BMW X7 M-modell M50i og M50d i mineralhvit, G07, stående, sett forfra

BMW X7

BMW X7 M-MODELLENE I DETALJ

BMW X7BMW X7 M-MODELLENE I DETALJ

UIMOTSTÅELIG TILTREKKENDE: LES MER OM UTSTYRSVERSJONENE AV BMW X7 M50d OG BMW X7 M50i NÅ

Kraftfull. Ganske enkelt suveren. På en elegant måte. Die BMW X7 M-modellene kombinerer førsteklasses M-spesifikt design med enestående Offroad Performance. Perfekt tilpassede motorer og luksuriøse utstyrsversjoner garanterer høy komfort og unike kjøreopplevelser. Med funksjoner som M aerodynamikkpakke har BMW X7 M50d og BMW X7 M50i et selvsikkert uttrykk, både når det gjelder design og kjøredynamikk. I tillegg sørger et elegant interiør, innovative assistentsystemer og mye digital teknologi for overlegen komfort.

Les mer

KRAFT TIL DET FULLE

OVERSIKT OVER MOTORER, KJØREDYNAMIKK OG DESIGN TIL BMW X7 M50d OG BMW X7 M50i

Perfekt kjøreglede: Kjøredynamikken og designet til BMW X7 M-modellene setter nye standarder i sin klasse. Det sportslige uttrykket understrekes av svært kraftige motorsportkomponenter som den 8-trinns sports-automatgirkassen og M sportseksosanlegg – standardutstyr både på BMW X7 M50d og BMW X7 M50i. Det sportslige og luksuriøse uttrykket suppleres av eksklusive M-spesifikke utstyrsversjoner og designuttrykk utvendig og innvendig.
BMW X7 M-modell i mineralhvit, G07, stående, sett skrått forfra fra venstre
Motor BMW X7 M50d, G07, modellbetegnelse på hekken

BMW X7 M50d

BMW X7 M50d er ekstra presis og smidig. Understell som er spesielt tilpasset M50d og variabel sportsstyring, standard M sportsbremser, M sportsdifferensial og M sportseksosanlegg hever de dynamiske egenskapene og sørger for intens kjøreglede.
Motor BMW X7 M50i, G07, modellbetegnelse på hekken

BMW X7 M50i

BMW X7 M50i er svært presis og smidig. Understell som er spesielt tilpasset M50i og variabel sportsstyring, standard M sportsbremser, M sportsdifferensial og M sportseksosanlegg hever de dynamiske egenskapene og sørger for intens kjøreglede.
BMW X7 M-modell med M sportsdifferensial, G07, nærbilde av hekken

M sportsdifferensial

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW X7 M-modell med sports-automatgirkasse, G07, førerplass

Sports-automatgirkasse

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslige girskift. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken, eller bruke girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW X7 M-modell med M sportseksosanlegg, G07, sett bakfra

M sportseksosanlegg

M sportseksosanlegget har en motorlyd som blir mer intens lys i kjøremodiene SPORT og SPORT+ med Driving experience-knappen. Modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskré lyd.
BMW X7 M-modell med M sportsbremser, G07, zoomet inn på lettmetallfelgen

M sportsbremser

19" M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed høyere bremseeffekt.
BMW X7 M-modell med M aerodynamikkpakke, G07, sett skrått fra siden på høyre side

M aerodynamikkpakke

M aerodynamikkpakke understreker bilens sportslige utseende og endrer luftstrømmen. Den inneholder et frontskjørt med større luftinntak, spesielle sideskjørt og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic.
BMW X7 M-modell med understellsreguleringssystemet Executive Drive Pro, G07, sett skrått bakfra

Executive Drive Pro

Executive Drive Pro er et understellsreguleringssystem som gir ekstra høy kjørekomfort og samtidig fremragende kjøredynamikk. Systemet er basert på aktive krengningsstabilisatorer som kontinuerlig regulerer elektromekanisk under kjøring og dermed reduserer karosseriets krengning til et minimum.
BMW X7 M-modell med M-spesifikke eksos-stusser. G07, nærbilde av eksosrør

M-spesifikke eksos-stusser

De eksklusive M-spesifikke eksos-stussene i ceriumgrått gir bilen et markant utseende og understreker bilens sportslige karakter.
BMW X7 M-modell med M lettmetallfelger V-eke 755 M, G07, nærbilde av felgen

M lettmetallfelger

22" M lettmetallfelger V-eke 755 M i tofarget ceriumgrått med maskinert finish, dekk med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak, 9,5J x 22 med dekkdimensjon 275/40 R22 foran og 10,5J x 22 med dekkdimensjon 315/35 R22 bak.
BMW X7 M-modell, førerplass med M skinnratt, G07

M skinnratt

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
BMW X7 M-modell, interiør med M multifunksjonsseter, G07

M multifunksjonsseter

M multifunksjonssetene foran har en eksklusiv design som gjenspeiler bilens sportslige stil. Dype sitteflater og høye sidevanger understreker bøttesetestilen og garanterer perfekt sidestøtte. De mange innstillingsmulighetene sørger for høy komfort.
BMW X7 M-modell, interiør med panorama-glasstak Sky Lounge, G07

Sky Lounge panoramatak i glass

Sky Lounge panoramatak i glass skaper en behagelig stemning i mørket med en lysgrafikk som består av over 15 000 lyselementer. Du kan velge farge på lysgrafikken blant de seks fargene til bakgrunnsbelysningen.
BMW X7 M-modell, interiør med utvidet skinninteriør fra BMW Individual i merinoskinn, G07

Utvidet skinninteriør fra BMW Individual i merinoskinn

Utvidet skinninteriør fra BMW Individual i merinoskinn VATQ Trøffelfarget, sort interiørfarge.

ROM FOR INNOVASJONER

DE NYE FUNKSJONENE I BMW X7 M-MODELLENE

Du merker at BMW X7 M50d og M50i holder høy kvalitet allerede før du setter deg inn. I fremtiden sørger den digitale nøkkelen for at du ikke lenger trenger bilnøkkelen. Innovativ teknologi, som førerassistentsystemene BMW Personal CoPilot og flere avanserte ConnectedDrive-tjenester gjør hver kjøretur så behagelig som mulig. Det moderne infotainmentsystemet kan betjenes med håndbevegelser og oppdateres jevnlig.
BMW X7 Mmodell, førerplassen med fokus på kombiinstrumentet og førerpanelet, G07
BMW Live Cockpit Professional sett skrått nedenfra i BMW X7 M-modellen, G07

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer.
BMW X7 M-modell, en mann og en kvinne sitter i bilen, kvinnen bruker Gesture Control

BMW Gesture Control

Med BMW Gesture Control kan du styre spesielt definerte funksjoner med håndbevegelser. Systemet kan gjenkjenne håndbevegelser for visse betjeningsfunksjoner. Det registrerer for eksempel sveipe- og pekebevegelser, som du blant annet kan bruke for å motta eller avvise et anrop, og du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren.
BMW X7 M-modell, Driving Assistant Professional: nærbilde av førerpanelet, G07

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional byr på optimal komfort og sikkerhet i mange kritiske og monotone trafikksituasjoner med styre- og kjørefeltassistent inkludert passeringsassistent, nødstoppassistent, varsling om lokale farer, Lane Assist med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner.
BMW X7 M-modell, Parking Assistant Plus: nærbilde av førerpanelet, G07

Parkeringsassistent Plus

Parking Assistant Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet med Top View, Panorama View, parkeringshjelp på siden, parkeringsassistent for parkering på tvers av og parallelt med veibanen og ryggeassistent.
BMW X7 M-modell, parkeringsplassassistent: nærbilde av førerpanelet, G07

Parkeringsplassassistent

Finne en parkeringsplass i nærheten av destinasjonen? Med parkeringsplassassistenten er dette enkelt. Den foreslår ledige plasser i parkeringshus eller langs veien, og basert på ditt valg finner den ruten med størst sannsynlighet for å finne en ledig plass. Parkeringen kan du betale uten kontanter med PARK NOW.
BMW X7 M-modell, Remote Software Upgrade: nærbilde av førerpanelet, G07

Remote Software Upgrade

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert, du trenger ikke å besøke din BMW forhandler. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
BMW X7 M-modell, Digital Key: en mann holder smarttelefonen mot bildøren fra utsiden, G07

Digital nøkkel

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med den digitale nøkkelen eller nøkkelkortet kan du låse og låse opp din BMW og starte motoren. Last ned den digitale nøkkelen på Android-smarttelefonen med BMW Connected-appen, og del den med familie og venner.
BMW X7 M-modell, sett skrått ovenfra, Welcome Light Carpet projiseres i innstigningsområdet foran førerdøren, G07

Welcome Light Carpet

Welcome Light Carpet projiserer en lysgrafikk i området foran bildørene. Det gjør det mer behagelig å sette seg inn i og gå ut av bilen i mørket.
BMW X7 M-modell, interiør med Harman Kardon Surround Sound System, G07

Harman Kardon surroundlydsystem

Harman Kardon surroundlydsystemet utmerker seg med 464-watts digitalforsterker, ni kanaler og 16 høyttalere. Det skaper et differensiert lydbilde som fyller hele kupeen.
BMW X7 M-modell, interiør, Entertainmentsystem Professional for baksetet sett skrått fra baksiden av forsetene, G07

Entertainment-system Professional for baksetet

Entertainment-systemet Professional for baksetet omfatter to separate høyoppløselige 10,2" fargeskjermer med berøringsfunksjon (vinkelen kan justeres) og Blu-ray-spiller. Systemet gir tilgang til navigasjonssystemet og Internett under kjøring (krever gyldig mobilabonnement). I tillegg har det en USB-port og tilkobling for MP3-spiller, spillkonsoller og hodetelefoner (også trådløse).
BMW X7 M-modell, interiør, nærbilde av midtkonsollen med fokus på koppholderen med varme-/kjølefunksjon, G07

Koppholder med varme-/kjølefunksjon

Koppholderen med varme-/kjølefunksjon i midtkonsollen holder drikke varmt eller kaldt. Funksjonen aktiveres med to taster. I tillegg viser bakgrunnsbelysningen hvilken funksjon som er aktiv (blått for kjøling og rødt for oppvarming).
BMW X7 M-modell, interiør, nærbilde av klimaautomatikk med femsoners regulering, G07

Klimaautomatikk med femsoners regulering

Med klimaautomatikk med femsoners regulering kan personene i forsetene, på hver side i andre seterad og på tredje seterad regulere temperaturen separat. Det gir behagelig klima på alle plasser.