BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic, skrått fra siden stående foran Villa om natten.

THE M8

HELT NYE M8 CABRIOLET

THE M8Helt nye M8 cabriolet

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET, BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

De imponerende kraftige BMW 8-serie Cabriolet M-modellene tar fascinasjonen for åpen kjøring til et nytt nivå og skaper en ny standard for luksuriøs kjøreglede. BMW M850i xDrive Cabriolet imponerer med moderne design, eksklusivitet og en perfekt balanse mellom komfort, kjøredynamikk og effektiv ytelse. En kompromissløs ytelse og en uimotståelig eksklusiv atmosfære gjør BMW M8 Cabriolet med M xDrive til en høyytelses sportsbil som står for eksepsjonell åpen kjøreglede. Øverst i serien står BMW M8 Competition Cabriolet med M xDrive: Denne enestående høyytelses kabrioleten tilbyr en enda bedre balanse mellom komfortabel hverdagsbruk og motorsportinspirert ytelse, unikt design og luksuriøst interiør.

Les mer

THE M8

Høydepunktene til BMW M8 Cabriolet.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett skrått forfra kjørende om natten langs kysten.

ENESTÅENDE YTELSER

8-SYLINDRET M TWINPOWER TURBO BENSINMOTOR MED TOPPYTELSE

Den kraftige 4,4-liters biturbomotoren i BMW M8 Competition Cabriolet yter overlegne 460 kW (510 hk) og har et dreiemoment på 750 Nm. En eksosmanifold i midten av V-en optimaliserer responsen til M-motoren som brukes i en lignende versjon i motorsport. To TwinScroll turboladere optimaliserer effektuttaket og gir utmerket ytelse – på veien og på banen.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett skrått bakfra kjørende om natten langs kysten.

GRENSELØS ÅPEN KJØREGLEDE

DRIVVERK OG UNDERSTELL BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

Kjøreopplevelsen i BMW M8 Cabriolet med M xDrive og BMW M8 Competition Cabriolet med M xDrive er rett og slett utrolig. Dette sikres av et perfekt koordinert samspill mellom sofistikerte drivverks- og understellskomponenter, som med sine motorsportsgener er selve symbolet på de tekniske ferdighetene til BMW M. For ubegrenset åpen kjøreglede, hvert eneste sekund.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett skrått fra siden stående på asfalt om natten.

SPORTSLIG UTSEENDE – UTEN TAK

UTVENDIG DESIGN BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

Perfekt utformede store flater med høypresise linjer fremhever den elegante sportsligheten til BMW M8 Cabriolet og BMW M8 Competition Cabriolet – og skaper samtidig et nytt designspråk for luksuskabrioleter. Den dynamiske fronten, den utstrakte kabriolet silhuetten og den atletiske hekken er et uttrykk for dynamisk ytelse og umiskjennelig eleganse.

BMW M8 Competition Cabriolet, førerplass om natten med M skinnratt og rød bakgrunnsbelysning.

EN FØLELSE AV LUKSUS

INNVENDIG DESIGN BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

Det eksklusive interiøret understreker den unike sportsligheten til en M-modell uten at det går på bekostning av luksus. Fra M skinnratt og M sportsseter i merinoskinn via presise lysledere på dører og midtkonsoll til M typisk, kontrastfargede røde konturer – hver detalj bekrefter den uttrykksfulle sportsbilkarakteren til denne luksuriøse kabrioleten.

Den første BMW M8 Cabriolet overhodet er en helt ny side av fascinasjonen for åpen kjøring: Denne engasjerende kombinasjonen av kabrioletfølelse, kombinert med luksus, ytelse og eleganse, har man ikke sett tidligere hos BMW.
Marcus Syring, designsjef BMW M

DESIGN BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

OPPLEV MED NOEN KLIKK HØYDEPUNKTENE NÅR DET GJELDER UTVENDIG OG INNVENDIG DESIGN

Det progressive designet av BMW M8 Competition Cabriolet imponerer med en unik dynamikk, men samtidig svært elegante designlinjer, som virker enda mer langstrakt og spesielt elegant når kalesjen er nede. Resultatet er en fengende sportskabriolet som presenterer sitt luksuriøse preg fra alle sider. Ved hjelp av eksklusive materialer og ypperlig håndverk er interiøret den perfekte enheten av kompromissløs dynamikk og maksimal eksklusivitet.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med frontlyktene på, sett forfra kjørende om natten.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett bakfra, stående med mann under stjernehimmel.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett fra siden, stående om natten under stjernehimmel.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett ovenfra, stående på asfalt om natten.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic, nærbilde av hekk med LED-baklys og M8 Competition emblem.
BMW M8 Competition Cabriolet med kalesjen oppe, interiør med rød bakgrunnsbelysning om natten.
BMW M8 Competition Cabriolet med kalesjen oppe under stjernehimmel, interiør med M sportsseter i merinoskinn og rød bakgrunnsbelysning.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med frontlyktene på, sett forfra kjørende om natten.

Smale frontlykter med BMW laserlys og en særegen M grill i høyglanset sort. I tillegg til et skulpturert M frontskjørt med store luftinntak og dekorgitter i bikakefinish. Disse karakteristiske elementene, kombinert med det lave karosseriet, gir inntrykk av overlegen dynamikk – som om M8 hele tiden er klar til innsats.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett bakfra, stående med mann under stjernehimmel.

Den muskuløse hekken til BMW M8 Competition Cabriolet uttrykker maksimal ytelse. De markante skulderpartiene danner en kompakt enhet sammen med LED baklysene og de brede hjulbuene. M hekkspoileren forbedrer aerodynamikken til denne høyytelses kabrioleten, reduserer uønsket oppdrift og gir dermed bilen enda mer stabilitet.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett fra siden, stående om natten under stjernehimmel.

Den flytende silhuetten til denne luksuriøse sports-kabrioleten presenterer med den langstrakte fronten og den atletiske hekken med korte overheng elegante langstrakte proporsjoner. Dette ekstremt dynamiske inntrykket understrekes av de imponerende 20 tommers lettmetallfelgene og Air Breather dekorelementene i høyglanset sort.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett ovenfra, stående på asfalt om natten.

BMW M8 Competition Cabriolet virker enda mer langstrakt og spesielt elegant når kalesjen er nede. I lukket tilstand gir stoffkalesjen luksuskabrioleten en markant sedan-silhuett med en særegen karakter. Høykvalitetskalesjen kan åpnes og lukkes automatisk på bare 15 sekunder når du kjører med hastigheter på opptil 50 km/t.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic, nærbilde av hekk med LED-baklys og M8 Competition emblem.

Det atletiske hekkdesignet understreker med alle sportslige og eksklusive detaljer det imponerende potensialet til BMW M8 Competition Cabriolet. M diffusoren i høyglanset sort preger det markante hekkskjørtet med 100 mm doble enderør på begge sider.

BMW M8 Competition Cabriolet med kalesjen oppe, interiør med rød bakgrunnsbelysning om natten.

Den sportslig-luksuriøse føreplassen til BMW M8 Competition Cabriolet med sine M spesifikke instrumenter vitner om kompromissløs førerorientering.

BMW M8 Competition Cabriolet med kalesjen oppe under stjernehimmel, interiør med M sportsseter i merinoskinn og rød bakgrunnsbelysning.

Interiøret i BMW M8 Competition Cabriolet er både luksuriøst og samtidig uimotståelig sportslig. De håndsydde M sportssetene leveres i ekstremt elegant merinoskinn med belyst M8 logo i hodestøttene, og tilbyr perfekt sidestøtte samt utmerket komfort på lange turer.

BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET I DETALJ: INFORMASJON OG TEKNISKE DATA

HØYDEPUNKTER BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

EFFEKTIV SPORTSLIGHET, KUN ET KLIKK UNNA: MOTOR, KJØREDYNAMIKK OG DESIGN

BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett skrått fra siden, stående foran betongbygning.

OVERBEVISENDE YTELSE

MOTOR BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

Den kraftige M TwinPower Turbo 8-sylindrede bensinmotoren i BMW M850i xDrive Cabriolet sørger når som helst for ekte entusiasme med 4,4 liter slagvolum, 390 kW (530 hk) og 750 Nm dreiemoment.

BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett skrått fra siden, kjørende gjennom betongbygning.

UTMERKET DYNAMIKK

KJØREDYNAMIKK BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

BMW M850i xDrive Cabriolet kombinerer utmerket kjøredynamikk med høy komfort. De 20 tommers høyytelses dekkene, firehjulsdriftsystemet BMW xDrive med M sportsdifferensial, adaptivt M understell og den elektromekaniske krengningsstabilisatoren (ekstrautstyr) sikrer perfekt grep og optimal retningsstabilitet.

BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett skrått forfra, stående ved kysten.

EKSTRAVAGANT UTSEENDE

UTVENDIG DESIGN BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

Det utvendige designet til BMW M850i xDrive Cabriolet imponerer med en rekke høykvalitets elementer i ceriumgrått eller i høyglanset krom (ekstrautstyr), som gir denne luksuriøse sportsbilen et spesielt edelt utseende.

BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, førerplass med M skinnratt.

LUKSURIØS SPORTSLIGHET

INNVENDIG DESIGN BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

Interiøret i BMW M850i Cabriolet imponerer med de fineste materialene og kombinerer utmerket komfort med eksklusiv sportslighet.

DESIGN BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

OPPLEV MED NOEN KLIKK HØYDEPUNKTENE FOR UTVENDIG OG INNVENDIG DESIGN

Designet til BMW M850i xDrive formidler dynamikk og eleganse gjennom samspillet mellom presise linjer og kraftige proporsjoner. Dette inntrykket fremheves av edle designelementer i galvanisert ceriumgrått, som er eksklusivt forbeholdt BMW M850i xDrive Cabriolet, eller alternativt i høyglanset krom (ekstrautstyr). Disse inkluderer for eksempel grillramme og -ribber, samt Air Breather-innlegg og spesielle enderør. I interiøret sørger svært eksklusive setetrekk og utstyr for en komfortabel og eksklusiv atmosfære – samtidig som hver detalj understreker den sportslige karakteren til denne luksuriøse sports-kabrioleten.
BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett skrått forfra, stående i betongbygning.
BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett ovenfra, parkert i betongbygning ved havet.
BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett skrått bakfra, parkert med utsikt mot havet.
BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, interiør med M skinnratt og BMW Individual i elfenbenshvitt merinoskinn.
BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, interiør med multifunksjonsseter i BMW Individual elfenbenshvitt merinoskinn.
BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett skrått forfra, stående i betongbygning.

Den dynamiske fronten til BMW M850i xDrive Cabriolet synliggjør ved første øyekast det sportslige utseendet med den sekskantede grillen og med grillrammen og -ribbene i ceriumgrått eller alternativt i høyglanset krom (ekstrautstyr). Dette inntrykket støttes av de ekstremt flate LED-frontlyktene med BMW laserlys og dekslene på luftinntakene i høyglanset sort.

BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett ovenfra, parkert i betongbygning ved havet.

Den langstrakte silhuetten kombinert med sidekonturene etterlater et spesielt sportslig og samtidig elegant inntrykk for BMW M850i xDrive Cabriolet. Dette inntrykket forsterkes av 20 tommers lettmetallfelger og Air Breather-innlegg i høyglanset krom.

BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, sett skrått bakfra, parkert med utsikt mot havet.

Den markante hekken til BMW M850i Cabriolet gjenspeiler med sitt brede spor og de muskuløse hjulhusene yteevnen til denne eksklusive sports-kabrioleten. De smale LED-baklyktene og begge de trapesformede enderørsdekslene i høyglanset krom understreker dette på en imponerende måte.

BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, interiør med M skinnratt og BMW Individual i elfenbenshvitt merinoskinn.

Interiøret i BMW M850i Cabriolet har en svært sportslig og luksuriøs appell. BMW Individual merinoskinn understreker den høye kvaliteten, det samme gjør M skinnrattet, instrumentpanelet dekket med eksklusivt skinn samt innstigningslisten med modell-logo og interiørlistene som her er avbildet i edeltreversjonen Fineline høyglanset kobbereffekt.

BMW M850i xDrive Cabriolet i dravittgrå metallic med kalesjen nede, interiør med multifunksjonsseter i BMW Individual elfenbenshvitt merinoskinn.

De eksklusive multifunksjonssetene for fører og passasjer i BMW M850i xDrive Cabriolet med aktiv seteventilasjon og nakkevarmer overgår selv de høyeste forventningene. De skinntrukne forsetene har elektrisk justering av seteryggbredden, variabel korsryggstøtte og manuell innstilling av setedybden, slik at du finner den perfekte sittestillingen. På denne måten kombineres høyeste komfort og utmerket sidestøtte i enhver kjøresituasjon.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET: MOTOR, UTSTYR OG TEKNISKE DATA

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi rød metallic med kalesjen nede, sett skrått fra siden bakfra, parkert om natten ved kysten.

BMW 8-SERIE CABRIOLET M-MODELLER