BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritsort metallic sett skrått bakfra BMW M550d Touring

THE 5

BMW M

BMW M550d xDRIVE TOURING: MODELLER OG UTSTYR

Perfekt kraftutvikling møter sportslig utstråling og bemerkelsesverdig allsidighet: BMW M550d xDrive Touring fremkaller gåsehud. Med et bredt utvalg av eksklusive utstyrs- og designhøydepunkter, intelligente assistentsystemer og innovative digitale tjenester, tilbyr den alt du trenger i forbikjøringsfeltet.

Les mer
THE 5BMW M550d xDRIVE TOURING: MODELLER OG UTSTYR

DESIGNET OG KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW M550d xDRIVE TOURING.

High Performance i toppform.

BMW M550d xDrive Touring imponerer med sin atletiske utstråling, ekstremt sportslige kraftpotensiale og unike allsidighet. Oppdag attraktivt utstyr innenfor design, drivverk og understell.

M aerodynamikkpakke BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritsort metallic næropptak BMW-grillen

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke understreker bilens sportslige utseende og endrer luftstrømmen. Den inneholder et frontskjørt med større luftinntak, spesielle sideskjørt og hekkskjørt med diffusorinnsats. Enderørene er i krom.
M lettmetallfelger Dobbelteke 664 M BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritsort metallic næropptak hjul

M lettmetallfelger Dobbelteke 664 M.

19" M lettmetallfelger Dobbelteke 664 M i ceriumgrått med matt glanspolert design, dekk med ulik dekkdimensjon foran og bak, 8J x 19 med dekkdimensjon 245/40 R19 foran og 9J x 19 med dekkdimensjon 275/35 R19 bak.
M skinnratt BMW M550d xDrive Touring G31 Cockpit

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
Adaptiv LED-lyskaster BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritsort metallic næropptak Lyskaster

Adaptive LED-lykter.

De adaptive LED-lyktene omfatter BMW Selective Beam, avkjøringslys og adaptive kjørelys. Lyset har en fargenyanse nær dagslys, og gir en homogen lyskjegle som lyser opp veibanen optimalt. Det gjør at du blir mindre sliten av å kjøre i mørket. Den ikoniske, lett gjenkjennelige designen med fire lyselementer gjør bilen lett gjenkjennelig som en BMW, også i mørket.
BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret diesel-rekkemotor BMW M550d xDrive Touring G31 BMW M550d Touring Motor BMW 5-serie Touring M Performance

BMW 6-sylindret M TwinPower Turbo diesel-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren i BMW M550d er uvanlig på alle måter. Moderne teknikk, som trinnvis lading med fire turboladere og common rail-innsprøyting SAMT inntil 760 Nm sørger for imponerende kraft i alle kjøresituasjoner.
Adaptivt M understell Professional BMW M550d xDrive Touring G31 BMW 5er Touring M Performance

Professional adaptivt M understell.

Professional adaptivt M sportsunderstell kombinerer teknologien i adaptivt M sportsunderstell, krengningsstabilisator og integrert Active Steering. Resultatet er enestående kjørestabilitet og -dynamikk.
BMW xDrive BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritsort metallic næropptak hekk

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte fordelingen av motorkraft motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
M sportsbremser BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritsort metallic næropptak hjul

M sportsbremser.

M sportsbremser har multistempel bremsekalipere i mørkeblått med M logo med ekstra høy bremsekraft. De er tilpasset bilens dynamiske kjøreegenskaper. Disse bremsene har en utmerket bremseevne også ved sportslig kjøring og på vått underlag.

FØREASSISTANSE OG TILKOBLINGSMULIGHETER I BMW M550d xDRIVE TOURING.

Personlig Co-Pilot.

Intelligent og trygt underveis – også i forbikjøringsfeltet. Med de intelligente BMW assistanse-systemene, for eksempel sikkerhetspakken Driving Assistant Plus, inkludert kollisjonsvarsel og -beskyttelse, eller Parking Assistant Plus med automatisk parkerings- og ryggeassistent, øker kjøregleden med unik komfort. I tillegg er du alltid koblet til BMWs innovative og allsidige tilkoblingsløsninger: Takket være Wi-Fi-hotspot har BMW for eksempel internett med LTE-hastighet. Og Concierge Service svarer på spørsmålene dine 365 dager i året og guider deg hvis ønskelig automatisk til de beste restaurantene i ditt område.

Driving Assistant Plus BMW M550d xDrive Touring G31 Cockpit

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus-funksjonene gir deg assistert kjøring med mer komfort og sikkerhet i både monotone og farlige situasjoner som kø, langsomtgående trafikk eller på lange reiser. Også ved feltskifte er du i gode hender.
Parking Assistant Plus BMW M550d xDrive Touring Cockpit

Parkeringsassistent Plus med 3D View.

Utstyrspakken parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere. Den omfatter Surround View inkludert Top View, Remote 3D View, PDC og parkeringsassistent med linjer i lengderetningen som parkerer bilen automatisk, både parallelt med og på tvers av veibanen.
Fjernstyrt parkering BMW M550d xDrive Touring G31 BMW Displaynøkkel

Fjernstyrt parkering.

Med funksjonen Remote Control Parking kan du gå ut av bilen og styre bilen inn eller ut av en trang parkeringsluke eller en garasje med en fjernkontroll. Du aktiverer Remote Control Parking fra utsiden av bilen med BMW Display Key.
BMW Head-up Display BMW M550d xDrive Touring G31 BMW Head-up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.
Trådløs lading av telefon BMW M550d xDrive Touring G31 Cockpit

Trådløs lading av telefon.

Trådløs lading av telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og ekstra USB-porter. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office og ferdig forberedt for Wi-Fi-hotspot.
Klargjort for Apple CarPlay® BMW M550d xDrive Touring G31 Cockpit

Klargjort for Apple CarPlay®.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Med forberedelse for Apple CarPlay® har du trådløs tilgang til telefonfunksjoner, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Ved hjelp av taletasten på rattet kan du bruke Apples taleassistent Siri.
Concierge Service BMW M550d xDrive Touring G31 Cockpit

Concierge Service.

Er det meldt sol i Roma i morgen? Når går flyet? Du trenger bare trykke på tasten, og Concierge Service hjelper deg med spørsmålene du måtte ha. Uansett om det gjelder bestilling av restaurant, hotell eller kino. Du kan til og med betale. Concierge Service står til tjeneste når du trenger det, uansett hvor du befinner deg.
Wi-Fi Hotspot BMW M550d xDrive Touring G31 Cockpit

Wi-Fi-hotspot.

Du kan delta på videokonferanser med nettbrettet eller strømme siste episode av yndlingsserien din på smarttelefonen. Wi-Fi-hotspot gir deg internettilgang med LTE-hastighet (avhenger av det tilgjengelige nettverket) via SIM-kortet som er integrert i bilen. Dermed kan du og passasjerene dine surfe med inntil ti enheter samtidig.
On-Street parkeringsinformasjon BMW M550d xDrive Touring G31 Cockpit

On-Street parkeringsinformasjon.

On-street-parkeringsinformasjon gjør det enklere å finne en parkeringsplass. Den viser deg hvor i byen det er sannsynlig å finne en ledig parkeringsplass på gaten i BMW Navigasjonssystem. Når du leter etter parkeringsplass, vises gatene i blåtoner på navigasjonskartet der det er sannsynlig å finne en ledig parkeringsplass