjøring (krever gyldig mobilabonnement). I tillegg har det en USB-port og tilkobling for MP3-spiller, spillkonsoller og hodetelefoner (også trådløse).
BMW X6 nærbilde på dufter fra Ambient Air-pakken.

Ambient air-pakke.

Ambient air-pakken inneholder en duft- og ioniseringsfunksjon. Du kan velge blant forskjellige dufter som er spesialkomponert for bilen. Du kan sette inn to og to som du kan velge mellom.

Førerassistentsystemer og tilkoblingsfunksjoner i den nye BMW X6.

PERFEKSJONENS PIONER.

Den nye BMW X6 har i tillegg til teknologien og funksjonene som BMW Head-Up-display også mer enn nok plass for tallrike assistenter og tjenester. Den nyeste generasjonen av BMWs assistentsystemer som Reverse Assistant eller Driving Assistant Professional med styre- og kjørefeltassistent inkl. passeringsassistent, lokal farevarsling og Lane Assist med aktiv sidekollisjonsbeskyttelses sørger gjennomgående for best mulig sikkerhet. Og takket være den innovative språkassistenten BMW Intelligent Personal Assistant* kan du konsentrere deg om det viktigste: den rene kjøregleden. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

BMW X6 cockpit med fokus på Head-Up-displayet.
BMW X6 cockpit med fokus på BMW Intelligent Personal Assistant i Head-Up-displayet.

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?“* Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
BMW X6 cockpit med fokus på klimainnstillinger.

Automate My Habits.

Setter du alltid setevarmen på trinn tre når det er kaldt? Automate My Habits kan lære seg dine foretrukne innstillinger og aktivere dem automatisk når du ønsker det. Det betyr at du kan nyte kjøreturen mens din BMW Intelligent Personal Assistant sørger for komforten. Flere automatiske funksjoner følger.
BMW X6 cockpit med fokus på Connected Music i Head-Up-displayet.

Connected Music.

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMW sine musikkpartnere Spotify, Deezer og Napster.
Sjåfør får støtte fra ConnectedDrive Services i BMW X6.

ConnectedDrive Services.

ConnectedDrive Services er din inngangsport til BMWs digitale tjenester. Ved hjelp av bilapper for nyheter, vær og annen informasjon holder du deg oppdatert når du er på farten. ConnectedDrive Services er grunnpakken som du trenger for å bestille flere digitale tjenester.
BMW X6 cockpit med fokus på Parking Assistant Plus i Head-Up-displayet.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, parkeringshjelp på siden, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW X6 cockpit med fokus på Driving Assistant Professional i Head-Up-displayet.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byr på optimal komfort og sikkerhet i mange kritiske og monotone trafikksituasjoner med styre- og kjørefeltassistent inkludert passeringsassistent, nødstoppassistent, varsling om lokale farer, Lane Assist med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner.
Mann holder ConnectedPackage Professional i hånden.

Professional Connected-pakke.

Concierge Service, Remote Services, forberedelse for Apple CarPlay®, In-Car Experiences eller Connected Navigation-tjenestene Real Time Traffic Information og parkeringsplassassistent? Hvorfor bestille enkeltvis? Skaff deg alt! Med Connected Package Professional kan du få prøve disse BMW ConnectedDrive-tjenestene og flere til gratis.
Mann bruker Connected Command fra baksetet.

Connected Command.

Når du vil konsentrere deg fullt og helt om kjøringen, kan du la passasjerene styre andre funksjoner. med Connected Command. Ved hjelp av BMW Connected-appen kan du gi passasjerene tilgang til underholdnings- og navigasjonssystemet. Du kan også la dem stille inn klimaanlegget.
BMW X6 tekniske data

BMW X6 TEKNISKE DATA