BMW X5 G05 2021 Mineralhvit metallic sett skrått forfra kjørende om natten
DrivstofftypeBensinDiesel

THE X5

BMW X5: ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensinDiesel
THE X5BMW X5: ALLE HØYDEPUNKTER

BMW X5 er utstyrt med nye teknologier for mer sikkerhet og høyeste kjøredynamikk på alle underlag.

Les mer

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN-HYBRID.

Det beste fra to verdener: Med BMW X5 xDrive45e opplever du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk. Oppdag de tallrike fordelene til det innovative hybridkjøretøyet fra BMW.

Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 sett på skrå fra siden ved lading
Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 sett forfra foran garasje med modell

Plug-in-hybridteknologien i BMW X5 xDrive45e.

Plug-in-hybriden BMW X5 xDrive45e forener elmotorteknologien BMW eDrive med BMWs kraftige forbrenningsmotor. Sammen genererer disse en høyfleksibel kjøreopplevelse – utslippsfritt og nesten lydløst eller med imponerende dreiemoment og med nok reserver også til lengre strekninger, avhengig av kjøremodus.
Bli kjent med BMW elektromobilitet
Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 sett forfra på skrå kjørende på vei

Kjøremoduser i BMW X5 xDrive45e.

Rent elektrisk på veien til jobb eller kraftig-dynamisk på helgeturen – med en elektrisk rekkevidde på opptil 88 kilometere tilbyr BMW X5 xDrive45e alle muligheter. Underveis sørger de intelligente kjøremoduser i alle situasjoner for et optimalt samspill mellom forbrennings- og elmotoren.
Bli kjent med BMW elektromobilitet
Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 sett forfra foran garasje med modell

Lading av BMW X5 xDrive45e.

Om hjemme eller på veien: BMW-lading tilbyr deg skreddersydde løsninger for å lade din BMW X5 Plug-in-hybrid. Til leveringsomfanget hører i tillegg til standardladekabelen (modus 2) for husholdningsstikkontakter også ladekabelen (modus 3) for offentlig lading samt et BMW Charging Card, som tilbyr attraktive betingelser for offentlig lading.
Finn ut mer om temaet lading
Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 navigasjonssystem næropptak

Digitale tjenester for BMW X5 xDrive45e.

BMW tilbyr innovative digitale tjenester som gjør hverdagen din med BMW X5 xDrive45e enda enklere og mer komfortabel. BMW Connected Charging viser deg nærmeste offentlige ladestasjon på pålitelig vis og gir ytterligere detaljeinformasjon.
Bli kjent med BMW elektromobilitet

BMW X5: PERFEKT TRAKSJON MED xOFFROAD-PAKKE.

BMW X5 tilbyr med det videreutviklede TwinPower Turbo-drivverket og den fremragende traksjonen til firehjulsdrift BMW xDrive kjøreglede på ethvert terreng. Den ekstra xOffroad-pakken sørger for en finere innstilling: Fire valgbare Offroad-modi tilpasser firehjulsdriften nøyaktig til det aktuelt forekommende underlaget.
Kjøremodus xSand BMW X5 G05 2021 Mineralhvit metallic sett fra siden kjørende på sand

xSand.

Når du velger offroad-modusen xSand, stilles følgende parameter inn: bakkeklaringen økes med 20 mm, Offroad-ABS kan aktiveres fra hastigheter på 10 km/t og høyere, kontrollert respons på gasspedalen. Resultatet er optimalt veigrep selv på løst underlag.
Kjøremodus xGravel BMW X5 G05 2021 Mineralhvit metallic sett fra siden kjørende på løs, steinete underlag

xGravel.

Når du velger xGravel-modusen, stilles følgende parameter inn: bakkeklaringen økes med 20 mm, Offroad-ABS kan aktiveres fra igangkjøring, komfortabel respons på gasspedalen. Resultatet er en perfekt balanse mellom fremkommelighet og sikkerhet på løst, stenete underlag.
Offroad-modus xRocks BMW X5 G05 2021 Mineralhvit metallic sett fra siden

xRocks.

Når du velger offroad-modusen xRocks, stilles følgende parameter inn: Bakkeklaringen økes med 40 mm, Offroad-ABS kan aktiveres fra hastigheter på 10 km/t og høyere, godt kontrollerbar respons på gasspedalen. Resultatet er jevn fremdrift og høy bakkeklaring.
Kjøremodus xSnow BMW X5 G05 2021 Mineralhvit metallic sett fra siden kjørende på snø

xSnow.

Når det blir glatt er følgende parametere forhåndsinnstilt i terrengmodus "xSnow": DSC blir aktivert, luftfjæring er satt til normalt nivå, start i andre gir. Resultatet er tilstrekkelig veigrep selv på isete vei.

DESIGNEN TIL BMW X5.

BMW X5 G05 2018 Mineralhvit metallic sett skrått forfra stående om natten

Front.

Den store nyregrillen med lett sekskantet form, laserlyset (ekstrautstyr) med blå X-elementer og de markante luftinntakene til BMW X5 overfører kraft og dynamikk til et spennende designspråk.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineralhvit metallic - sett skrått bakfra

Hekk.

Den horisontale linjeføringen bak på nye BMW X5 visualiserer den høye funksjonaliteten til dette kjøretøyet. "Split Tailgate" kan kan åpnes og lukkes todelt, skal betjenes fullstendig elektrisk og på knappetrykk.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Cockpit

Cockpit.

Det innvendige rommet på BMW X5 gir klare former og høykvalitets materialer et eksklusivt miljø, som takket være det ekstra panoramasoltaket tilbyr en åpen romfølelse. Ekstra edle glasselementer på girspaken, BMW Controller, start/stopp-knappen og volumkontroll i cockpiten sørger for en enestående designopplevelse.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 bak i kupéen

Bak i kupéen.

Den sjenerøse romfølelsen i BMW X5 strekker seg også til den komfortable andre seteraden. Hvis de totalt fem setene en gang ikke skulle være tilstrekkelig, kan du utvide plasstilbudet med en tredje seterad bak i kupéen og utvide med to ekstra setemuligheter.

TILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS FOR BMW X5.

Med BMW M Performance Parts har du muligheten til å gi din BMW X5 maksimal racingkarakter. Velg blant det visuelt forbedrede designutstyret for utsiden og innsiden, samt attaktive smi- og lettmetallfelger. Med originalt BMW tilbehør tilpasser du din BMW til dine personlige ønsker: Produktene er når det gjelder kvalitet, design og ytelsesevne perfekt tilpasset BMW X5.

20" M lettmetallfelg Stjerneeke 748 M BMW X5 G05 2018 eksteriør

20" M lettmetallfelg Stjerneeke 748 M matt dypsort

Høykvalitets 20" lettmetallfelg Stjerneeke 748 M i matt dypsort, med M-logo i farger understreker bilens eksklusive og sportslige preg. Enkeltfelg foran, dekkdimensjon 9J x 20, uten dekk.
22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M Bicolor BMW X5 G05 2018 eksteriør

22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M tofarget.

22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M er optimert for lavest mulig vekt. Kvalitetsfelgen leveres i tofarget dypsort med M-logo i farger og M Performance-signatur. Enkeltfelg foran, dekkdimensjon 9,5J x 22, uten dekk.
BMW takboks 520 sort/titansølv BMW X5 G05 2018 eksteriør

BMW takboks 520, sort/titansølv.

Den moderne takboksen med sidedeksler i titansølv rommer 520 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.
Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 BMW X5 G05 2018 eksteriør

Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0

Det bakmonterte BMW sykkelstativet Pro 2.0 er lett og solid og kan lastes med inntil 60 kg. Det er svært enkelt å bruke og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.
BMW allværsmatte foran BMW X5 G05 2018 innvendig utstyr

BMW allværs fotmatter foran

De slitesterke allværsmattene har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med dekor i rustfritt stål.
BMW universalkrok svart, Travel & Comfort BMW X5 G05 2018 innvendig utstyr

BMW universalkrok svart, “Travel & Comfort”.

Universalkroken i Travel & Comfort-systemet kan brukes til å henge klær eller lette vesker på baksiden av seteryggen, slik at de beskyttes mot skitt på gulvet. Universalkroken festes enkelt og kollisjonssikkert til grunnstativet (leveres separat) eller Travel & Comfort-systemet (ekstrautstyr).
Bagasjerom-formmatte BMW X5 G05 2018 innvendig utstyr

Bagasjeromsmatte.

Den slitesterke bagasjeromsmatten er sklisikker, vannavstøtende og perfekt tilpasset. Den har høye kanter som beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Den sorte utgaven passer godt til basisversjonen.
M Performance hekkdiffusor Carbon BMW X5 G05 2018 eksteriør

M Performance hekkdiffusor i karbonfiber.

100 prosent hightech. 100 prosent ren Motorsport-karakter. 100 prosent begeistring. Hekkdiffusor i karbonfiber er håndlaget i en omfattende prosess. Den gir et sportsligere ytre, samtidig som den forsterker bilens kraftfulle utseende.
M Performance hekk-vinge Carbon BMW X5 G05 2018 eksteriør

M Performance hekkvingefinne i karbonfiber.

Bredt oppstilt: M Performance hekkvingefinner får bilens bakpart til å virke enda bredere og mer sportslig. De er av karbonfiber og perfekt tilpasset den utvendige designen og andre utvendige karbonfiberkomponenter.
M Performance sidespeildeksel Carbon BMW X5 G05 2018 eksteriør

M Performance sidespeilhus i karbonfiber.

Håndverk av høy kvalitet i karbonfiber: Markante sidespeilhus understreker bilens avanserte teknologi. Det dynamiske designet gir bilen et ekstra sportslig preg.
M Performance ratt BMW X5 G05 2018 innvendig utstyr

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en mer direkte styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.
M Performance pedalbelegg rustfritt stål BMW X5 G05 2018 innvendig utstyr

M Performance pedalbelegg rustfritt stål.

Puristisk design, nøyaktig bearbeiding: Pedalbeleggene i massivt rustfritt stål har en stilren design. Sammen med den asymmetriske utformingen av gummiprofilene setter dette et dynamisk preg på fotrommet. Passer perfekt til andre M Performance-produkter.

CONNECTIVITY OG DIGITALE TJENESTER I BMW X5.

BMW X5 er utstyrt med den nyeste generasjonen BMW Connectivity-teknologi. Intelligente digitale tjenester og førerassistentsystemer sørger med trådløs forbindelse til omverdenen og tilbyr deg takket være intuitiv betjening maksimal komfort og høyest mulig sikkerhet.
Visning kombiinstrument Driving Assistant Professional BMW X5 G05 2018 Cockpit

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW X5 G05 2018 Interiør Sjåfør bruker Connected Navigation

Connected Navigation.

Finne en parkeringsplass i nærheten av destinasjonen? Med parkeringsplassassistenten er dette enkelt. Den foreslår ledige plasser i parkeringshus eller langs veien, og basert på ditt valg finner den ruten med størst sannsynlighet for å finne en ledig plass. Parkeringen kan du betale uten kontanter med PARK NOW. Avtalen løper over tre år.
Kvinne drikker en kopp kaffe mens hun oppdaterer programvaren til BMW X5 via Remote Software Upgrade G05 2018

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i bilen. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i bilen, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i bilen din låses opp.
Connected Package Professional BMW X5 G05 2018

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone Integration inkl. Apple CarPlay og Android Auto eller In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få alt? Med Connected Package Professional skaffer du deg disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive.
BMW Intelligent personlig assistent BMW X5 G05 2018 Cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

TEKNISKE DATA FOR BMW X5.

BMW X5 xDrive40i og andre motorer.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

245 (333)/5.500–6.250

Topphastighet i km/t:

243

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

5,7

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

10,7–8,9

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

244-204

Strektegning BMW X5 mål
BMW felger og dekk, EU dekketikett, nærbilde

BMW FELGER OG DEKK.

Alle dekkene på bilene våre gjennomgår strenge tester med inntil 50 ulike kvalitetskriterier – betydelig mer enn det forskriftene til EU-dekkmerking foreskriver. Her finner du all informasjon om egenskapene til dekkene som BMW bruker.

BMW SERVICE INCLUSIVE FOR BMW X5.

BMW servicemedarbeider hilser på kunder

Bekymringsfri mobilitet: Denne pakken gir deg 100 % åpenhet og praktisk planlegging for valg av løpetid eller -ytelse.

De inkluderte serviceytelsene:

  • Kontroll av bilen ved service i henhold til BMWs spesifikasjoner
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice