Den nye BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett skrått fra siden

THE M8

HELT NYE BMW M8 GRAN COUPÉ

THE M8HELT NYE BMW M8 GRAN COUPÉ

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

BMW 8-serie Gran Coupé M-modeller er ekstraordinære sportsbiler med fire dører. De kombinerer ingeniørkunst fra BMW med eksklusivitet fra BMW liuksusklassen – for førsteklasses kjøreopplevelser og luksuriøs flair. Tre spennende varianter er tilgjengelige: BMW M850i xDrive Gran Coupé tilbyr en enestående symbiose av ytelse, effektivitet og komfort. BMW M8 Gran Coupé med M xDrive imponerer med sin høyst eksklusive Ambiente og dynamiske karakter. Den mest ekstravagante modelll i serien: BMW M8 Competition Gran Coupé mied M xDrive står for enestående ytelse og ren High-Performance-Luksus.

Les mer

HØYDEPUNKTER BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

KLIKK FOR Å TA EN TITT PÅ HØY YTELSE

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett forfra kjørende

ENESTÅENDE YTELSER

8-SYLINDRET M TWINPOWER TURBO BENSINMOTOR MED TOPPYTELSE

Den kraftige High-Performance M TwinPower Turbo 8-sylindrete bensinmotoren i BMW M8 Competition Gran Coupé utvikler fra 4,4 liter sylindervolum enestående 460 kW (625 hk) og et dreiemoment på 750 Nm. En eksosmanifold i midten av V-en optimaliserer responsen til M-motoren som brukes i en lignende versjon i motorsport. To TwinScroll turboladere optimaliserer effektuttaket og gir utmerket ytelse – på veien og på banen.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett skrått forfra

ULTIMAT KJØREGLEDE

DRIVVERK OG UNDERSTELL TIL BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

BMW M8 Gran Coupé med M xDrive og BMW M8 Competition Gran Coupé med M xDrive skaper sportslige kjøreopplevelser på et nytt, eksepsjonelt høyt nivå. Dette sikres av et perfekt koordinert samspill mellom sofistikerte drivverks- og understellskomponenter – som med sine motorsportsgener er selve symbolet på BMW M sin ingeniørkunst. For ubegrenset kjøreglede, hvert eneste sekund.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett fra siden.

ET DESIGNIKON

EKSTERIØRDESIGNET TIL BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

BMW M8 Gran Coupé og BMW M8 Competition Gran Coupé skaper et nytt og tydelig formspråk for luksuriøse sportsbiler. Den dynamiske fronten, den flytende Coupé-silhuetten med skrånende taklinje og atletisk hekk er et uttrykk for dynamisk ytelse og umiskjennelig tilstedeværelse. De fire dørene passer perfekt til det sportslige og elegante utseendet til denne ekstraordinære sportskupéen. Det spesifikke skulderdesignet og den elegante overgangen fra taket til bakluken danner et eksklusivt kjennetegn, som ellers hovedsaklig er å finne i håndlagde kjøretøy.

BMW M8 Competition Gran Coupé med M sportsseter F93 2020 interiør

EKSTRAVAGANT SPORTSLIG

INTERIØRDESIGNET TIL BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Det eksklusive interiøret understreker den unike sportsligheten til en M-modell uten at det går på bekostning av luksus. Fra M skinnratt og M sportsseter i merino helskinn via presise lysledere på dører og midtkonsoll til M typiske, kontrastfargede røde konturer – hver detalj bekrefter den uttrykksfulle sportsbilkarakteren til denne bilen.

BMW M8 tilbyr det høyeste nivået av sportslighet og eleganse i hele BMW-porteføljen – og BMW M8 Gran Coupé er den mest eksotiske og fascinerende av dem alle.
Marcus Syring, designsjef BMW M

DESIGNEN BMW M8 COMPETITION COUPÉ

OPPLEV MED NOEN KLIKK HØYDEPUNKTENE NÅR DET GJELDER UTVENDIG OG INNVENDIG DESIGN

Det progressive designet til BMW M8 Competition Gran Coupé imponerer med en radikal dynamisk og samtidig elegant linjeføring. Resultatet er en fengende firedørs sportsbil som suverent understreker sitt luksuriøse preg fra alle perspektiv. Ved hjelp av eksklusive materialer og ypperlig håndverk er interiøret den perfekte kombinasjonen av ren sportslighet og utsøkt luksus.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett skrått bakfra fra froskeperspektiv
BMW M8 Competition Gran Coupé med BMW laserlys F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic nærbilde front fra siden
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett skrått bakfra
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic nærbilde hekk
BMW M8 Competition Gran Coupé med M-tak i karbon F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett ovenfra.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 Cockpit
M sportsseter med M8 Logo BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 interiør
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett skrått bakfra fra froskeperspektiv

Hekk- og sideparti til BMW M8 Competition Gran Coupé er uttrykk for maksimal ytelse. De markante skulderpartiene danner en kompakt enhet sammen med LED-baklysene og de brede hjulbuene. Den flytende taklinjen, den lange akselavstanden og de perfekt integrerte dørene understreker den sportslige og elegante karakteren til denne firedørs sportskupéen. M bakspoileren er ikke bare en del av det aerodynamiske konseptet inspirert av motorsport, men også et ekte blikkfang.

BMW M8 Competition Gran Coupé med BMW laserlys F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic nærbilde front fra siden

Smale frontlykter med BMW laserlys og en særegen M grill i høyglanset sort. I tillegg til et skulpturert M frontskjørt med store luftinntak og dekorgitter i bikakefinish. Disse karakteristiske elementene, kombinert med det lave karosseriet, gir inntrykk av overlegen dynamikk – som om denne luksussportsbilen hele tiden er klar til innsats.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett skrått bakfra

Den flytende silhuetten til denne firedørs luksussportsbilen med langstrakt front, lang akselavstand, skrånende taklinje og den atletiske hekken med kort overheng definerer ekte sportsbil-proporsjoner. Dette dynamiske og elegante inntrykket understrekes av de imponerende 20 tommers lettmetallfelgene og Air Breather dekorelementene i høyglanset sort.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic nærbilde hekk

Den muskuløse hekken til BMW M8 Competition Gran Coupé signaliserer uhemmet kraft selv når den står stille. Dette sterke inntrykket understrekes av Competition-emblemet på bakluken og det bakre hekkskjørtet med imponerende høyglanset sort diffusor og to 100 mm dobbeltrør eksosstusser.

BMW M8 Competition Gran Coupé med M-tak i karbon F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic sett ovenfra.

M karbontaket er ikke bare et synlig kjennetegn i et autentisk høyytelseskonsept, det reduserer også vekten til BMW M8 Competition Gran Coupé betraktelig, og senker dermed tyngdepunktet for en spesielt dynamisk kjørestil.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 Cockpit

Den sportslig-luksuriøse føreplassen til BMW M8 Competition Gran Coupé med sine M spesifikke instrumenter vitner om kompromissløs førerorientering.

M sportsseter med M8 Logo BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 interiør

Interiøret i BMW M8 Competition Gran Coupé er både luksuriøst og samtidig uimotståelig sportslig. De håndsydde M sportssetene leveres i ekstremt elegant merinoskinn med belyst M8 logo i hodestøttene, og tilbyr perfekt sidestøtte samt utmerket komfort på lange turer.

BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ I DETALJ: INFORMASJON OG TEKNISKE DATA

HØYDEPUNKTER FOR BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

LUKSURIØS SPORTSLIGHET: MOTOR, KJØREDYNAMIKK OG DESIGN

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic sett skrått forfra.

MED SPORTSLIG DESIGN

BMW M850i xDRIVE COUPÉ SITT M-SPESIFIKKE DESIGN

De fantastiske formene til BMW M850i xDrive Gran Coupé forsterkes med hjelp av eksklusive M-spesifikke designelementer. Tydelige elementer slik som rammen til grillen i Cerium grått og de store luftinntakene i frontspoileren tydeliggjør de imponerende ytelsene til denne luksuriøse sportscoupéen. Med diffusor i Dark Shadow metallic og eksos-stusser i Cerium grått viser den tydelig at den tilhører BMW M-familien.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic sett skrått bakfra.

KARAKTERFULL MOTORSOUND

KRAFTIG 8-SYLINDER LYDBILDE MED SPORTSEKSOS

Motorlyden fra BMW M850i xDrive Gran Coupé inneholder alle oktaver på tangentene – fra piano til fortissimo. Lydbildet kan tilpasses med hjelp av det integrerte spjeldsystemet i eksosanlegget. Med program COMFORT er lydbildet diskret sportslig, mens med program SPORT eller SPORT+ kommer den klassiske, markante M-lyden frem.

Adaptivt M understell Professional BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

PERFEKT VEIGREP I KURVER

Professional adaptivt M sportsunderstell

Professional adaptivt M understell sikrer fremfor alt på svingete vei en eksepsjonelt presis handling. Med de valgfrie understellskomponentene forenes høy dynamikk med karosseristivhet og stabilitet, og muliggjør høye kurvehastigheter. Dette gjøres ved hjelp av elektromekaniske krengningsstabilisatorer som reduserer krengningen på svinget vei. På denne måten har man alltid kontroll - også ved hurtig retningsendring.

M TwinPower Turbo 8-sylindret bensinmotor BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

HØY YTELSE OG EFFEKT

8-SYLINDRET M TWINPOWER TURBO BENSINMOTOR

Med sitt 4,4 liters sylindervolum og en effekt på 390 kW (530 hk) får den TwinPower Turbo 8-sylindrete bensinmotoren både turtallet og hjerteslagene lett opp i høyden. Den kraftige Bi-Turbo motoren til BMW M850i xDrive Gran Coupé med dreiemoment på 750 Nm gir en akselerasjon på 3,9 sekunder fra 0-100 km/t. Karaktersterk og med solid lyd fra 8-sylindere, som samtidig gir deg gåsehud.

SPENNENDE ESTETIKK - TVERS IGJENNOM

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ, EKSTERIØR- OG INTERIØR-DESIGN

Spennende sportsbil for fire personer: Designet til BMW M850i xDrive Gran Coupé er kompromissløst sportslig og dynamisk. Selv når den står stille er det ingen tvil om hvilke ytelser denne ekstraordinære bilen kan levere. Med fire dører og lang akselavstand har denne luksuriøse sportscoupéen ekte sportsbilproporsjoner og tilbyr rikelig med plass i alle seter - i en eksklusiv atmosfære.
Coupé-silhuett BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic sett fra siden
Dobbeltgrill BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic nærbilde front
BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic nærbilde hekk
Cockpit BMW M850i xDrive Gran Coupé Visning av kupeen G16 2019
Luksuriøse skinnseter BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 innvendig kupe
Panorama-glasstak BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic sett ovenfra
Coupé-silhuett BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic sett fra siden

DYNAMISK COUPÉPROFIL

De buede linjene i BMW M850i xDrive Gran Coupé imponerer med et perfekt modellert overflatespill. Den stømlinjeformede coupé-profilen med sin svakt skrånende taklinje ender opp i en atletisk hekk med markerte, brede hjulbuer. Disse markerer ved første blikk status og tilstedeværelse - på lik linje med de markerte 20-tommers lettmetallfelgene.

Dobbeltgrill BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic nærbilde front

M-spesifikke design-detaljer

De fantastiske formene til BMW M850i xDrive Gran Coupé forsterkes med hjelp av eksklusive M-spesifikke designelementer. Til disse markante utvendige designdetaljene hører blant annet grillramme og -ribber, speilhus, Air Breather, samt de trapesformede eksos-stussene, alle utført i eksklusiv galvanisert Cerium grå.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic nærbilde hekk

TYDELIG MARKERT HEKK

Den markerte hekken med sin brede fremtoning demonstrerer kraft og tilstedeværelse. Bakvinduet ligger mellom to finner som igjen munner ut i bagasjelokket. Den integrerte bakspoileren sørger for bedre aerodynamikk og understreker de solide ytelsene til BMW M850i xDrive Gran Coupé – på lik linje med de spesielle eksos-stussene som er integrert i diffusoren.

Cockpit BMW M850i xDrive Gran Coupé Visning av kupeen G16 2019

SPORTSLIG OG ELEGANT FØRERPLASS

Førerplassen i BMW M850i xDrive Gran Coupé er konsekvent førerorientert. Med topp moderne betjeningskonsept og M skinnratt med girhendler har man alt under kontroll. Svært komfortable multifunksjons-seter laget av fineste skinn, elegante interiørlister og eksklusive detaljer som den transparente girkulen "CraftedClarity" gir interiøret en luksuriøs atmosfære.

Luksuriøse skinnseter BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 innvendig kupe

ROMSLIG KUPE

Med sin lange akselavstand tilbyr BMW M850i xDrive Gran Coupé sjenerøs og komfortabel takhøyde og benplass i baksetet. Der kan to voksne nyte turen på ekstremt komfortabel måte, selv på lange reiser. Luksuriøse skinnseter utformet som enkeltseter bidrar med sportslig karakter, for eksempel i helskinn Merino Silverstone.

Panorama-glasstak BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual frostet Bluestone metallic sett ovenfra

EKSLUSIV ATMOSFÆRE MED BEHAGELIG LYS

Det valgfrie Panorama-glasstaket gir i BMW M850i xDrive Gran Coupé et enestående inntrykk og en eksklusiv, lys atmosfære. Det gir passasjerene en lys og behagelig atmosfære. En enda mer luksuriøs romfølelse skapes av ytterligere muligheter for innvendig ventilasjon. Med hjelp av den trinnløse solgardinen kan man elegant lukke solen ute dersom denne blir for sterk.

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ: MOTOR, UTSTYR OG TEKNISKE DATA

STORY OF LUXURY.

Story of Luxury.

EN NY FORM FOR LUKSUS.

Bayerische Motoren Werke står først og fremst for mot og innovasjon. Det ligger i genene våre, og er synlig i alt vi gjør. Derfor tenker vi alltid fremover, og arbeider for å oppnå et nytt nivå i luksusklassen som byr på enestående opplevelser.